Arkadaşlar bi bakar mısınız??

BetvooL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
85
88
3
34
İzmir
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar bir Yavrumuz olsun istiyoruz. Sürekli bu forumu takip ediyorum okuyorum herkes birbirine yardım ediyor bana da yardımcı olacağınızı umuyorum.
18 haziranda adet oldum
25 haziran da adetim bitti 7 gün sürüyor
28 haziranda da 1 defa ilişkiye girdik. Vajinamı hemen yıkamadım 20 dk falan geçti öyle duş aldım çok yıkamadım. Telefonumda yumurtlama zamanı 28 haziranı gösteriyordu o gün çalışmalara başladık özelikle hamile kalma şansı yüksek oluyor diye..
İlişkiden 3 gün sonra yerden bişey almak için eğildim ve vajinamda acayip ağrı hissettim 1 defa oldu daha sonra süt renginde koyu beyaz parça parça akıntım olmaya başladı, kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara baş dönmelerim, mide bulantısı oluyor yüzümde 2 defa aynı yerde üst üste kocaman sivilce çıktı, koltuk altımda hiç çıkmazdı kocaman sivilce çıktı sizce hamile miyim? Yarın adet günüm inşallah olmam kızlar yaa cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada çarşamba günü idrar testi yaptım adetime 3 gün vardı negatif çıktı çok üzülmüştüm. Biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın

Olabilir ama hamilelik dışında bir şey de olabilir. Geçen ay çok akıntım vardı benim de beyaz renkte meğer enfeksiyon olmuş. Umarım sen hamilesindir

Olabilir ama hamilelik dışında bir şey de olabilir. Geçen ay çok akıntım vardı benim de beyaz renkte meğer enfeksiyon olmuş. Umarım sen hamilesindir

Hadi ya çok geçmiş olsun canım umarım sende hamile kalırsın..
İnşallah bakalım yarın adet olmazsam test alıp sonucu görücem

Merhaba canım öncelikle hamile kalmaman için senin veya eşinin bı sorunu varmı doktora gittinizmi hiç ?

Merhaba canım öncelikle hamile kalmaman için senin veya eşinin bı sorunu varmı doktora gittinizmi hiç ?

Merhaba Canım 6 yaşında bir oğlumuz var 6 yıldır bilinçli korunuyorduk yani geri çekilme yöntemi ilk defa haziran ayında korunmadık 2.çocuğumuz olsun istiyoruz yani doktora hiç gitmedik bu durum için

Merhaba Canım 6 yaşında bir oğlumuz var 6 yıldır bilinçli korunuyorduk yani geri çekilme yöntemi ilk defa haziran ayında korunmadık 2.çocuğumuz olsun istiyoruz yani doktora hiç gitmedik bu durum için
Anladim cnm hayırlısı olsun bitane çocuğunuz varmış Allah bağışlasın olur yine Allah'ın izniyle en önemli şey stres yapmamak fazla kafaniza takmamaya çalışın daha yeni denemeye baslamissiniz size tavsiyem ovulasyon testi kullanın emin olun çok faydasını göreceksiniz :)

Amin canım benim oğlum da sadece hissettim baş dönmelerimi ama bu kadar bilinçli değildim 1.5 aylık olmuştu o zaman öğrenmiştim. şimdi biliyorum ya ondan biraz stres yaptım yarın adet olursam da olmazsam da gelişmeleri yazarım buraya gerekirse yine sana sorarım ovülasyon testi nasıl oluyor diye umarım sormama gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmazda hamilesindir cnm benimde 1 buçuk yıl oldu evleneli çocuk istiyoruz bütün tahlillerim temiz çıktı en son adet olduğumda doktor rahim filmi çekelim bide dedi meğerse tuplerim tikaliymis iykide cektirmisim ikisinide açtılar film çekerken doktorum en fazla 3 ay içinde kalırsın dedi bende bu ay çok umutluyum inşallah burdan paylasiriz güzel haberlerimizi

