arkadaşlar bi fikirin verin:))

Canım ben de senin gibi düşünüyordum,sonra bernardodan kahvaltı takımı ve yemek takımı 6 kısılık aynı desen aldım nasılsa günlük yemek takımında düz tabak var diye 12 kişilik gereksiz yere kahvaltı takımı almak istemedim yani 12 kişi olsa günlük yemek takımımın pasta tabaklarını kullanabileceğim:))

aaaa bak bu çok mantıklı hem günlük takımda almam gerekiyor sonuçta

ben biraz daha araştırayım en iyisi hemen almayayım yeni fikirler çıkıyor:))

Son düzenleme:

Vaaovv çatal bıçak takımı çook güzel ama baya pahalı o kadar verebileceğimi sanmıyorum malesef :)

Evet ve Aryıldız da çok kaliteli tencere takımlarında çok şık modeller var çok beğendim .. Korkmaz da çok iyi ama model olarak Aryıldız daha güzel,

Kütahya porseleninde çok güzel yemek takımları var fiyatları da öyle çok uçuk değil , yemek takımı için 2500 çok bence de,

begenmene sevindim :) evet biraz pahalı ama napim çok begendim belki kampayaya falan girer diye almıyorum :))
evet kütahyada güzel onada bakmam lazım :))
aryıldızı hç bilmiyorum bi araştırayım :)

begenmene sevindim :) evet biraz pahalı ama napim çok begendim belki kampayaya falan girer diye almıyorum :))
evet kütahyada güzel onada bakmam lazım :))
aryıldızı hç bilmiyorum bi araştırayım :)

Hımmm , kampanyası olursa bende almak isterimm :)

Aryıldız ı bende sadece duymuştum ama buradaki tavsiyeler üzerine araştırdım ve çok güzel, kaliteli ürünleri olduğunu gördüm,

Kahvaltı takımı konusunda neye karar verdin ? yaş kaç bu arada merak ettim :)

malesef karar veremedim araştırmaya devam :)
kampanya olursa jumboyu kaçırma derim :)
aryıldızı bende bi araştırayım güzel modelleri var
23 sen :)

malesef karar veremedim araştırmaya devam :)
kampanya olursa jumboyu kaçırma derim :)
aryıldızı bende bi araştırayım güzel modelleri var
23 sen :)

Evett kampanya duyarsan buraya yaz mutlakaa :) ARaştırmalar son gazz devamm çok güzel şeyler varda gönül hepsini almak istiyoo , aa bende 22 :)

Bu sitelere de bak canım gayet uygun ;

http://www.tumev.com.tr/kategori/tencere-setleri-tencereler.aspx?brnd=ARYILDIZ

http://www.ergunpasabahce.com/

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı ürünleri beğenmişiz :) ikinci desenli yemek takımını çook beğendim :)
Tencerelerde de iki model de gayet güzel kararsız kaldım :)

zevklerimiz aynı demekki:)
evet araştırmaya son gaz devam ALLAH tan dügüne daha çok var:))

zevklerimiz aynı demekki:)
evet araştırmaya son gaz devam ALLAH tan dügüne daha çok var:))

Evet canım öyle demek kii :)

Benimde daha çok var ama şimdiden almak istiyorum eksik olmasın diye , bu sefer de yeni modeller çıkınca ne olucak diye sevdiceğimin başının etini yiyorum :)))

Evet canım öyle demek kii :)

Benimde daha çok var ama şimdiden almak istiyorum eksik olmasın diye , bu sefer de yeni modeller çıkınca ne olucak diye sevdiceğimin başının etini yiyorum :)))

walla canım bende senin gibiydim yeni modeller çıkar falan diye 3-4yıldır takip ediyorum yeni model çıktıgı falan yok :)
zaten ben şimdi bi takıma karar verene kadar rahat 1-2 ay geçiyo sonra bi başka takımı araştırıp karar verene kdarda 1-2 geçiyo oyüzden aldıgım takımın yenisi çıkıyormu haberin olmuyo:) gerçi bende daha almaya başladım öyle olur diye düşünüyorum :)
tencere takımından almaya başlıcam tencerede moda diye birşey yok nede olsa:)

Canımm olmaz olur mu herşeyin yeni modeli çıkıyor tencerelerin bilee :)

Ama bir yerden başlamak lazım artık bende öyle düşünüyorum , hayırlısıyla bitse de :)
Ama bence set olarak almak daha avantajlı hepsini tek tek almaktansa , ( yemek takımı + Ç.B.T ) , (tencere takımı + çaydanlık + cezve ) gibi mesela

Şu nasıl canım gayet güzel gibi;
http://hepsievimicin.com/?MenuCase=UrunDetay&AnaKategoriID=151&UrunKey={1A721417-1268-4DDC-958A-B8224870F5A1}

Son düzenleyen: Moderatör:

canım link bakamıyorum tekrar eklermisin

şimdi alacaklar dedigine göre şuan almaya niyetin yok gibi :)))

Almak istiyorum ama tencere takımından önce yemek takımı kahvaltı takımını almayı düşünüyorum o yüzden , bu kampanya ne kadar sürer bilemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…