merhaba arkadaşlar kahvaltı takımı almayı düşünüyorum sizce ne yapayım malum kahvaltı takımlarından 12 kişilik yok takım almaya kalkarsan iki takım almam lazım aslında takım almayı hiç düşünmüyordum çünkü parçaları ve tipi istedigim gibi degillerdi parça parça düz desensiz kahvaltı takımı oluşturmayı düşünüyorsum düz desensiz istememmin nedenide sadece kahvaltıda kullanmamak için desenli onursa onları yemek takımınla birlikte kullanamazsın sofrada iki ayrı desen kesinlikle istemeyecegim birşey düz beyaz olursa en azından yemek takımının yanında sırıtmaz fikrindeyim ama toplama yapınca kırılan bir parçayı tekrar bulmak baya bi zor olacak hatta bulamaya bilirim toplamada fiyat aşagı yukarı 300-400lirayı bulacak gibi.karacada bi takım begendim ama ondanda iki takım almaya kalkınca 600lira gibi fiyat yapıyo fiyata çok takılmadım ama boşunada fazla para bayılmak istemiyorum sizce ne yapayım
47 Pr Porselen nci Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Porselen KRC Online Maazas | Karaca & KRC
buda begendigim takımın linki sizce nasıl?
Merhaba canım , Bende çeyiz hazırlığı yemek takımları falan bakıyorum hala karar veremedım :)
Beğendiğin model bana biraz sade gibi gelse de çok tatlı ve şık .. Ama neden iki takım alıyorsun bence bir takım alman yeterli bende bir takım alacağım ikinci takım hem fazla olur hem de dediğin gibi boş yere fazla para olur onun yerine başka bir şey alabilirsin :)
çok çok kolay gelsin çeyiz işi gerçekten çok zor yada ben çok kararsızım. iki takım almamın nedeni 12 kişilik olması için evet baya bi sade ama dediğim gibi aslında kahvaltı takımı almaktansa düz parçalar alıp gerektiginde yemek takımıyla kullanabilmek istiyordum ama bu takımda düz sade bunuda gerektiginde yemek takımıyla kullanırım desen farkı olmadıgı süre göze batmaz diye düşünüyorum.ama hala kararsızım ooofff oofff:)))
jumbonun yemek takımlarına bakabilirsin çok güzelleri var yada hisarın gerçi biraz pahalılar :S
Çok sağol sana da kolay gelisn evet çok zor bende çook kararsızım :) bir model beğeniyorum sonra başka bir model görüyorum ona bayılıyorum sürekli bu şekilde :) hımm bilmem hiç senin gibi düşünmedim ,
ben kahvaltı takımını daha şirin , tatlı modeller , yemek takımını misafir için oalcağından daha şık , düz, sade , ağır modeller , günlük yemek takımını da rengarenk capcanlı şekilde istiyorum , o şekilde modeller bakıyorum , niyeyse böyle bir genelleme oluşturdum kafamda ve buna göre modeller bakıyorum :)
Ama o kadar çok fazla model var kiii işimiz çok zor :)
Sen yemek takımını aldın mı peki hangi marka ve model ? (Birbirimize fikir verelim :) )
yok canım ben daha hiçbirşey almadım karar verebilsem almaya başlıcam ama karar veremiyorum ki bende senin gibi birini begeniyorum çok güzel alayım diyorum sonra bi başkası çıkıyor karşıma almaktan vazgeçiyorum :)) ALLAH tan benim düğüne daha çok var.
bende günlük yemek takımını daha renkli falan istiyorum ama açıkcası kahvaltı takımına boşa para veriyormuşum gibi geldiginden en azından başka amaçlardada kullanılsın diye sade istiyorum:) sonuçta kahvaltı takımı tamam lazım ama sadece misafir geldiğinde oda ayda kaç kere misafir gelirki helede çalışıyorsan oyüzden alacagım kahvaltı takımı öyle olmalı ki misafir geldiginde (arkadaş komşu falan ) çayın yanında falan kullanabileyim istiyorum sonuçta bi ton para veriliyo rafta dursun diyemi çok amaçlı olsun bari :)) benim düşüncem bundan yana o yüzden sade olsun istiyorum
Aynen bende öyle canım allahtan benimde daha çok var düğünüme :)
Evet kahvaltı takımı sanki boşa gibi o zaman şöyle bir şey önerebilirim sana mesela kavaltı takımı yerine şöyle bir ikram seti alırsın hem kahvaltı da hemde çayın yanında pasta, çörek için kullanabileceğin hemde sade çok daha iyi bir seçim olabilir ;
Eki Görüntüle 687890
kahvaltı takımı bıle almak gereksızken 12 kışılık almak nıyeokadar yatılı mısafır olur mu hep
ben kahvaltı setını guray porselenden aldım. çok beğenerek aldım pişman değilim. özene bözene kahvaltı edıyorum. ama gereklımı dersen değil. hele hele 12 kışılık almak tamamen saçma
okadar ıvır zıvır çıkıyor kı alınması gereken boşa para verme derım
canım benim eklediğim sette ikramlık gibi içinde reçellik falanda var yani eger set alacaksam o set tam hem ikramlık hem kahvaltılık açısından yani şuan öyle düşünüyorum heran fikrim değişebilir:)
merhaba arkadaşlar kahvaltı takımı almayı düşünüyorum sizce ne yapayım malum kahvaltı takımlarından 12 kişilik yok takım almaya kalkarsan iki takım almam lazım aslında takım almayı hiç düşünmüyordum çünkü parçaları ve tipi istedigim gibi degillerdi parça parça düz desensiz kahvaltı takımı oluşturmayı düşünüyorsum düz desensiz istememmin nedenide sadece kahvaltıda kullanmamak için desenli onursa onları yemek takımınla birlikte kullanamazsın sofrada iki ayrı desen kesinlikle istemeyecegim birşey düz beyaz olursa en azından yemek takımının yanında sırıtmaz fikrindeyim ama toplama yapınca kırılan bir parçayı tekrar bulmak baya bi zor olacak hatta bulamaya bilirim toplamada fiyat aşagı yukarı 300-400lirayı bulacak gibi.karacada bi takım begendim ama ondanda iki takım almaya kalkınca 600lira gibi fiyat yapıyo fiyata çok takılmadım ama boşunada fazla para bayılmak istemiyorum sizce ne yapayım
47 Pr Porselen nci Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Porselen KRC Online Maazas | Karaca & KRC
buda begendigim takımın linki sizce nasıl?
