BencKızlar gebelik var mı sizce adetim 8 gün gecikti
Bende ikinizi beklerim inşallah nasipAynen kızlar ikinizide Yolunuz düşerse beklerim seve seve ağırlarım hem tanışmış oluruz
Amann hamile kalayımda valla umrumda değil kilolarHahhaha çok iyiydi ama çok yeme kız hamile olduğunda nasıl verecen kiloları
Bence var sanki şimdiden hayırlı olsun ikinci çizgi silik ama sen yinede kan testi yaptır daha garanti olur
Çok yemek değilde çok yiyip göbek yapıp sonrada acaba hamileyimde ondan mı gobegim çıktı diye kuruntu yapmak resmen psikolojik çöküntüSürekli yemek hamilelik belirtisi ise benim tek belirtim var kızlar
Kız bend göbek hep varÇok yemek değilde çok yiyip göbek yapıp sonrada acaba hamileyimde ondan mı gobegim çıktı diye kuruntu yapmak resmen psikolojik çöküntü
Çok yemek değilde çok yiyip göbek yapıp sonrada acaba hamileyimde ondan mı gobegim çıktı diye kuruntu yapmak resmen psikolojik çöküntü
O hepimizde var bacım önemli olan içinde bebek olması işin aksiyonu ordaKız bend göbek hep var
Oda olur inşallah yaaO hepimizde var bacım önemli olan içinde bebek olması işin aksiyonu orda
Valla bu gidişle adamlar soluğu Redbull dolaplarında alicak haberiniz olsunOda olur inşallah yaabirbirimize pozitif enerji verdik böylelikle kocalara vercez coşkuyu olcak bitcekkk
O hepimizde var bacım önemli olan içinde bebek olması işin aksiyonu orda
Rudbull iyidirValla bu gidişle adamlar soluğu Redbull dolaplarında alicak haberiniz olsun
Valla acayip damara bağladım şimdi aç oradan Azer bülbül dokunmayın çok fenayım benden size gelsinBebek mi göbek mi hangisi acaba merakla bekleyen analar var adet günleri geliyosanız gelin gelmiyorsanız bize bebişlerimizi verin
Aminnnn,Bebek mi göbek mi hangisi acaba merakla bekleyen analar var adet günleri geliyosanız gelin gelmiyorsanız bize bebişlerimizi verin
Aha kendime hemseri buldumBende Diyarbakır Yalova'dan gelin geldim buraya :) ama aslen Erzurumluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?