İnsanları değiştiremezsiniz.Kızlar benim sevgilim kıskanç bir insan, onu çok seviyorum ama beni zora sokuyor bazen. Yani kısıtlama yapmıyor kızlar varken istersen sabaha kadar takıl diyor ama ortamda erkek varsa bensiz buluşma diyor benim zaten tek tük arkadaşım var erkek olarak ona kalsa onlarda olmasın hayatımda. Bu konuda empati kurmaya çalışıyorum onun sadece bir tane kız arkadaşı var o da bizim ortak arkadaşımız zaten o konuda ona tamamen olmasa da uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama kıyafet konusunda da çok darlanıyorum ben normal şartlarda gerçekten açık giyinen bir insan değilim açık giyinmeyi de çok sevmiyorum ama arada bir güzel hissetmek istiyorum çok kısa olmasa da bazen diz üstü giyiyorum. Nerede ne giymem gerektiğini çok iyi biliyorum buna rağmen karışıyor. Dün spordan çıktığım gibi gittim yanına tayt giydim üzerine çok bol kalça altında kalan bir t-shirt giydim. Ona rağmen bir afra tavralar bir tavırlar en sonunda sordum ne yani ne oluyor diye niye tayt giydim tayt giyilmeyecek demedim mi falan dedi. Ben de hep giyiyordum noluyor sana hayırdır diyince daha çok sinirlendi. Neyse biz hiç konuşmadık eve gidene kadar. Eve gidince mesajda bayağı içimi döktüm uzunca bir paragraf yazdım. Onun bana dediği şey şu "Bunun üzerine tek cümle kurmak uygun olur. İnşallah bu yaptıklarımı kavradığında çok geç olmaz" sinirlendim haliyle. Neyse kızlar uzatmak istemiyorum onun beni çok sevdiğini bana kıyamadığını biliyorum çünkü ona rağmen evime kadar bıraktı çantamı taşıdı tüm gün boyunca gerçekten çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten dün "hata mı yapıyorum devam ederek" diye düşündürttü. Çevremdeki insanlarda kıskançlığının farkında ve onlarda sürekli beni uyarıyorlar. İkimizde 26 yaşındayız ben 5 yıldır iş hayatındayım o hala okuyor son sınıfa geçti. Bölümünden iş bulacağı meçhul çevremdekiler de bunun farkında hala okunur mu ne zaman düzene girecek askerliği de duruyor falan diyorlar. Çoğu insan değmeyeceğini düşünüyor ailem bu yüzden istemiyor ama ben onu çok seviyorum ben onu destekliyorum fakat üzerime çok geliyor. Acaba sevgiden gözüm mü kör oldu falan diyorum. Ne yapacağımı çok şaşırdım.
Koşarak kaç uzaklaş. Nerden buldun bu mağara insanı zihniyetli adamı?Kızlar benim sevgilim kıskanç bir insan, onu çok seviyorum ama beni zora sokuyor bazen. Yani kısıtlama yapmıyor kızlar varken istersen sabaha kadar takıl diyor ama ortamda erkek varsa bensiz buluşma diyor benim zaten tek tük arkadaşım var erkek olarak ona kalsa onlarda olmasın hayatımda. Bu konuda empati kurmaya çalışıyorum onun sadece bir tane kız arkadaşı var o da bizim ortak arkadaşımız zaten o konuda ona tamamen olmasa da uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama kıyafet konusunda da çok darlanıyorum ben normal şartlarda gerçekten açık giyinen bir insan değilim açık giyinmeyi de çok sevmiyorum ama arada bir güzel hissetmek istiyorum çok kısa olmasa da bazen diz üstü giyiyorum. Nerede ne giymem gerektiğini çok iyi biliyorum buna rağmen karışıyor. Dün spordan çıktığım gibi gittim yanına tayt giydim üzerine çok bol kalça altında kalan bir t-shirt giydim. Ona rağmen bir afra tavralar bir tavırlar en