Hımmm , anladım canım o zaman o seti alabilirsin ama bir takım yeterli bence de ,
Ama benim eklediğim set eğer fiyat olarak düşünürsen fiyatı daha ucuz daha günlük kullanım için uygun , sadece bir fikir tabii :)
Ben kahvaltı takımı için şu tarzda bir şeyler bakıyorum sence nasıl :) ?
42 Para Kahvalt Takm al Kahvalt Takmlar - Stoneware Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Dream Garden Kahvaltı Takımı | Bernardo
Merhaba canım sende benim gibi karasızlardansın demek
Bence yani ben senin yerinde olsam 6 kişilik alırım 6 kişiye yetecek misafir geldiğinde onları çıkarırım zaten misafir yemek takımların olacak eğer çok kalabalık misafirin olursa onları kullanırsın ha eğer çok istiyorsan şöyle bişey yapabilirsin mesela PORLAND tek tek satın alma imkanı veriyor ordan 6 kişilik takım alırsın üzerine sadece 6 tane tabak ve çay fincanlarını alırsın nasıl olsa diğer parçalardan fazla gerekmeyecek daha uygun olur fiyatı hemde takım olmuş olur
Bende beğenmedim değil hani fikrimi
ama bernardonun kii çoookkkk güzeeellll:))
oooofff şimdi iyice aklım karıştı ne yapsam diyeeee senin ki gibi takım mı alsam yoksa benim dedigim gibi mi alsam ooofff ne kararsızım yaaa:))
Evet bernardo nun tüm ürünleri çok güzel sitesine bir bak derim çok değişik ve güzel modeller var :))
Evett iyice karıştı ama az önceki arkadaşın yazdığı gibi de setine sonradan sadece tabak fincan ekleyebilirsin gayet mantıklı aslında,
hem böylece 2 set almamış olursun hem herkese yetecek kadar kahvaltı takımın olur :)
bernardoyu takip ediyordum ama kahvaltı takımlarına hiç bakmamıştım :))
evet arkadaşın dedigi mantıklı ama porland ın sitesine baktım 6tane tabaga 100lira vermem lazım yani fiyat olarak yine aynı kapıya çıktı ama araştırıp bakmak lazım daha uygunu olabilir tabiki
Hımmm evet iyice araştırmak lazım eğer aynı fiyata oluyorsa o zaman pek bir anlamı kalmaz tabii ayrı ayrı almanın ,
off çok kararsız durumlar yaa benim annem ve sevdiceğim artık model görmekten bıktılar sürekli her gördüğüm ürünün model ini gösteriyorum :))
bende de durum aynı annem pek görmüyo modelleri henüz ama canımcımın isyan etmesine az kaldı:)
eee tencere yemek takımı çatal bıçakta fikirleriniz nelerdir:)
Sorma artık hepsini çok güzel diyor kötü model de göstersem :)))
Aldığım fikirlere göre :) en iyi ve kullanışlı ; kütahya porselen, korkmaz , ar yıldız , jumbo , hisar
Kütahya porselen in yemek takımları falan çok güzeş modeller var ,
Korkmaz hem kaliteli hemde güzel modelleri de var , evde ki korkmaz tencereler hala sapasağlam senelerdir :) , Hisar da aynı şekilde
Jumbo nun pek bir ürününü internette bulamadım ama daha pahalı sanırım
Aldığım tavsiyelerden sonra Kütahya porselen, Korkmaz, üzerine yoğunlaştım ,
Karaca gibi markaların sadece adına para veriyoruz sanırım pek memnun kalan yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?