• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşya takıntısı :)fikir verin çeyizci arkadaşlar

emossssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
94
0
0
İstanbul
selam arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum....benim biraz renk uyumuna takıntım var..aynılarını olmasını isterim.mesela;3'lü bi set almıştım tost makinası,kahveci ve çaycı bunlar siyah griydi..şimdi diyorumki tezgah üstü erzak kavonozları bile alsam tuzluk bile alsam siyah gri olmalı böle takıntım var :9: onlar siyahken gidip blendırımı yeşil alamam ben aynı renk olmalı uymalı birbirine..biri hanya biri konya olmamalı bana göre....

şimdi sizlere sormak istediklerim tezgah üzerine neler koyuyorsunuz??yani çok kalabalığı sevmiyorum ama neler alınıp koyulabilir??

birde ben schaferden kahvaltı seti aldım ama 6 kişilik olduğu için dönüp aynı setten bir takım daha aldımki 12 kişilik olsun..
hani olurda ya 7 kişi gelirse başka bi tabak vermiyim diye böle düzenli istiyorum çoğu şeyin...:14:
..
bir tanede başka kahvaltılığım var
şimdi pasta takımı almak istiyorum bernardoda gördüm pasta tabağı büyük,ve küçük tabakları birde kupaları 100 tl idi siyahtı ve çok güzellerdi...
ama annm diyorki o 12 kişilik aldığım kahvaltı takımının tabaklarını ve kupalarını birde porselen demliğini pasta çay seti olarakta kullanabilirsin dedi...
onun tabaklarıda kare yani olmuycak birşey değil ama nebilim içime sinmiyor.:14::14: biryanda düşünüyorum çok abartmama gerek yok yani nereye koyacağım okadar şeyi...çünkü çok tabak,kahvaltılık günlük misafirlik falan var ...
napmalıyım kızlar??fikir verin..:54:

bendede o takıntı var herşeyımı kırmızı sıyah beyaz aldım tabı araya bıkaç pembe bişeyler aldım ama onlar tezgah üstü değil bence gırı siyah ve kırmızı yapabılırsın takımlarını güzel durur ben tezgahımın üzerine baharatlık ve baharat takımımın kavonazlarını ekmek saklama kutumu bıçaklarımı ve porselen çatal bıçaklarımı koymayı dusunuyorum hepsi siyah kırmızı beyaz zaten hatta eğer kendı evımızı alabılırsek mutfagımıda yerler ve duvar fayansları sıyah mutfagımı ise kıpkırmızı yapmkayı dusunuyorum

sende benim gibisin desene :):32: aslında güzel birşey uyumlu olmak..
doğru söylüyorsun canım tezgah üstüne bıçak standıyla birliklte koyulabilir,kavonozlar baharatlık ben şöyle 3 tane düşünüyorum tezgah için çay,kahve ve şeker için.hani siyah griyler oluyor ya onlardan almayı planlıyorum...
sende güzel üçlü düşünmüşsün canım kırmızı siyah ve beyaz..inş ogünleri görüp düzenlemek nasip olur.çok hevesli birşey insan özeniyor değilmi ki benim sevgilim bile yok :):33:

yalnız değilsin canım ah bu renk takıntısı :) Ben de bu yüzden halen ekmeklik baharatlık ve küçük ev aletlerimi alamadım. Kırmızıyı çok beğeniyorum ama ev belli olmayınca mutfak belki kırmızıya uymucak diye alamıyorum :1: Benim blender setim siyah gri.. Son zamanlarda da kırmızıdan vazgeçip gri metal alıyım artık çıksın aradan diyorum beyaz eşyalarımı da gri alıcam.. Ama oda leke yapıyor diyorlar :97: Ne yapsam bilemedim bakalım tecrübeliler ne önerecek? :40:

tatlım öncelikle bende de aynı takıntı var malesef...
$kaşıklık.webp
$katlı çerezlik.webp
$e48844e7-fabf-4396-b90f-0e472cbc68d3.webp
$standlı bıçak.webp
$baharatlık.webp
$Fotoğraf-0115.webp

mutfak için ıvır zıvırlarımı mor almaya çalışıyorum canım.
ben yemek takımımın 2 sinide 89 parça aldıgım için günlük yemek takımımı kahvaltı takımı olarak kullanıcam sırf bende 2 takım kahvaltı takımı almamak için böyle yaptım...tabiki kahvaltı takımının tabakları ve fincanlarını kullanabilirsin...hem mutfakta çok yerde kaplamaz canım...
bende şimdi mesela kahve çay şeker için kavanozlar alıcam yine porselen ve bambu olucak kağıt havluluk alıcam bambu olucak gibi aklıma bunlar geldi canım belki fikir olur sana...

missbery'cim evet bende gri istiyorum aslında buzdolabı vs ama leke tutuyor diyorlar yani kararsız kalıyor insan.en iyisi beyaz sanırım onlarda :7:
birde kırmızı rengi çok sevmem herşeyde kullanamam fakat mutfakta,masa düzenlerinde çok şık duruyor bir örnek ekliyim
[img=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/12/14386.jpg]
çok beğendim mesela bunu uygulamayı düşünyorum.şöyle kırmızı kase ve bardak aldımmı altlarında siyah veya beyaz kullanabiliriz..bunu her renkli yapabiliriz aslında kaseleri ve bardakları olsa yeterli:9: ayrıca kumaşcıdan bolbol runner diktirelim kumaşlarını alıp diktiririz çokda ucuz olur:)

canım bildiğim philipsin siyah blender seti var hem kalite açısından da philips için iyi yorumlar okudum...
tezgahüstü için sıvı sabukluk sünger falan koymak için bişey alabilirsin metal kavanozlardan (çay,kahve,şeker) için baharak standları var onlardan alabilirsin...tezgahın için minicik çöp kutuları var metal onlardan alabilirsin...mutfak havlusu olarak gri havlular alabilirsin :)) ayy aklıma gelenler bunlar canımmm...

