• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADASLAR BİLGİSİ OLAN BAKSİNNN

Dış gebelik olabilir mi acaba rahmin dışına yerlesiyormuş
Bende onu düşündüm çünkü dış gebelik geçirdşm embriyo tüpte oluyor Rahime keseye benzer birşey atıyor ama 6. Hafta itibariyle sancı yapmaya başlıyor o yüzden ağrısını ilk sordum

Canım değerin konusunda sanki biraz az artmış ama tam olarak bilmiyorum bide belki rahmim arkaya dönüktür ondan görememiştir doktor karın ultrasyonundan keseyi benim rahmim arkaya dönük kendimden biliyorum nerdeyse 9 haftaya kadar bebeği bile karın ultrasyonundan göremiyebiliyorkar vajinal ultrasyondan görüyorlar üzme kendini dua et insallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini lekelenmem falan yoksa kafana takma biseyler ters gittiğinde vücut zaten tepki veriyor lekelenme agrı falan oluyor
Lekelenmen yok canım amin inssllah

Bende onu düşündüm çünkü dış gebelik geçirdşm embriyo tüpte oluyor Rahime keseye benzer birşey atıyor ama 6. Hafta itibariyle sancı yapmaya başlıyor o yüzden ağrısını ilk sordum
Yok canım tuplerimre bı dorun uojyu brnim

Çok kötüyüm ne olduğunu anlayamadım hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkken kesemi vajinal de gördü 29 Nisan'da bugün 11 Mayıs devlette gittiğimde kesemi göremedi sonra hayal meyal bı kese var dedi ama vajinalda gözüktüğü gibi değil şuan 6 haftalık olmam lazım ama hiç bişey gozukmuyo Çarşamba özele gitcem
Bu gün özele gitcegini yazmıştınız gittiniz mi merak ettim

Back