sonunda sordum ne yani ne oluyor diye niye tayt giydim tayt giyilmeyecek demedim mi falan dedi. Ben de hep giyiyordum noluyor sana hayırdır diyince daha çok sinirlendi. Neyse biz hiç konuşmadık eve gidene kadar. Eve gidince mesajda bayağı içimi döktüm uzunca bir paragraf yazdım. Onun bana dediği şey şu "Bunun üzerine tek cümle kurmak uygun olur. İnşallah bu yaptıklarımı kavradığında çok geç olmaz" sinirlendim haliyle. Neyse kızlar uzatmak istemiyorum onun beni çok sevdiğini bana kıyamadığını biliyorum çünkü ona rağmen evime kadar bıraktı çantamı taşıdı tüm gün boyunca gerçekten çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten dün "hata mı yapıyorum devam ederek" diye düşündürttü. Çevremdeki insanlarda kıskançlığının farkında ve onlarda sürekli beni uyarıyorlar. İkimizde 26 yaşındayız ben 5 yıldır iş hayatındayım o hala okuyor son sınıfa geçti. Bölümünden iş bulacağı meçhul çevremdekiler de bunun farkında hala okunur mu ne zaman düzene girecek askerliği de duruyor falan diyorlar. Çoğu insan değmeyeceğini düşünüyor ailem bu yüzden istemiyor ama ben onu çok seviyorum ben onu destekliyorum fakat üzerime çok geliyor. Acaba sevgiden gözüm mü kör oldu falan diyorum. Ne yapacağımı çok şaşırdım.
Valla insanlar değişmez diyecek ama benim sevgilim değişti. hatta o kadar ki bir ara takıntılı bir sapık olduğuna kanaat getirmiştim.ya da abaza olduğu için bulduğu kızlara yapıştığını falan.etrafın da yönlendirmesi çok oldu tabi sizdeki gibi.kafamda bambaşka bir profil oluşmuştu.ama hepsi o kadar asılsız çıktı ki.etrafımdakiler de ben de şaşıp kaldık valla.adam yeni tanıştığımız için benim onu bırakacağımdan ölümüne korkuyormuş.gitmeyeceğimi anlayınca ideal, sevgi dolu, herşeye saygı duyan birine dönüştü.demem o ki bu hayatta her şey mümkün.herkes kendi yaşadığına göre yorum yapıyor ama gerçekler çok farklı olabiliyor.bu arada gerçekten değişen kişiler de var genel kanının aksine.herkes çeşit çeşit işte.şimdi bile şaşırıyorum hee.neler neler düşünmüşüm diye.bu bir istisnadır ama büyük ihtimal.Kızlar benim sevgilim kıskanç bir insan, onu çok seviyorum ama beni zora sokuyor bazen. Yani kısıtlama yapmıyor kızlar varken istersen sabaha kadar takıl diyor ama ortamda erkek varsa bensiz buluşma diyor benim zaten tek tük arkadaşım var erkek olarak ona kalsa onlarda olmasın hayatımda. Bu konuda empati kurmaya çalışıyorum onun sadece bir tane kız arkadaşı var o da bizim ortak arkadaşımız zaten o konuda ona tamamen olmasa da uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama kıyafet konusunda da çok darlanıyorum ben normal şartlarda gerçekten açık giyinen bir insan değilim açık giyinmeyi de çok sevmiyorum ama arada bir güzel hissetmek istiyorum çok kısa olmasa da bazen diz üstü giyiyorum. Nerede ne giymem gerektiğini çok iyi biliyorum buna rağmen karışıyor. Dün spordan çıktığım gibi gittim yanına tayt giydim üzerine çok bol kalça altında kalan bir t-shirt giydim. Ona rağmen bir afra tavralar bir tavırlar en sonunda sordum ne yani ne oluyor diye niye tayt giydim tayt giyilmeyecek demedim mi falan dedi. Ben de hep giyiyordum noluyor sana hayırdır diyince daha çok sinirlendi. Neyse biz hiç konuşmadık eve gidene kadar. Eve gidince