selam arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum....benim biraz renk uyumuna takıntım var..aynılarını olmasını isterim.mesela;3'lü bi set almıştım tost makinası,kahveci ve çaycı bunlar siyah griydi..şimdi diyorumki tezgah üstü erzak kavonozları bile alsam tuzluk bile alsam siyah gri olmalı böle takıntım var
onlar siyahken gidip blendırımı yeşil alamam ben aynı renk olmalı uymalı birbirine..biri hanya biri konya olmamalı bana göre....
şimdi sizlere sormak istediklerim tezgah üzerine neler koyuyorsunuz??yani çok kalabalığı sevmiyorum ama neler alınıp koyulabilir??
birde ben schaferden kahvaltı seti aldım ama 6 kişilik olduğu için dönüp aynı setten bir takım daha aldımki 12 kişilik olsun..
hani olurda ya 7 kişi gelirse başka bi tabak vermiyim diye böle düzenli istiyorum çoğu şeyin...
..
bir tanede başka kahvaltılığım var
şimdi pasta takımı almak istiyorum bernardoda gördüm pasta tabağı büyük,ve küçük tabakları birde kupaları 100 tl idi siyahtı ve çok güzellerdi...
ama annm diyorki o 12 kişilik aldığım kahvaltı takımının tabaklarını ve kupalarını birde porselen demliğini pasta çay seti olarakta kullanabilirsin dedi...
onun tabaklarıda kare yani olmuycak birşey değil ama nebilim içime sinmiyor.
biryanda düşünüyorum çok abartmama gerek yok yani nereye koyacağım okadar şeyi...çünkü çok tabak,kahvaltılık günlük misafirlik falan var ...
napmalıyım kızlar??fikir verin..

şimdi sizlere sormak istediklerim tezgah üzerine neler koyuyorsunuz??yani çok kalabalığı sevmiyorum ama neler alınıp koyulabilir??
birde ben schaferden kahvaltı seti aldım ama 6 kişilik olduğu için dönüp aynı setten bir takım daha aldımki 12 kişilik olsun..
hani olurda ya 7 kişi gelirse başka bi tabak vermiyim diye böle düzenli istiyorum çoğu şeyin...

..
bir tanede başka kahvaltılığım var
şimdi pasta takımı almak istiyorum bernardoda gördüm pasta tabağı büyük,ve küçük tabakları birde kupaları 100 tl idi siyahtı ve çok güzellerdi...
ama annm diyorki o 12 kişilik aldığım kahvaltı takımının tabaklarını ve kupalarını birde porselen demliğini pasta çay seti olarakta kullanabilirsin dedi...
onun tabaklarıda kare yani olmuycak birşey değil ama nebilim içime sinmiyor.

napmalıyım kızlar??fikir verin..