arkadaşlar bi fikirin verin:))

Oo maşallah canım , bizde 2 yılın içindeyiz henüz ama bende zaman nasıl geçti bilmiyorum :)
Bende senin gibi düşünüyorum daha çok zaman olsa hiç eksik olmasın istiyorum , çeyiz işini bir an önce halletmek istiyorum,

Hımm evet biraz sade modeller ama senin beğendiğin model baya güzel :)

canım sana tavsiye edeceğim tek şey var oda

ne karar verirsen ver pişman olma çünkü bir kere alınıyor içine sinen ne ise onu al

ah işte o içime sineni bir bulabilsem hemen alıcam ama bulamadımki hepsinde şurası şöyle olsa burası böyle olsa diyorum oooff ooofff:)

abooooooooww en yakın benimmiş o zaman şimdi bir telaş sardı bak beni benim seneye kızlarr anamm napcem ben :96:

Aaaa senin yerinde olsam heyecandan ölürdüm sanırım :) Evet eksiklerin neler canım yardımcı olmaya çalışalım o kadar çok araştırma yapıyoruz ki :))

sizede maşallah:))
ya canım takıntılıyım galiba bazen kendime çok kızıyorum çok araştırıyorum falan diye
dün karacaya gittik desenli modele bakmaya begenemedik falan sade modelde karar verdik canımcımla karacadan çıktık bide kütahyaya bakalım diyorum kahvaltı için canımcımı gülme tuttu artık sinirden mi yoksa halimemi güldü anlamadım :):):) ama gittik baktık birşey yoktu :):)

arkadaşlar döküm tencere hangi markaları düşünüyorsunuz ben araştırma yaptım hecha lava berghoff staub diye markalardan söz ediliyo.
staub için çok güzel en iyi o diyolar ama çok pahalı bi tencere 500-600lira
hecha için güzel yorumlar var oda 260 falan
berghoff hakkında bilgi bulamadım oda hecha ile aynı fiyatları
lava yı birkaç kişi söylüyo ama emin olamadım en uygun fiyat lavada 150-250arası

sizlerin bildigi kullandıgı markalar neler

yavruuuumm sen geç kalmadın mı araştırma yapmaya kuzum eksiklerini söyle gözümüze çarpanları gönderelim sana :)

Aneeemmm valla panik yaptım bi an görüyonuz mu daha bana çok var gibi geliyodu sizi duyunca panik atak geçirdim kendime

Eksik derken şuan sadece bir çelik tencere takımım var bide günlük çatalbıçak takımım o kadan

Bu ay ki maaşımla misafir yemek takımı almayı düşünüyorum yanında da çatal bıçak takımı hediye veriyorlar bide mutfak robotu alayım diyorum daha o kaadaaaar çok alınacak şey var kiiiiiiiiiii allahım ölücemmmm

Daha önce paylaşmıştım ama yine koyayım sizde görün canlarım

Kesin kararım değil tabi kararsızlığım hala baki ama ısınıkım accık

hey yavrum hey panik atak geçir tabi :):) RABBİM gönlüne göre versin daha alacak birçoook şeyin var :)
çelik tencere de hangi markayı aldın. döküm almayı düşünüyormusun.

hey yavrum hey panik atak geçir tabi :):) RABBİM gönlüne göre versin daha alacak birçoook şeyin var :)
çelik tencere de hangi markayı aldın. döküm almayı düşünüyormusun.

Esseden aldım ama schafer marka aldıktan sonra okuduğumda çok iyi yorumlar duymadım markayla ilgili ama çok parçalı falan napalım almış oldum bi kere döküm istiyorum ama dökümler çok pahalı seramik bir takım almak istiyorum onun yerine diyorum ya bilemiyorum hep öyle mi yapsam böyle mi yapsam diyorum sonuç olarak hep öyle bakıyorum

Bak buda tencere setim

tencere setin güzelmiş canım inşallah çok iyi çıkar çok memnun kalırsın :) ya evet döküm pahalı ama çok sağlıklı ömür boyu kullanırsın sonuçta.bende seramikte kararsızım ya bi türlü içime sinmiyo

Sağol canikom inşallah öyle olur

Yani sen bilirsin aslında hangisi daha uygunsa senin ve bütçen için onu tercih et tabiki bana bakma ben kararsızım annem veya biri kafama girerse bi bakmışsın döküm almışım

Ama seramiklerin modelleri hoşuma gidiyor napayım genç olmak işte

hayırlısı olsun tatlım :)maddiyatına bakmayayım diyorum sonuçta bikere alınacak ömür boyu gidecek diyorum ama bi yandanda bi tencereya 500lira verilirmi diyorum aman bilemedim ki :)

Canım tencere setin çook güzelmiş :) nerden kaça aldın ?
Bende bir türlü karar veremiyorum

Canım tencere setin çook güzelmiş :) nerden kaça aldın ?
Bende bir türlü karar veremiyorum

Hadi yaaa gerçeek beğendin mii

Esseden almıştım schaferın canım yanlış hatırlamıyosam 150 TL ye almıştım indirim vardı.Geçtiğimiz kurban bayramında cicim

Hadi yaaa gerçeek beğendin mii

Esseden almıştım schaferın canım yanlış hatırlamıyosam 150 TL ye almıştım indirim vardı.Geçtiğimiz kurban bayramında cicim

Evett ben çok beğendim canım güle güle kullan hemde gayet indirimli almışsın . Ayy bende markafoni den geçenlerde bir çerezlik almıştım da küçük bişey de olsa pek bi mutlu oldum hemen koydum kenara :) insan küçük bir şey de alsa seviniyor :)

Nasıl kızlarr benimki sadece siyah beyaz hoş duruyor .:)
Alttaki renkliyi yanlış ekledim ama silemedim bi daha :)

Eklentiler

• $CR17EW070011A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
ah işte o içime sineni bir bulabilsem hemen alıcam ama bulamadımki hepsinde şurası şöyle olsa burası böyle olsa diyorum oooff ooofff:)

yani elbet bir tarzın vardır mesela ben yemek takımım ağır olsun istedim sade ve şık bir model aldım

kahvaltı takımı almayı unuttum

ama alacak olursam cıvıl cıvıl rengarenk (ama karışık olmayacak renkler tabii)

çünkü kahvaltı çok önemli bir öğün ve sabah saatlerinde olduğu için renkler insanı kendine getirir

benim kahvaltı takımım yok ama kütahyaya gezmeye gittiğimde rengarenk cıvılcıvıl tabaklar aldım

yani takım almak yerine renkli tabaklardan alırsan yani tek renk olanlardan hem için açılır hemde kırıldığında telafi şansın olur

umarım karında faydalı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…