İnşallah canım çok heyecanlıyım yaa Sen ondan sordun bana çok iyi oldu öğrenmem aklımda bulunsun çok geçmiş olsun inşallah sende hamilesindir güzel haberler alırız inşallah olmazsa öbür ay daha çok çalışırız

İnşallah cnm Allah bize nasip etsin bu güzel duyguyu bu arada sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin okadar çok araştırma yaptım ki bu konuyla ilgili kütüphane gibiyim ne ararsan var

İnşallah cnm Allah bize nasip etsin bu güzel duyguyu bu arada sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin okadar çok araştırma yaptım ki bu konuyla ilgili kütüphane gibiyim ne ararsan var

Şuan mesela acayip başım dönüyor uzanıyorum bir de o kadar çok hissediyorum ki anlatamam kulaklarım bile çınlıyor kız Tamam benim kahverengi akıntım olmadı mesela belki yok bişey ama bazılarında lekelenme oluyormuş erken belirti bazılarında olmuyormuş en önemli belirti adet olmamakmış onu biliyorum kesin zaten.. Mesela benim adetten 1ya da 2 gün önce başım ve karnım çok ağırırdı şuan hafif ağrıyor belim ağrıyor ve dün gece çok üşüdüm o da belirti mi acaba

Öncelikle inşallah çok bekletmez bebeğin hemencik gelir, inşallah bebektir canım yazdığın tarihlere göre aynıyız. Yani bende 19 Haziranda oldum 25 haziranda bitti. Ovulasyon takibi yapıyorum. 3 temmuzda yumurtlama günümdü ve 3 günü değerlendirdik. Sormak istediğim şey; benim adet döngüm 27 28 bazen 29 gün. Sıradaki bat tarihimi 19 20 temmuzda bekliyorum. Sen kaç günde oluyorsun da yarın bat oluyor onu anlamadım. Yani yanlış anlama acaba ben mi yanlış hesapladım beklenen bat tarihimi ondan soruyorum.

Şimdi yerleşme kanaması hamile kadınların sadece %25inde görünüyo bu yüzden bu konuya fazla takılma bence ikinciside her zaman yaşadığın adet belirtilerini yasamiyosan hamile olma sansin yüksek ve son taktik sökülmedik adetten umut kesilmez dipnot: gebelik testi al ve biran önce kurtar bizi bu meraktan

Estağfurullah ben telefondan da takip ediyorum kendim de biliyorum benim geçen ay 5 gün önce geldi yani 23 mayıstı adetim sonra 18 haziran da oldum 25 26 günde bir oluyor genelde benim düzensiz oluyor bazen ama dediğim günü de şaşmıyor ne zaman olucam dediğimde oluyorum ben ovülasyona da telefonda program var ordan bakmıştım ordan biliyorum adetimin başlamasından itibaren 10. Günde denedim

Reactions: N8M
Ay kız al benden de o kadar 9 çocuk doğurmuş gibiyim okuya okuya bi hal oldum benimd 11 ay oldu evleneli daha tık yok 2ci ayım ovulasyon denemede bakalım inşallah bizde bigün gıl atarız

Ay kız al benden de o kadar 9 çocuk doğurmuş gibiyim okuya okuya bi hal oldum benimd 11 ay oldu evleneli daha tık yok 2ci ayım ovulasyon denemede bakalım inşallah bizde bigün gıl atarız
İnşallah canım gittiniz mi hiç doktora bı sorun yoktur umarım :)

Öylemi dersin kız ayy heyecan yaptım bak şimdi test alacaktım bugün çarşıya gidemedim yarın olmazsam alayım bsri

Anladım canım bende genelde 28 günde oluyor düzenli çok şükürr benim. Sende benden bikaç gün öncesin demek hatta benim yumurtlama bile düzenli 2 aydır hep 15 gün yumutlama 16 gün çatlama görüyorum. Bakalım inşallah 3 aya gerek kalmaz ama kalcak gibi send ovulasyon al canım o gün bı gün mü derdin olmuyor daha düzenli oluyor ilişki aslında ben takip olunca hemen olur diyordum ama her nasip vaktine esirdir. Bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…