Bende Diyarbakır Yalova'dan gelin geldim buraya :) ama aslen Erzurumluyum :)
Çok memnun oldum ikinizle de tanıştığım için canlarım Bursa ve Erzurum Diyarbakır dan arkadaşlarım oldu yupiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Diyarbakır Yalova'dan gelin geldim buraya :) ama aslen Erzurumluyum :)
Bende çok memnun oldum canım ikinizlede tanıştığımaÇok memnun oldum ikinizle de tanıştığım için canlarım Bursa ve Erzurum Diyarbakır dan arkadaşlarım oldu yupiii![]()
Rica ederim canım ne demek aynı morali batım yaklaşınca senden bekliyorm çünkü ozaman çok ihtiyacım oluyor![]()
Anlaştık ozaman sıfır sıkıntıHaha tamam seve seve![]()
Haha aynen kızEvet bende takipteyim kızlar bakalım kim sağlam atmış temelleri bu ay gorucez![]()
Aa nerd ablan canım hangi semtİzmir'de halam oturuyo bursadada ablam oturuyo ikinizlede ortak yanımız var yani![]()
Ben de bendeeeÇok memnun oldum ikinizle de tanıştığım için canlarım Bursa ve Erzurum Diyarbakır dan arkadaşlarım oldu yupiii![]()
Bende izliyorum sizi takip öyle dimi canlarAynen İzmirde nerde
İzmir konakta cnm halamlarAynen İzmirde nerde
Ablam İnegöl'de cnmAy ben o izleme falan hiç bilmiyorum kızlar yine üye oldum çok karışı geliyor alışamadım dahacevap verebildiğime şükrediyorum
![]()
Canm bu sonuç 5 dakika içinde mi çıktıKızlar gebelik var mı sizce adetim 8 gün gecikti
Gelirsen beklerim bak canım yaz burdan banaİzmir konakta cnm halamlar
İnşallah canım sizinde yolunuz düşerse beklerim her zamanGelirsen beklerim bak canım yaz burdan bana![]()
İnşallah canım :)Aynen kızlar ikinizide Yolunuz düşerse beklerim seve seve ağırlarım hem tanışmış oluruz![]()