ARKADASLAR BİLGİSİ OLAN BAKSİNNN

Zaten bu aralar çok stersli ağlamalı geçti 3 gunum

Zaten bu aralar çok stersli ağlamalı geçti 3 gunum
Stres iyi bir sonuç getirmez canım dua et sakin ol stres yapıp kendini yıpratma gittigin zaman belki herşey çok güzel sonuçlanacak onu düşün kötüyü çagırma

Geç döllenme olmuştur. O yüzden az daha bekleyin. Kardeşimin bebeğini alacaktı drlar az kalsın bu yüzden. Şimdi 4 yaşında. Siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah

15 gün önce beyan 1244 tü dün yPtirdigim 4779sizce nasil

Canım değerin konusunda sanki biraz az artmış ama tam olarak bilmiyorum bide belki rahmim arkaya dönüktür ondan görememiştir doktor karın ultrasyonundan keseyi benim rahmim arkaya dönük kendimden biliyorum nerdeyse 9 haftaya kadar bebeği bile karın ultrasyonundan göremiyebiliyorkar vajinal ultrasyondan görüyorlar üzme kendini dua et insallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini lekelenmem falan yoksa kafana takma biseyler ters gittiğinde vücut zaten tepki veriyor lekelenme agrı falan oluyor

Bugün sonuçlarını aldım ilk sonucum 322 di 1 hafta sonra 1244 15 gün sonra yani dün yapılan 4779 cikti
Beta dan anlamıyorum pek ama yüzde 60 artış varsa iki güne bir normal diyorlar . Betası iyi ilerleyip sorun yaşayan var . Bence kendi doktoruna gidene kadar hiç bir seyi stres yapma kendine .Yarın mı gidiyordun kontrole. Insallah hayırlı haberler alırsın canım

Benim 1 günüm geçti sadece henüz olmadım. Belirti olarak sadece göğüslerim aşırı şiş ve hassas Baya ağrıyor. Onun dışında bugün olan birşey daha var dizlerimde hafif sızılar var yani ağrı değil ama hani dizlerim boşaldı deriz ya hafif o tarz bi güçsüzlük oluştu.son bikaç günde Gün içinde ara ara adet olucakmım gibi hissettim ama çok kısa süreliydi ve anında geçiyordu. Test yaptım ama enteresan bi test oldu anlam veremedim yarın ilk idrarla tekrar etmeyi düşünüyorum.

Canım ağrın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…