- 6 Eylül 2009
- 194
- 35
- 118
:):):):)::):) resmen sesli güldüm bende aynısıyım geçen ablamı zorla bi magzaya soktum kız kafayı yiyecekti yeter artık diyo :) tencerede çok başını yemedim ama kahvaltı takımında hala başının etini yiyorum :):):):) kız artık beni görünce ya kaçıyo yada yüksek sesle şarkı söylüyo beni duymamak için :):):):):):)
desenli takıma baktım hiçte umdugum gibi çıkmadıservis tabakları çok küçük ve begendigim sade takımla yan yana koyunca sade takım daha şık duruyo yani desenliden vazgeçtim :)
Hahahaha
Demekki gelin adaylarında var böyle bi durum ben feciyim zannediyodum ama normalmişim demekki
Küçücük essenin içinde görecektin beni bide bayramdı indirim vardı o kalabalığın içinde bide şunu çıkarayım hmm dur birazda şuna bakayım hmm du bidaha öbürüne bakayım
Hatta orda tanıdık biriyle karşılaştık ona bile kırk tane soru sordum şöyle mi böyle mi sence diye
evet anneler gününde indirim oluyo onu bekliyeyim :))
kızlar çelik tencere olarak bunlar nasıl:))
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
emsan kullanan bilen varmı :)))
:)) Evettt tüm gelin adaylarında var bence de hele ki mağazadan gidip bakınca insan hangisine bakacağını şaşırıyor hepsine bakmak için koşuşturuyorsun :)
Bir de öyle yerlerde hep içimde sanki bir şeye çarpıp düşürücekmişim diye bir korku olur ne kadar koşarcasına bakmak istesem de yavaş adımlarla ulaşıyorum çeyizciklerin yanına :))
Biz seninle ikiz miyiz neyiz acaba
Sıkılan görevlinin şirinlilik ve sevimlilikle gönlünü almaya çalışmakta favorim arasında
Hahahaha
Demekki gelin adaylarında var böyle bi durum ben feciyim zannediyodum ama normalmişim demekki
Küçücük essenin içinde görecektin beni bide bayramdı indirim vardı o kalabalığın içinde bide şunu çıkarayım hmm dur birazda şuna bakayım hmm du bidaha öbürüne bakayım
Hatta orda tanıdık biriyle karşılaştık ona bile kırk tane soru sordum şöyle mi böyle mi sence diye
Hımmm , nerde baktın mağazasından mı gidip inceledin canım bende o desenli kahvaltı takımını seçeneklerden bir olarak seçmiştim :) ama çok mu küçük
Sen o beğendiğin sade takımı en son çare olarak alıcaksın diye hissediyorum yoksa çok aklın kalır :))
hahahhhha :)))) aynı ben gerçi benim evlilige daha oldugu için okadar bunaltmamaya çalışıyorum :))
şöyle söyliyeyim kahvaltı tabagı dedi şey (servis tabagın degil) çay fincanı tabagı kadardı belki çok az büyük servis tabagını sen düşün artık ama istersen yinede bi bak bana çok küçük geldi:)
kızlaaarr hepimiz aynıyız :)çünkü hepimiz en güzeli en şıkı en kalitelisi olsun istiyoruz sonuçta bizim evimiz olacak eş dost abla kardeş onlar almadıkları için sadece öyle bakıyorlar satıcı desen günde kaç kişiyle ugraşıyoruz eee damat adaylarıda adı üstünde erkek bizim gibi düşünemezler ki :)))
Aaa ne kadar yanıltıyorlar demek ki küçükse ona ne sığar ki , zaten bu ara Kütahya porselen le Hisar a sardım çok güzel gelmeye başladı modelleri büyük ihtimalle onlardan alırım :)
Evettt tamamen katılıyorumm :)) Bizim heyecanımız bize yetiyor zaten ama sürekli ondan alayım şundan alayım diye düşünüyoruz
Bizim evimiz olacağı için tarfiszi bir mutluluk :))
Canım senin düğün tahmini ne zaman gibi gözüküyor şu an için :)
aynen öyle biz bakmatan sıkılmıyoruz ama onların evi olmadıgı için sıkılıyorlar:) inanırmısın artık rüyamda görmeye başladım tabak çanak:)
dügün tarihine baya var canım yaa bi 2yılımız var ama bu süre bana yetermi bilemiyorum :)
senin ne kdar var canım :)
Hımm küçükse bende vazgeçtim o zaman kullanışlı olmalı sonucta :)
Evet evett her yerde tabak tencere görüyorum market katalogları , reklamlarda bile inceliyorum :)
Ahh sorma canım benimde öyle en azından bir 2-2.5 sene var ama bana göre sanki hemenmiş gibi zamanda çabuk geçiyor çünkü :)
Şu yemek takımları nasıl sence canım , fiyatları da bu sitede uygun baya :)
Yemek Takımı - Evimis.Com
Hımm küçükse bende vazgeçtim o zaman kullanışlı olmalı sonucta :)
Evet evett her yerde tabak tencere görüyorum market katalogları , reklamlarda bile inceliyorum :)
Ahh sorma canım benimde öyle en azından bir 2-2.5 sene var ama bana göre sanki hemenmiş gibi zamanda çabuk geçiyor çünkü :)
Şu yemek takımları nasıl sence canım , fiyatları da bu sitede uygun baya :)
abooooooooww en yakın benimmiş o zaman şimdi bir telaş sardı bak beni benim seneye kızlarr anamm napcem ben:96:
merhaba arkadaşlar kahvaltı takımı almayı düşünüyorum sizce ne yapayım malum kahvaltı takımlarından 12 kişilik yok takım almaya kalkarsan iki takım almam lazım aslında takım almayı hiç düşünmüyordum çünkü parçaları ve tipi istedigim gibi degillerdi parça parça düz desensiz kahvaltı takımı oluşturmayı düşünüyorsum düz desensiz istememmin nedenide sadece kahvaltıda kullanmamak için desenli onursa onları yemek takımınla birlikte kullanamazsın sofrada iki ayrı desen kesinlikle istemeyecegim birşey düz beyaz olursa en azından yemek takımının yanında sırıtmaz fikrindeyim ama toplama yapınca kırılan bir parçayı tekrar bulmak baya bi zor olacak hatta bulamaya bilirim toplamada fiyat aşagı yukarı 300-400lirayı bulacak gibi.karacada bi takım begendim ama ondanda iki takım almaya kalkınca 600lira gibi fiyat yapıyo fiyata çok takılmadım ama boşunada fazla para bayılmak istemiyorum sizce ne yapayım
47 Pr Porselen nci Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Porselen KRC Online Maazas | Karaca & KRC
buda begendigim takımın linki sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?