Canım bu vajinal de bakılan kesenin fotosu mu karından 6 hafta olunca görünmesi gerekir normalde ama belki daha çok yenidir gebelik sen 6 hafta diye biliyorken belki de daha 4 haftalık kan testi yaptırdın mı hiç ama eger hayal meyal görülüyorsa ilerde daha iyi görünür bence dış gebelik olsa hiç görünmezdi diye biliyorumÇok kötüyüm ne olduğunu anlayamadım hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkken kesemi vajinal de gördü 29 Nisan'da bugün 11 Mayıs devlette gittiğimde kesemi göremedi sonra hayal meyal bı kese var dedi ama vajinalda gözüktüğü gibi değil şuan 6 haftalık olmam lazım ama hiç bişey gozukmuyo Çarşamba özele gitcem
Bu vajinal görünen o zaman 4 haftalikti bugün kan vermeye gittim baktı yokdwdi kese şaşırdım burda baya net var yani çünkü doktor ama 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti Çarşamba 15 gün olacakCanım bu vajinal de bakılan kesenin fotosu mu karından 6 hafta olunca görünmesi gerekir normalde ama belki daha çok yenidir gebelik sen 6 hafta diye biliyorken belki de daha 4 haftalık kan testi yaptırdın mı hiç ama eger hayal meyal görülüyorsa ilerde daha iyi görünür bence dış gebelik olsa hiç görünmezdi diye biliyorum
Kan testim ilk 322 sonra 1244 oldu 1244 tü bu vajinal ultrasonda bakildigindaBu vajinal görünen o zaman 4 haftalikti bugün kan vermeye gittim baktı yokdwdi kese şaşırdım burda baya net var yani çünkü doktor ama 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti Çarşamba 15 gün olacak
Allah Allah ilk defa böyle bir şey duyuyorum bugün nasıl yok diyor kese karından en erken 4.5 5 haftada görünürmüş sen şimdi kaç haftalık oluyosun hesapladıgına göreBu vajinal görünen o zaman 4 haftalikti bugün kan vermeye gittim baktı yokdwdi kese şaşırdım burda baya net var yani çünkü doktor ama 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti Çarşamba 15 gün olacak
4 haftaydi özelde bu ultrasyon görüntüsüAllah Allah ilk defa böyle bir şey duyuyorum bugün nasıl yok diyor kese karından en erken 4.5 5 haftada görünürmüş sen şimdi kaç haftalık oluyosun hesapladıgına göre
Normalde doktor 6 7 haftalık olmam lazımdı dedi4 haftaydi özelde bu ultrasyon görüntüsü
Canım 4 haftalıksa karından görünmemesi normal ben 6. Haftada gördüm mesela erken yumurtlama olmuş sende büyük ihtimalle olabiliyor böyle adetin bittiği gün yumurtlama gören çok var herkes 14.gün yumurtlama yaşayacak diye birşey yok sıkma canınıNormalde doktor 6 7 haftalık olmam lazımdı dedi
Yok o ultrasyon görüntüsü 13 gün önceydi ozaman 4 haftaliktiCanım 4 haftalıksa karından görünmemesi normal ben 6. Haftada gördüm mesela erken yumurtlama olmuş sende büyük ihtimalle olabiliyor böyle adetin bittiği gün yumurtlama gören çok var herkes 14.gün yumurtlama yaşayacak diye birşey yok sıkma canını
Çarşamba kendi gitrigim doktora gidicem zatenIlk gittiginiz doktoru dinleyin. 7.haftada gidin ozamn gozukur
Doktorun mu dedi 4 haftalık diye bide ultrasonda ga yazan yerde ne yazıyorÇok kötüyüm ne olduğunu anlayamadım hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkken kesemi vajinal de gördü 29 Nisan'da bugün 11 Mayıs devlette gittiğimde kesemi göremedi sonra hayal meyal bı kese var dedi ama vajinalda gözüktüğü gibi değil şuan 6 haftalık olmam lazım ama hiç bişey gozukmuyo Çarşamba özele gitcem
Beynim yandı valla şuan o zaman bu gittiğinde görünürdü şuan 6 haftaya yakın olmuş anlamadım ben ilk defa böyle bir şey karşıma çıktıYok o ultrasyon görüntüsü 13 gün önceydi ozaman 4 haftalikti
Şuan 6 haftalık olmam lazım kese ilk yok dedi sonra hayal gibi var hiç buyumemis gibidedi sasirdimBeynim yandı valla şuan o zaman bu gittiğinde görünürdü şuan 6 haftaya yakın olmuş anlamadım ben ilk defa böyle bir şey karşıma çıktı
0.47 yaziyoDoktorun mu dedi 4 haftalık diye bide ultrasonda ga yazan yerde ne yazıyor
Bazen devletteki ultrasonlar iyi olmaya biliyor benim yengemde gebeydi kese görünmemişti devlette oda hemen o gün cok iyi bi ozel var ona gitti var demisti kese0.47 yaziyo
Kesenin büyümemesinin sebebi genelde az su tüketmek oluyor benim doktorum söylemişti bana kese bebegin haftasına göre küçük çok su iç düzelsin demişti 10 gün sonra gittim düzenli su içtiğimden düzelmişti ben senin durumu anlamadım canım valla ama doktora gidince zaten belli olur sen doktorunu dinle sakın stres de yapma kötü etkilenirsinizŞuan 6 haftalık olmam lazım kese ilk yok dedi sonra hayal gibi var hiç buyumemis gibidedi sasirdim
Yengeme sordum bebek yok denilmiş kese gözükmüş özeldeki doktorda bebek de var kalp atışıda var demiş sen kendi doktoruna gidene kadar stres yapma suyunuda güzelce iç0.47 yaziyo
Evet öyle oluyomus hayırlısı Çarşamba gununeBazen devletteki ultrasonlar iyi olmaya biliyor benim yengemde gebeydi kese görünmemişti devlette oda hemen o gün cok iyi bi ozel var ona gitti var demisti kese
Allah razı olsun inşallah güzel haberleri alırım canimYengeme sordum bebek yok denilmiş kese gözükmüş özeldeki doktorda bebek de var kalp atışıda var demiş sen kendi doktoruna gidene kadar stres yapma suyunuda güzelce iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?