Ben de herşeyimi aldım şimdiden yarın bir gün evlenirken rahat ediyim diye...Hem de ailem de sıkısmasın benden sonra diye.
Bu arada bernardoda %50 ındırım var canım bir göz at istersen
Ben de herşeyimi aldım şimdiden yarın bir gün evlenirken rahat ediyim diye...Hem de ailem de sıkısmasın benden sonra diye.
Bu arada bernardoda %50 ındırım var canım bir göz at istersen
Ne güzel... evet bernardo da nisan indirimi var zaten ürünleri bir harikaa :)
Bernardoya bak pek fazla düşünmeyeceksin bence:) Benim şansıma da bir alana bir bedava vardı bence anneler günün beklemelisiniz
son eklediğin 2 takımda çok hoş ama ben 2 sini aynı sofrada pek hayal edemedim açıkçası sade takımın tabaklarının benzerini bulabilirsin bence 12 tane beyaz porselen hatta biraz büyük kare veya dikdörtgen tabak alsan daha güzel olur o tabakları renkli reçellik ve sosluklarla konbinleyebilirsinmisafir kahvaltı tabakları büyük olmalı diye düşünüyorum ben inşallah daha fazla kafanı karıştırmamışımdır
vaktin varsa iyice araştır kütahya porselenin falan outlet mağazalarına baksan oralarda tek tek de satılıyor inşallah en güzelini bulabilirsin
üst üste olacak ama bak şu linkteki tabaklar çok hoş bence YEMEK AŞKI » Pazar Kahvaltı Sofrası, Pratik Pizza, Çeşnili Tereyağ
Canımm , hem desenli hem düz kahvaltı takımı baya karışık olur gibi sanki hepsini son anda yetmemişte eklemişsin gibi olur :)
Bu arada az önce Trendyol da Kütahya Porselen Kampanyası gördüm , yemek takımlarının yanında 12 prça günlük yemek takımı hediyeli , başka ürünlerde var bir bakın derimm :)
Bir de Evimis.com da baya uygun
evet anneler gününde indirim oluyo onu bekliyeyim :))
kızlar çelik tencere olarak bunlar nasıl:))
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
emsan kullanan bilen varmı :)))
keşke bende karar verip alabilsem :)))
bernardoya bakmak lazım :)
İlki çok hoş :) ama fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen paylaşımlarımız olsun
Bide emsan da iyiymiş ama korkmaz daha iyi diyo annem
Ya bi kararsız benim sanıyodum :)
Esseden tencere takımı aldım ordaki görevliyide annemi kardeşimi teyzemide bunaltmıştım o mu bu mu o mu bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?