Zaten bu aralar çok stersli ağlamalı geçti 3 gunumKesenin büyümemesinin sebebi genelde az su tüketmek oluyor benim doktorum söylemişti bana kese bebegin haftasına göre küçük çok su iç düzelsin demişti 10 gün sonra gittim düzenli su içtiğimden düzelmişti ben senin durumu anlamadım canım valla ama doktora gidince zaten belli olur sen doktorunu dinle sakın stres de yapma kötü etkilenirsiniz
Amin insallah rabbim saglikla kucagına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun inşallah güzel haberleri alırım canim
Amin canım benimAmin insallah rabbim saglikla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Bir bilsem ahhGeç döllenme mi acaba
Stres iyi bir sonuç getirmez canım dua et sakin ol stres yapıp kendini yıpratma gittigin zaman belki herşey çok güzel sonuçlanacak onu düşün kötüyü çagırmaZaten bu aralar çok stersli ağlamalı geçti 3 gunum
İnşallah ya tek duam ooStres iyi bir sonuç getirmez canım dua et sakin ol stres yapıp kendini yıpratma gittigin zaman belki herşey çok güzel sonuçlanacak onu düşün kötüyü çagırma
Herkeste aynı olmuyor hamilelik belki çok dogal birşey yaşadığınİnşallah ya tek duam oo
Vallaha bilmiyorum ruhum daraliyo boyleHerkeste aynı olmuyor hamilelik belki çok dogal birşey yaşadığın
Canım Allah a sıgın alan da o veren de bizim yapacağımız şeyler kısıtlı sonuçta nasibinde varsa ne olursa olsun kavuşursun bebegeVallaha bilmiyorum ruhum daraliyo boyle
Amin inşallah yavrumCanım Allah a sıgın alan da o veren de bizim yapacağımız şeyler kısıtlı sonuçta nasibinde varsa ne olursa olsun kavuşursun bebege
Amin insallahGeç döllenme olmuştur. O yüzden az daha bekleyin. Kardeşimin bebeğini alacaktı drlar az kalsın bu yüzden. Şimdi 4 yaşında. Siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah ☺
15 gün önce beyan 1244 tü dün yPtirdigim 4779sizce nasilCanım bu vajinal de bakılan kesenin fotosu mu karından 6 hafta olunca görünmesi gerekir normalde ama belki daha çok yenidir gebelik sen 6 hafta diye biliyorken belki de daha 4 haftalık kan testi yaptırdın mı hiç ama eger hayal meyal görülüyorsa ilerde daha iyi görünür bence dış gebelik olsa hiç görünmezdi diye biliyorum
Bugün sonuçlarını aldım ilk sonucum 322 di 1 hafta sonra 1244 15 gün sonra yani dün yapılan 4779 ciktiBazen devletteki ultrasonlar iyi olmaya biliyor benim yengemde gebeydi kese görünmemişti devlette oda hemen o gün cok iyi bi ozel var ona gitti var demisti kese
Beta dan anlamıyorum pek ama yüzde 60 artış varsa iki güne bir normal diyorlar . Betası iyi ilerleyip sorun yaşayan var . Bence kendi doktoruna gidene kadar hiç bir seyi stres yapma kendine .Yarın mı gidiyordun kontrole. Insallah hayırlı haberler alırsın canımBugün sonuçlarını aldım ilk sonucum 322 di 1 hafta sonra 1244 15 gün sonra yani dün yapılan 4779 cikti
Canım ağrın var mıÇok kötüyüm ne olduğunu anlayamadım hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkken kesemi vajinal de gördü 29 Nisan'da bugün 11 Mayıs devlette gittiğimde kesemi göremedi sonra hayal meyal bı kese var dedi ama vajinalda gözüktüğü gibi değil şuan 6 haftalık olmam lazım ama hiç bişey gozukmuyo Çarşamba özele gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?