Arkadaşlar ben mahfoldum başlığını yazan kisim

bırakıp kaçmak için ne bekliyorsunuz? Size ağır ithamlarda bulunacak ve bu arada sizi savunmayacak bir adam, her gün gelip yalvarsa ne yalvarmasa ne bundan sonra? Ondan adam olmaz olmaz, annenizin düştüğü duruma yazık.Bu bile başlı başına affetmeme sebebi.

Haklisin. Namusum dedigi kisiye boyle davranmaz. Herzaman arkasinda olur. Madem namusun. O da senin annen sayilir demi ama kizin annesi diye hic birdeyr hakki yokmu. Erkek annesi hersey diyebilir kiz annesi kizini bile savunamaz ohne ala memleket.
Yok oyle bir dunya. Bende doverdim o kizi. Valla benim bir ablam var dogdugina pismam ederdi kadini.
Bir seferinde komsunun biri anneme bağıriyormus sokakta ki annem cok sessiz sakin ve kavga dovus bagirma cagirma bilmeyen birnakdin. Ablam uykusundan firlamis gitmis ozaman 15 yaslarinda kadina yapmadigini demedigini birakmamis. Ohb iyi etmis. Kimse anneme babama dil uzatamaz.

Annen şuan hastanelik oldu. Siz evlenincede artık bilmiyorum ne olur annenize. Ailenize.
Siz evlenmeye bakın

Aile silinmez. Bu cok zor bir sey.

Olmuyorsa zorlamayacaksin inceldigi yerden kopmazsa bagladigin yeri koparir oyle kopar. Birak bitsin. Boyle insanlarla iftiralariyla basa cikamazsin omur boyu.

Konuyu okumadim bile, ilk cumledeki ayakkabi yuzunden ortaligi karistirdi vs diye yazdigin yerde bitti benim icin.. ayakkabi icin olay yaratan insanlar daha neler neler yapar. Dinlen dinlen kac kizim sen bu adamdan da aileden de..

Reactions: anu
bu nedir böyle
ne saçma sapan insan bunlar

midem bulandı
annemi hastanelik etcek. evimde beni ne durumlara sokacaklar
yüzüne bakmam

herkesein yanında namusuna bu kadar laf ederken o sümsük nişanlının aklını nerdeydi acaba

namus muş hadi ordan erkek bozuntusu ,

yol yakınken ayrıl ama o teyzeyi bir eline al eşşek sudan gelene kadar döv... esşek te sudan hiç gelmesin

Annenin bu yasadıklarına değer mi?
Pısırık bir adamla omur geçer mi?
Herşey az çok belli aslında bu israr niye?

bu nisanlidan hic bir cacik olmaz!

bu olaylardan sonra nasil napicam diye konu acabiliyorsunuz?
özellikle annenizin o halini gördükten sonra
degermi Allah askina ya

Nişanlınla aranda sorunlar olabilir, çözülebilir.
Ama annen sinir krizi geçirmiş, namusuna laf edilirken nişanlın susup kalmış ve sen hala bu adamla iletişim kuruyorsan kuracaksan kurmayı düşünüyorsan akıl fikir diliyorum kusura bakma da bunlar basit mevzular değil.
Annene ya annene birşey olsaydı? Aileni bu kadar üzen herife artık tek sevgi kırıntısı bile beslememen gerekti.

Bu zamana kadar olmamış bu saatten sonra o pısırık adamdan bi cacık olmaz
O kadar mevzu döncek ortada şimdi namusumsun..eee aklı annenin ağzı yamulurken kadıncık bayılırken kayinpederin sen oğluma el kol yapamazsın derken 23 yaşında kendini teyze sanan iftiracı ortalığı karıştırırken gelmemiş.Nişanlının namusunu korumak şimdi namusumsun olur üstünede kek var yersen
Canım evlenince ailelerde evleniyor maalesef şunu anlayın artık.
Daha adam olamayan insanlar nişanlanıp ayrılıyor sonra bir bakmışsın polat alemdar ayağı namusumsun olurrrr..
Bırak bacım sen bu adamı... Nişanlınada söyle oda bu ayakları bıraksın

Vallahi aileni ve seni takdir ettim.. hem çirkefleşmemiş hem de hadlerini bildirmişsiniz. bütün aile saldırıya gelmiş ama umdukları olmamış..

gelelim nişanlına. çok pasif ve dengesiz bir profili var anlattıklarından. dün seni sildi, bugün ailesini,yarın onu , öbürgün şunu.. nasıl olsa silmek kolay!

Not: erkekler olmasa kadınlar da hiç namus olmazdı! iyi ki varlar!

hanımlar kendinizi yormayın. konu sahibi içini döküp gidiyor. bizden çözüm istediği falan yok.
kendi doğru bildiğini yapıyor ve yaşıyor.
boşuna canınızı sıkmayın.
4-5 konu açmış. mesaj sayısı sadece 8.
siz de benim gibi okuyun geçin.
nasıl olsa o odunla evlenecek.

Balık baştan kokar. Bence bu olaylardan sonra bu yolda devam edersen evliligimde şöyle oldu böyle oldu deme çünkü ne olacağı belli . Bir kere bu insanlar kendi hatalarını kabul etmeye değil seni suçlamaya gelmiş. Aile dediğin şey de öyle ömrün boyunca atılmiyor kaldı ki nişanlın daha şimdiden tepki vermeyen birisi. Eğer evlendiginde kayinvalide kayinpeder derdi cekmeyi göze aliyorsan devam et derim.

sana laf söylemeye gerek yok. akıl alıp kafana göre takılıyosun. keşke annene akıl verebilseydik. o nişanlına dönersen silsin seni. sen bunu hakediyorsun

e annesini de sevmiyordu ki zaten hastanelik olması bence umrunda değildir.o nişanlıya ders vermek istemiştir o da safın teki ..teyze namusa laf ederken susuyor..yarın kaynananın evine girer bi sağdan bir soldan konu açıp durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…