Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni de izliormBen takibe aldım kızlar bakıcam aradabakalım ilk bebe kimden gelicek
ama rekabet yok hepimizin olsun hatta bu ay olsun
![]()
Merhaba Hoşgeldin CanımAha kendime hemseri buldumsizi izliorm kizlar ne guzl konusuonuz. Ben de araya kaynim bari
ben de aslen erzurumluyum ama hic orda yasamadim yani
d.bkirda uni okudum ordan biriyle evlndm . Istnbla gelin geldm.
Valla acayip damara bağladım şimdi aç oradan Azer bülbül dokunmayın çok fenayım benden size gelsin![]()
Gel bacım gel hoşgeldinn memlket farketmezAha kendime hemseri buldumsizi izliorm kizlar ne guzl konusuonuz. Ben de araya kaynim bari
Hoşgeldin canım :)Aha kendime hemseri buldumsizi izliorm kizlar ne guzl konusuonuz. Ben de araya kaynim bari
Koz çikolata var bitane adını bilmiyorum ama kalp şeklinde bi yedir seni adamada gör kanadıKanatlandirmasada şöyle bı iki tiklatiyo işte![]()
Şimdi çocuk yapıcaz diye de canimizi tehlikeye atmaya gerek yok fındık fıstık neyine yetmiyo yesin dursunKoz çikolata var bitane adını bilmiyorum ama kalp şeklinde bi yedir seni adamada gör kanadı![]()
Yok zaten onu çocuk yaparken yemesin ekşın lazım olunca yesinŞimdi çocuk yapıcaz diye de canimizi tehlikeye atmaya gerek yok fındık fıstık neyine yetmiyo yesin dursun![]()
Ahaha aynenHahaha kanatlan İş uçuyorsuuunnn dersin adama hahahha![]()
İşin kötüsü bu uçakta acil çıkış kapisida yok yani ona göre kaldır uçağıHahaha kanatlan İş uçuyorsuuunnn dersin adama hahahha![]()
Hos buldm cnmcim. Hadi Ben koca yolu gozluorm siz niye uyumadinzMerhaba Hoşgeldin Canımteşekkür ederiz
Hos buldm cnmHoşgeldin canım :)
Valla depar atar çocukYok zaten onu çocuk yaparken yemesin ekşın lazım olunca yesinyoksa senin çocuk koşarak çıkar
![]()
Kaldırırız sıkıntı yok yeter ki bebişin gelsin yoksa nolcak ver gazı kalksın uçakİşin kötüsü bu uçakta acil çıkış kapisida yok yani ona göre kaldır uçağı![]()
Gel bacım gel hoşgeldinn memlket farketmezburası çocuk aşkıyla yanan dertliler kervanı birbirimizi eğlendiriyoruz işte
![]()
Uzerinize afiyet uçak kaldırıyoruz da ondan uyumadikHos buldm cnmcim. Hadi Ben koca yolu gozluorm siz niye uyumadinz![]()
Uzerinize afiyet uçak kaldırıyoruz da ondan uyumadik![]()