Bende Diyarbakır Yalova'dan gelin geldim buraya :) ama aslen Erzurumluyum :)
Bende çok memnun oldum canım ikinizlede tanıştığımaÇok memnun oldum ikinizle de tanıştığım için canlarım Bursa ve Erzurum Diyarbakır dan arkadaşlarım oldu yupiii
Rica ederim canım ne demek aynı morali batım yaklaşınca senden bekliyorm çünkü ozaman çok ihtiyacım oluyor
Anlaştık ozaman sıfır sıkıntıHaha tamam seve seve
Haha aynen kızEvet bende takipteyim kızlar bakalım kim sağlam atmış temelleri bu ay gorucez
Aa nerd ablan canım hangi semtİzmir'de halam oturuyo bursadada ablam oturuyo ikinizlede ortak yanımız var yani
Ben de bendeeeÇok memnun oldum ikinizle de tanıştığım için canlarım Bursa ve Erzurum Diyarbakır dan arkadaşlarım oldu yupiii
Bende izliyorum sizi takip öyle dimi canlarAynen İzmirde nerde
İzmir konakta cnm halamlarAynen İzmirde nerde
Ablam İnegöl'de cnmAy ben o izleme falan hiç bilmiyorum kızlar yine üye oldum çok karışı geliyor alışamadım dahacevap verebildiğime şükrediyorum
Canm bu sonuç 5 dakika içinde mi çıktıKızlar gebelik var mı sizce adetim 8 gün gecikti
Gelirsen beklerim bak canım yaz burdan banaİzmir konakta cnm halamlar
İnşallah canım sizinde yolunuz düşerse beklerim her zamanGelirsen beklerim bak canım yaz burdan bana
İnşallah canım :)Aynen kızlar ikinizide Yolunuz düşerse beklerim seve seve ağırlarım hem tanışmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?