mesajda bayağı içimi döktüm uzunca bir paragraf yazdım. Onun bana dediği şey şu "Bunun üzerine tek cümle kurmak uygun olur. İnşallah bu yaptıklarımı kavradığında çok geç olmaz" sinirlendim haliyle. Neyse kızlar uzatmak istemiyorum onun beni çok sevdiğini bana kıyamadığını biliyorum çünkü ona rağmen evime kadar bıraktı çantamı taşıdı tüm gün boyunca gerçekten çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten dün "hata mı yapıyorum devam ederek" diye düşündürttü. Çevremdeki insanlarda kıskançlığının farkında ve onlarda sürekli beni uyarıyorlar. İkimizde 26 yaşındayız ben 5 yıldır iş hayatındayım o hala okuyor son sınıfa geçti. Bölümünden iş bulacağı meçhul çevremdekiler de bunun farkında hala okunur mu ne zaman düzene girecek askerliği de duruyor falan diyorlar. Çoğu insan değmeyeceğini düşünüyor ailem bu yüzden istemiyor ama ben onu çok seviyorum ben onu destekliyorum fakat üzerime çok geliyor. Acaba sevgiden gözüm mü kör oldu falan diyorum. Ne yapacağımı çok şaşırdım.
Sevgiden kör olmuşsunuz evet bacımKızlar benim sevgilim kıskanç bir insan, onu çok seviyorum ama beni zora sokuyor bazen. Yani kısıtlama yapmıyor kızlar varken istersen sabaha kadar takıl diyor ama ortamda erkek varsa bensiz buluşma diyor benim zaten tek tük arkadaşım var erkek olarak ona kalsa onlarda olmasın hayatımda. Bu konuda empati kurmaya çalışıyorum onun sadece bir tane kız arkadaşı var o da bizim ortak arkadaşımız zaten o konuda ona tamamen olmasa da uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama kıyafet konusunda da çok darlanıyorum ben normal şartlarda gerçekten açık giyinen bir insan değilim açık giyinmeyi de çok sevmiyorum ama arada bir güzel hissetmek istiyorum çok kısa olmasa da bazen diz üstü giyiyorum. Nerede ne giymem gerektiğini çok iyi biliyorum buna rağmen karışıyor. Dün spordan çıktığım gibi gittim yanına tayt giydim üzerine çok bol kalça altında kalan bir t-shirt giydim. Ona rağmen bir afra tavralar bir tavırlar en sonunda sordum ne yani ne oluyor diye niye tayt giydim tayt giyilmeyecek demedim mi falan dedi. Ben de hep giyiyordum noluyor sana hayırdır diyince daha çok sinirlendi. Neyse biz hiç konuşmadık eve gidene kadar. Eve gidince mesajda bayağı içimi döktüm uzunca bir paragraf yazdım. Onun bana dediği şey şu "Bunun üzerine tek cümle kurmak uygun olur. İnşallah bu yaptıklarımı kavradığında çok geç olmaz" sinirlendim haliyle. Neyse kızlar uzatmak istemiyorum onun beni çok sevdiğini bana kıyamadığını biliyorum çünkü ona rağmen evime kadar bıraktı çantamı taşıdı tüm gün boyunca gerçekten çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten dün "hata mı yapıyorum devam ederek" diye düşündürttü. Çevremdeki insanlarda kıskançlığının farkında ve onlarda sürekli beni uyarıyorlar. İkimizde 26 yaşındayız ben 5 yıldır iş hayatındayım o hala okuyor son sınıfa geçti. Bölümünden iş bulacağı meçhul çevremdekiler de bunun farkında hala okunur mu ne zaman düzene girecek askerliği de duruyor falan diyorlar. Çoğu insan değmeyeceğini düşünüyor ailem bu yüzden istemiyor ama ben onu çok seviyorum ben onu destekliyorum fakat üzerime çok geliyor. Acaba sevgiden gözüm mü kör oldu falan diyorum. Ne yapacağımı çok şaşırdım.
