Seni de izliormBen takibe aldım kızlar bakıcam aradabakalım ilk bebe kimden gelicek ama rekabet yok hepimizin olsun hatta bu ay olsun
Merhaba Hoşgeldin CanımAha kendime hemseri buldumsizi izliorm kizlar ne guzl konusuonuz. Ben de araya kaynim bari ben de aslen erzurumluyum ama hic orda yasamadim yani d.bkirda uni okudum ordan biriyle evlndm . Istnbla gelin geldm.
Valla acayip damara bağladım şimdi aç oradan Azer bülbül dokunmayın çok fenayım benden size gelsin
Gel bacım gel hoşgeldinn memlket farketmezAha kendime hemseri buldumsizi izliorm kizlar ne guzl konusuonuz. Ben de araya kaynim bari ben de aslen erzurumluyum ama hic orda yasamadim yani d.bkirda uni okudum ordan biriyle evlndm . Istnbla gelin geldm.
Hoşgeldin canım :)Aha kendime hemseri buldumsizi izliorm kizlar ne guzl konusuonuz. Ben de araya kaynim bari ben de aslen erzurumluyum ama hic orda yasamadim yani d.bkirda uni okudum ordan biriyle evlndm . Istnbla gelin geldm.
Koz çikolata var bitane adını bilmiyorum ama kalp şeklinde bi yedir seni adamada gör kanadıKanatlandirmasada şöyle bı iki tiklatiyo işte
Şimdi çocuk yapıcaz diye de canimizi tehlikeye atmaya gerek yok fındık fıstık neyine yetmiyo yesin dursunKoz çikolata var bitane adını bilmiyorum ama kalp şeklinde bi yedir seni adamada gör kanadı
Yok zaten onu çocuk yaparken yemesin ekşın lazım olunca yesinŞimdi çocuk yapıcaz diye de canimizi tehlikeye atmaya gerek yok fındık fıstık neyine yetmiyo yesin dursun
Ahaha aynenHahaha kanatlan İş uçuyorsuuunnn dersin adama hahahha
İşin kötüsü bu uçakta acil çıkış kapisida yok yani ona göre kaldır uçağıHahaha kanatlan İş uçuyorsuuunnn dersin adama hahahha
Hos buldm cnmcim. Hadi Ben koca yolu gozluorm siz niye uyumadinzMerhaba Hoşgeldin Canımteşekkür ederiz
Hos buldm cnmHoşgeldin canım :)
Valla depar atar çocukYok zaten onu çocuk yaparken yemesin ekşın lazım olunca yesinyoksa senin çocuk koşarak çıkar
Kaldırırız sıkıntı yok yeter ki bebişin gelsin yoksa nolcak ver gazı kalksın uçakİşin kötüsü bu uçakta acil çıkış kapisida yok yani ona göre kaldır uçağı
Gel bacım gel hoşgeldinn memlket farketmezburası çocuk aşkıyla yanan dertliler kervanı birbirimizi eğlendiriyoruz işte
Uzerinize afiyet uçak kaldırıyoruz da ondan uyumadikHos buldm cnmcim. Hadi Ben koca yolu gozluorm siz niye uyumadinz
Uzerinize afiyet uçak kaldırıyoruz da ondan uyumadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?