• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisarmı Kormaz mi yardim lütfen bakın :(

bole tencerenın kenarları hafıf dısarı doru oluo ya yanlıs kelıme mı kullandım. sole bıseyı annatmaya calısmıstım

korkmaz-a1822-tombik-plus-jr-tencere-seti-r5fhf-14715.jpg

per.vin aldınız mı takımınızı?ben de hisardan almayı düşünüyorum hani bir seti var mercury ve monaco beraber olan porsan.com.tr/site/page.asp?dsy_id=16152 şu linkte var resmi hem teflon hem çelik tencereler var ben içinden bazı parçaları almayı düşünmüyorum.Annemler çatal bıçak takımımı ve çay setimi önceden aldıkları için o takımları almayacağım o parçalar çıkarınca 1000 liraya alacağım bu seti.Ayrıca haziranın 15inden sonra fiyatları artacakmış hisardaki bazı parçaların yeni kataloğunda gördüm

cnm hisarın taşlıları çok pahalı . tamamen tercih meselesi. en ucuzuda olsaydı ben almazdım mesela çünü bana rüküş geliyor. ama dediğim gibi tercih meselesi.

korkmazın bir modelini eklemişsin. bende bu modele bakmıştım iyice inceledim. kaşıın kafası çok büyük. çatalı ile yanana koyunca farkedilir bi orantısızlık var. kibar değil. biecdeki modellere bak. hele bi tane varki aynı bu korkmaza benziyo ama çok kibar. tabi bun ları günlük takımın için söylüyorum. misafir için aryıldz yada hisar almalısın.

katılıyorum jumbo çok pahalı. jumbo bu anlamda insanların kalite arayışalarını ve marka tutkularını sonuna kadar sömürüyor. hisarda son derece kaliteli bir marka ve ömür boyu malının arkasında. 25 yıllık evli olan ablamın çeyizinden kalma hisar marka çatal kaşıklarını alıp bir güzel tazeledi valla. .ar yıldızda en az bu 2 marka kadar kendine güvenen malına sahip çıkan bir marka.

aynen katılıyorum....sırf markaya veriliyordünyanın parası oysaki kalite aynı kalite aslında,incelendiğinde....

canım tencerede günlük misafirlik gibi bişey olmaz....bi çelik takım bide teflon takım olur...çatal bıçaktada hisar yada aryıldız diyorum bende....ben hisar alıcam mesela,gerçi modelleride çok farklı değil hep sade,düz...abartılı sevmiyorum zaten ama insan hafif bi farklılığı olsun istiyor....günlük çatal bıçağı korkmaz yada biev düşünüyorum ama bievin kalitesinden emin değilim gidip inceliycem....

sende şimdiden güle güle kullan canım :1hug:

Hisarin çelik tencere takımını ve çaydanlığını aldım ben de rio model metal olanı.

jumbonun fiyatları çok fazla yaa aryıldız almayı düşünüyorum bende çatal bıçak takımımı..napmalıyım yaa tencere falan hepsini aryıldızmı alıyım kızlar

geçengün çatal bıçak takımı aldım bende hisar istiyodum ısrarla ama çok pahalıydı.ailem satıclarla birlik olup beni ikna ettiler.hisar fiyatına korkmaz çatalbıç takımı (112 parça) ve paşabahçenin vitrin içine koyulan varya hani bardak takımları onlarda aldım.hepsi süper.ekstradan çay takımı aldım.bide 2 kişilik küçük bi çaydanlık aldım hepsine peşin 720 TL verdim.daha öncedende güralın yemek takımını aldım 330TL verdim bunlar benim kendi maaşımla aldığım ilk çeyizlerim çok sevinçliyim acayip mutlu oluyorum yaa ne güzel bişey insanın kendi evine bişeyler alması.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

tatlım korkmazın çaydanlık ve cezvelerini kullanıyorum memnunum tavsiye ederim hisarda kaliteli marka bence bütçene göre uygun olanını al

Müsafir yemek catal bıçak takımım hisardan kampanyadan celik tencersi felan içinde almıştım günlük catal bıçağı korkmazdan almak istiyorum tabi teflon tencere setide almam lazım böyle bi kampanyası varmıdır acaba korkmazın teflon tencereleri nasıldır iyimidr catal bıcak günlük olacağı için sürekli kullanınca paslanırmı kafam karışık :uhm:

Back