arkadaşlar bi fikirin verin:))

Jumbo nun yemek takımı güzelmiş ama fiyatı ne kadar
Ben en çok bernardo nun kini beğendim canım en şık o duruyor zaten bernardo ürünlerinin hastasıyım :)

Jumbo nun yemek takımı güzelmiş ama fiyatı ne kadar
Ben en çok bernardo nun kini beğendim canım en şık o duruyor zaten bernardo ürünlerinin hastasıyım :)

jumbonun fiyatını çok aramama ragmen bulamadım yakında bi magazasıda yok bakamadım
evet canım bernardonunki harika ama baya pahalı

jumbonun fiyatını çok aramama ragmen bulamadım yakında bi magazasıda yok bakamadım
evet canım bernardonunki harika ama baya pahalı

Hımm evet fiyatları yok ama baya pahalı bir marka zaten jumbo,
Sorma canım bernardo baya pahalı o yüzden bende şimdi alamıyorum

Canımcım ben Korkmazla jumbonun kini beğendim hisarınki çok basit duruyor bernardonunkide çok güzel ama altın yaldızlı olduğu için kombinlemek çok zor bardağıydı osuydu busuydu

Canımcım ben Korkmazla jumbonun kini beğendim hisarınki çok basit duruyor bernardonunkide çok güzel ama altın yaldızlı olduğu için kombinlemek çok zor bardağıydı osuydu busuydu

evet konbinlemek zor ve baya pahalıya çıkar ama sade ve çok şık duruyo büyük ihtimal jumbo yada hisardan alırım

Son düzenleme:

Evet canım bardak takımı gayet hoş o yemek takımıyla çok güzel olur :)

Ben krem masa örtüsünü beğendim , siyah baya karartır gibi yada siyah renk başka modellerede bakmak lazım, tencere seti de çok güzel rengi falan süperr :)

Eki Görüntüle 690303

Kızlar bu kahvaltı takımını uzun zamandır beğeniyorum sizlerinde fikrini almak istedimm

Çok cici canım kahvaltı takımı için ideal bir model canlı canlı çok şeker bernardo mu bu da sanki :)
Bende o tarz çiçekli böcekli kahvaltı takımı istiyorum , bakıyorum :)

Keramika da da çok güzel ürünler var canım ben çok beğendim ; http://www.keramika.com.tr/index1.html
http://www.keramikashop.com/Anasayfa/

Son düzenleyen: Moderatör:

Dönüp dolaşıp baktığım tek yer yine bernardo yine bernardo

Ama senin söylediklerin seramik değil mi seramikler hem çok kaba hemde dayanıksız gibi geliyor bana daha doğrusu dayanıksız olduğunu annem söylüyor

Galiba sanırsam ben porselenden şaşmam diye düşünüyorum

Tek derdim parçaları az gibi bu takımın

Ürün Kodu : LBN-SMİRNA KAHVALTI TK/33

Smirna
33 Parça Kahvaltı Takımı
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
Tuzluk
Biberlik

evet biraz iç karartır ama bende siyahı .çok seviyorum ama krem daha iyi masa örtüsünde:)

Hımm evet olabilir canım doğrudur :)

Porselen tabi ki en güzeli , evet biz bernardo dan alacağız galiba takımlarımızı :)

Evet biraz az gibi sanki , 33 parça ya ondan herhalde normalde 44 parça olması gerekir

canıımm çok şeker yaa çok begendim ooy kafam yine karıştı:)

Evetttt ama bu pasta seti zaten pek pahalı da değil çok aklımızda kalırsa alırız ne yapalım aklımızda duracağına çeyizimizde dursun :)))

evet biraz iç karartır ama bende siyahı .çok seviyorum ama krem daha iyi masa örtüsünde:)

Siyah sevilmez mii :) ama dediğim gibi siyahın başka model örtüleri daha güzel olabilir belki , çok şık bir masa olur yani şimdi düşündüm de siyah masa örtüsü bernardo nun o altın yemek takımı su bardağı :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…