mutfak için ıvır zıvırlarımı mor almaya çalışıyorum canım.
ben yemek takımımın 2 sinide 89 parça aldıgım için günlük yemek takımımı kahvaltı takımı olarak kullanıcam sırf bende 2 takım kahvaltı takımı almamak için böyle yaptım...tabiki kahvaltı takımının tabakları ve fincanlarını kullanabilirsin...hem mutfakta çok yerde kaplamaz canım...
bende şimdi mesela kahve çay şeker için kavanozlar alıcam yine porselen ve bambu olucak kağıt havluluk alıcam bambu olucak gibi aklıma bunlar geldi canım belki fikir olur sana...[/QUOTE]

canım zahmet edip eklemişsin çok teşekkür ederim bitanem...eklediklerin çok uyumlu...
bende küçük baharatlık almıştım ahşap şimdi onu masanın üzerine koyamam ben çünkü tezgah üstünü siyah gri yapmayı planlıyorum oyüzden onu anneme veya abimi vermeyi düşündüm :9:
ayrıca iyi yapmışsın bitanem kahvaltı takımı olarakda kullanmakla çünkü al al nereye kadar koyacak yer olmuyor.

canım bildiğim philipsin siyah blender seti var hem kalite açısından da philips için iyi yorumlar okudum...
tezgahüstü için sıvı sabukluk sünger falan koymak için bişey alabilirsin metal kavanozlardan (çay,kahve,şeker) için baharak standları var onlardan alabilirsin...tezgahın için minicik çöp kutuları var metal onlardan alabilirsin...mutfak havlusu olarak gri havlular alabilirsin :)) ayy aklıma gelenler bunlar canımmm...

tam düşüncelerimi yazmışsın vallahi gel burayaaa:54: öptüm vallaaa :)
aynen böyle planlıyorum canım zaten tezgah için yeter bunlar fazlası kalabalık olur

tam düşüncelerimi yazmışsın vallahi gel burayaaa:54: öptüm vallaaa :)
aynen böyle planlıyorum canım zaten tezgah için yeter bunlar fazlası kalabalık olur

rica ederim canım...yardımcı olabildiysem ne mutlu birde mutfak masasına mutfağına uygun masa örtüsü alırsın mutlaka ama tavsiyem amerikan servislerden al siyah yada gri oda bütünlük katar tatlımm...

rica ederim canım...yardımcı olabildiysem ne mutlu birde mutfak masasına mutfağına uygun masa örtüsü alırsın mutlaka ama tavsiyem amerikan servislerden al siyah yada gri oda bütünlük katar tatlımm...

evet canım ya ikeada oluyor çok güzel yuvarlak amerikan servisleri siyah alsak sanırım herşeyle uyar çokda güzel olur..

emosssss üzülme canım tek renk takıntısı olan sen değilsin:85:

inan ben senden de kötü bi durumdayım, o kadar takıntılıyımki ; yemek takımım salona, günlük takımım mutfağa, kahvaltı setim mutfağa, mutfak aletlerim mutfak dekorasyonuna uyacak diye hiç bir şey alamıyorum. .daha yazacak okadar çok şey varki.yani göz önünde olacak hiç bişi alamıyorum.anca dolap içinde kalacakları alabliyorum.

buarada tezgah üstünde duran metal kavanozlar da çok şık görünüyor. fakat o kadar çok kirleniyorlarmış ki, annem silmemek için içindeki malzemeleri kullanmayıp,eski usül cam kazanozlardakini kullanıyor.bizim metal kavanozlar dekor amaçlı:76:

emosssss üzülme canım tek renk takıntısı olan sen değilsin:85:

inan ben senden de kötü bi durumdayım, o kadar takıntılıyımki ; yemek takımım salona, günlük takımım mutfağa, kahvaltı setim mutfağa, mutfak aletlerim mutfak dekorasyonuna uyacak diye hiç bir şey alamıyorum. .daha yazacak okadar çok şey varki.yani göz önünde olacak hiç bişi alamıyorum.anca dolap içinde kalacakları alabliyorum.

buarada tezgah üstünde duran metal kavanozlar da çok şık görünüyor. fakat o kadar çok kirleniyorlarmış ki, annem silmemek için içindeki malzemeleri kullanmayıp,eski usül cam kazanozlardakini kullanıyor.bizim metal kavanozlar dekor amaçlı:76:

herkesin derdine ortak oldum sanırım tatlıcady 'cım...
canım aslında böyle uyum güzel birşey ama bizim gibi takıntı oldumu zor oluyor...mesela birşey görüyorum alıyorum atıyorum dolabın içine.artık annemin yatak odasını işgale uğrattım benim eşyalarla doluyor :32: çeyizler açıldığı zaman işte ayarlanacağı o büyük gün eminim birçoğunu ben kullanmam diye ayırıp en sadelerini en uyumlularını alacağım kendine diğerlerinide teyzemin kızı var benden 2 yaş küçük durumları çok iyi değil ona veririm yani hemde onada yardımcı olmuş olurum. ...

bak mesela canım şu masa çok hoşuma gitti bunun için illa kırmızı renk tabak olması gerek değil kırmızı kase ve kırmızı bardak yeterli farklı farklı renklerdede yapabiliriz ..

.

Uploaded with ImageShack.us
[/QUOTE]
[/COLOR]

evet uyumlu ve modern olmuş. bende de mor ve gümüş takıntısı var. çeyizlerimi bi alıyım paylaşıcam inş burda da :55:

Back
X