İnsanlar ancak kendileri isterse değişebilir. Kimse kimseyi değiştiremez.Valla insanlar değişmez diyecek ama benim sevgilim değişti. hatta o kadar ki bir ara takıntılı bir sapık olduğuna kanaat getirmiştim.ya da abaza olduğu için bulduğu kızlara yapıştığını falan.etrafın da yönlendirmesi çok oldu tabi sizdeki gibi.kafamda bambaşka bir profil oluşmuştu.ama hepsi o kadar asılsız çıktı ki.etrafımdakiler de ben de şaşıp kaldık valla.adam yeni tanıştığımız için benim onu bırakacağımdan ölümüne korkuyormuş.gitmeyeceğimi anlayınca ideal, sevgi dolu, herşeye saygı duyan birine dönüştü.demem o ki bu hayatta her şey mümkün.herkes kendi yaşadığına göre yorum yapıyor ama gerçekler çok farklı olabiliyor.bu arada gerçekten değişen kişiler de var genel kanının aksine.herkes çeşit çeşit işte.şimdi bile şaşırıyorum hee.neler neler düşünmüşüm diye.bu bir istisnadır ama büyük ihtimal.
Hangi sevgiliniz Ferhans? Ay yoksa bu sefer tamam mı, hem sevişgen hem centilmen hem zengin hem de sizi el üstünde tutan birini yakaladınız mı?Valla insanlar değişmez diyecek ama benim sevgilim değişti. hatta o kadar ki bir ara takıntılı bir sapık olduğuna kanaat getirmiştim.ya da abaza olduğu için bulduğu kızlara yapıştığını falan.etrafın da yönlendirmesi çok oldu tabi sizdeki gibi.kafamda bambaşka bir profil oluşmuştu.ama hepsi o kadar asılsız çıktı ki.etrafımdakiler de ben de şaşıp kaldık valla.adam yeni tanıştığımız için benim onu bırakacağımdan ölümüne korkuyormuş.gitmeyeceğimi anlayınca ideal, sevgi dolu, herşeye saygı duyan birine dönüştü.demem o ki bu hayatta her şey mümkün.herkes kendi yaşadığına göre yorum yapıyor ama gerçekler çok farklı olabiliyor.bu arada gerçekten değişen kişiler de var genel kanının aksine.herkes çeşit çeşit işte.şimdi bile şaşırıyorum hee.neler neler düşünmüşüm diye.bu bir istisnadır ama büyük ihtimal.
Çok rica ediyorum sen ilişki tavsiyesi verme yaValla insanlar değişmez diyecek ama benim sevgilim değişti. hatta o kadar ki bir ara takıntılı bir sapık olduğuna kanaat getirmiştim.ya da abaza olduğu için bulduğu kızlara yapıştığını falan.etrafın da yönlendirmesi çok oldu tabi sizdeki gibi.kafamda bambaşka bir profil oluşmuştu.ama hepsi o kadar asılsız çıktı ki.etrafımdakiler de ben de şaşıp kaldık valla.adam yeni tanıştığımız için benim onu bırakacağımdan ölümüne korkuyormuş.gitmeyeceğimi anlayınca ideal, sevgi dolu, herşeye saygı duyan birine dönüştü.demem o ki bu hayatta her şey mümkün.herkes kendi yaşadığına göre yorum yapıyor ama gerçekler çok farklı olabiliyor.bu arada gerçekten değişen kişiler de var genel kanının aksine.herkes çeşit çeşit işte.şimdi bile şaşırıyorum hee.neler neler düşünmüşüm diye.bu bir istisnadır ama büyük ihtimal.
Paşazadenin sözü emirdir, bilmiyor musun?niye tayt giydim tayt giyilmeyecek demedim mi