zaman çok cabuk geçiyor canım biz 6yıldır birlikteyiz hatta 6bitti 7nin içindeyiz nasıl zaman geçti bilmiyorum o yüzden şimdiden birşeyler almak istiyorum evlenincede tabak çanak borcu ödemek istemiyorum açıkcası ondan şimdi araştırma yapıyorum bide alabilsem ne güzel olacak :)
canım takımlara baktım fiyatları çok uygun ama biraz eski model degillermi çokdaha şıkları var
Yemek Takımı - Evimis.Com
bu takımın parçaları hoşuma gitti ama
canım sana tavsiye edeceğim tek şey var oda
ne karar verirsen ver pişman olma çünkü bir kere alınıyor içine sinen ne ise onu al
abooooooooww en yakın benimmiş o zaman şimdi bir telaş sardı bak beni benim seneye kızlarr anamm napcem ben:96:
kızzlaaaarrrr evim.net bir bakın isterseniz güzel şeyler var:))
kızlar hisarın tenceresini kullanan bilen varmı :)
Oo maşallah canım , bizde 2 yılın içindeyiz henüz ama bende zaman nasıl geçti bilmiyorum :)
Bende senin gibi düşünüyorum daha çok zaman olsa hiç eksik olmasın istiyorum , çeyiz işini bir an önce halletmek istiyorum,
Hımm evet biraz sade modeller ama senin beğendiğin model baya güzel :)
Ahh ahh bakmadığım site kalmadı ki evet o sitede çok güzel canım :)
yavruuuumm sen geç kalmadın mı araştırma yapmaya kuzum eksiklerini söyle gözümüze çarpanları gönderelim sana :)
Aneeemmm valla panik yaptım bi an görüyonuz mu daha bana çok var gibi geliyodu sizi duyunca panik atak geçirdim kendime
Eksik derken şuan sadece bir çelik tencere takımım var bide günlük çatalbıçak takımım o kadan
Bu ay ki maaşımla misafir yemek takımı almayı düşünüyorum yanında da çatal bıçak takımı hediye veriyorlar bide mutfak robotu alayım diyorum daha o kaadaaaar çok alınacak şey var kiiiiiiiiiii allahım ölücemmmm
Daha önce paylaşmıştım ama yine koyayım sizde görün canlarım
Eki Görüntüle 689484
Eki Görüntüle 689485
Kesin kararım değil tabi kararsızlığım hala bakiama ısınıkım accık
hey yavrum hey panik atak geçir tabi :):) RABBİM gönlüne göre versin daha alacak birçoook şeyin var :)
çelik tencere de hangi markayı aldın. döküm almayı düşünüyormusun.
Esseden aldım ama schafer marka aldıktan sonra okuduğumda çok iyi yorumlar duymadım markayla ilgili ama çok parçalı falan napalım almış oldum bi keredöküm istiyorum ama dökümler çok pahalı seramik bir takım almak istiyorum onun yerine diyorum ya bilemiyorum hep öyle mi yapsam böyle mi yapsam diyorum sonuç olarak hep öyle bakıyorum
Bak buda tencere setim
Eki Görüntüle 689520
tencere setin güzelmiş canım inşallah çok iyi çıkar çok memnun kalırsın :) ya evet döküm pahalı ama çok sağlıklı ömür boyu kullanırsın sonuçta.bende seramikte kararsızım ya bi türlü içime sinmiyo
Sağol canikom inşallah öyle olur
Yani sen bilirsin aslında hangisi daha uygunsa senin ve bütçen için onu tercih et tabiki bana bakma ben kararsızım annem veya biri kafama girerse bi bakmışsın döküm almışım
Ama seramiklerin modelleri hoşuma gidiyor napayım genç olmak işte
Esseden aldım ama schafer marka aldıktan sonra okuduğumda çok iyi yorumlar duymadım markayla ilgili ama çok parçalı falan napalım almış oldum bi keredöküm istiyorum ama dökümler çok pahalı seramik bir takım almak istiyorum onun yerine diyorum ya bilemiyorum hep öyle mi yapsam böyle mi yapsam diyorum sonuç olarak hep öyle bakıyorum
Bak buda tencere setim
Eki Görüntüle 689520
Canım tencere setin çook güzelmiş :) nerden kaça aldın ?
Bende bir türlü karar veremiyorum
Hadi yaaa gerçeek beğendin mii
Esseden almıştım schaferın canım yanlış hatırlamıyosam 150 TL ye almıştım indirim vardı.Geçtiğimiz kurban bayramında cicim
ah işte o içime sineni bir bulabilsem hemen alıcam ama bulamadımki hepsinde şurası şöyle olsa burası böyle olsa diyorum oooff ooofff:)
kararında yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?