Nisanlimla ayakabi mevzusu olmuştu buraya paylastim nisanlimin annesi ayakabi almıştı bana daha sonra nisanlinin teyzesi ortalığı karıştırmıştır herkes sordu neler oldu diye daha sonra bende yazmak istedim buraya o akşam gel yuzugu al demjstim daha sonra geldiler teyzesi kaynanan kayın babam ve annanesi nisanlim vardı kayinbabam beni çağırdı gel otur dedi hayirdir nisan atmak istemisin dedi bende döndüm teyzesine dedim ben ile ablamin yaptığı muhabbeti neden kalkıp başka yerlere çekip aramızı bozuyorsun olayı sakin bana çekme dedi dedim bakk uyuyor takliti yaptın madem ablamla ben konusmussak ablanin dediği su nisanlin bana msj atti ayakkabı numarani sordu bu ayakkabıyı kaynanan mi yoksa ferdimi aldı dedi ? Konuşma bu senin çok zoruna gttiyse açar gözünü uyku numarası yapmazsin konuşursun dedim baktım babam kayibbabam annem ve kendisinin annesi orda yaşı 23 daha ayaklarını üst üste atarak sen olayi bana cekemessin diyor bi baktım kayınbabam orda bana dediki saat dun gece 3 de kim aradı seni ben şok oldum çünkü bu mevzu ap ayrı kızlar Letgooyu biliyorsnz annemin telefonunda elbiseyi satım 100liraya adamla anlaşmayı yapıp numarani verdim adama adamda densizin biri çıktı ki zaten hepimiz alışveriş yapariz internetten saat 3 de aradı ve nisanlin gordu bende ona açıklamayı yaptım dedim hayatim sabah senin telefonunda adamı arar elbiseyi alyosan al abi almiuorsan oyalama neyse sabah olmuştu ve aramistim adama sert tepki verdim neyse konuya dönelim baktım kayın babam saat 3de kim aramış seni diyor ben orda sok oldum daha sonra kim söyledi böyle bir şeyi dedim teyzesi ben söyledim dedi ve ayakları ust üste senin amacın nedir dedim siz benim namusuma laf atamasiniz dedim tabi babamda orda çıldırdı ben adamın attığı mesaja ismine kadar gosterdim ki aradığı saat belli nisanlin pisirik konuşmuyor bende namusuma laf atılınca elimi kaldırıp konuşsana dedim baktım kayimbabam dedi sen erkeksin sen kadib sin sanki helal olsun ogluma böyle el kol hareketi yapiyosun dedi bende teyzesini gosterdim ayakları ust üste bu durumdan iyidir dedim kimse benim namusuma laf söyleyemez bunu kimse kabullenmez amaç farklı dedim nisanlin gikini çıkarmadı ki biz şuana kadar kiz tarafı olarak kendimiz çok değer verdik daha sonra annem dayanamadı sinir krizi geçirdi ağzı yamuldukızımın üstüne yeter gttiniz dedi çünkü bu olaylar tek değil biz hepsine sustukk annem dayanamadı daha sonra ben özetle anlatyrm çok şey oldu annemi hastane kaldırdık o akşam ağlamaktan bittm resmen nisanlimda ağladı neyse sabah oldu herşey bitti dedim yanyanaydik zaten oda affet diyip yalvardı 3.şahıs yok dedi ne olur affet dedi bende dedimki annen affetmez dedim affetirim dddi daha sonra ben gidim sen 15 dakka sonra gel dedim gittim aradan 10 dk sonra hakkını helal eyle ben seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti daha sonra 9 gün geçti bu olaydan majlat atıyordu bugünde ailemi sildim diyor yanına gelcm diyor neyapim sizce namusunu bırakmam diyor
Siz bir bayan olarak bu adama tekrar şans vermeyimi düsünüyorsun ? Hani size istediği zaman yol verip , istediğinde gelen bir adamla birliktesiniz !. Evlendigindede evi birakip annesine gider sonra da der ki anlaşamiyoruz ayrilalim. Yani bence herşeye hazirlikli olmalisin devam edersen.Nisanlimla ayakabi mevzusu olmuştu buraya paylastim nisanlimin annesi ayakabi almıştı bana daha sonra nisanlinin teyzesi ortalığı karıştırmıştır herkes sordu neler oldu diye daha sonra bende yazmak istedim buraya o akşam gel yuzugu al demjstim daha sonra geldiler teyzesi kaynanan kayın babam ve annanesi nisanlim vardı kayinbabam beni çağırdı gel otur dedi hayirdir nisan atmak istemisin dedi bende döndüm teyzesine dedim ben ile ablamin yaptığı muhabbeti neden kalkıp başka yerlere çekip aramızı bozuyorsun olayı sakin bana çekme dedi dedim bakk uyuyor takliti yaptın madem ablamla ben konusmussak ablanin dediği su nisanlin bana msj atti ayakkabı numarani sordu bu ayakkabıyı kaynanan mi yoksa ferdimi aldı dedi ? Konuşma bu senin çok zoruna gttiyse açar gözünü uyku numarası yapmazsin konuşursun dedim baktım babam kayibbabam annem ve kendisinin annesi orda yaşı 23 daha ayaklarını üst üste atarak sen olayi bana cekemessin diyor bi baktım kayınbabam orda bana dediki saat dun gece 3 de kim aradı seni ben şok oldum çünkü bu mevzu ap ayrı kızlar Letgooyu biliyorsnz annemin telefonunda elbiseyi satım 100liraya adamla anlaşmayı yapıp numarani verdim adama adamda densizin biri çıktı ki zaten hepimiz alışveriş yapariz internetten saat 3 de aradı ve nisanlin gordu bende ona açıklamayı yaptım dedim hayatim sabah senin telefonunda adamı arar elbiseyi alyosan al abi almiuorsan oyalama neyse sabah olmuştu ve aramistim adama sert tepki verdim neyse konuya dönelim baktım kayın babam saat 3de kim aramış seni diyor ben orda sok oldum daha sonra kim söyledi böyle bir şeyi dedim teyzesi ben söyledim dedi ve ayakları ust üste senin amacın nedir dedim siz benim namusuma laf atamasiniz dedim tabi babamda orda çıldırdı ben adamın attığı mesaja ismine kadar gosterdim ki aradığı saat belli nisanlin pisirik konuşmuyor bende namusuma laf atılınca elimi kaldırıp konuşsana dedim baktım kayimbabam dedi sen erkeksin sen kadib sin sanki helal olsun ogluma böyle el kol hareketi yapiyosun dedi bende teyzesini gosterdim ayakları ust üste bu durumdan iyidir dedim kimse benim namusuma laf söyleyemez bunu kimse kabullenmez amaç farklı dedim nisanlin gikini çıkarmadı ki biz şuana kadar kiz tarafı olarak kendimiz çok değer verdik daha sonra annem dayanamadı sinir krizi geçirdi ağzı yamuldukızımın üstüne yeter gttiniz dedi çünkü bu olaylar tek değil biz hepsine sustukk annem dayanamadı daha sonra ben özetle anlatyrm çok şey oldu annemi hastane kaldırdık o akşam ağlamaktan bittm resmen nisanlimda ağladı neyse sabah oldu herşey bitti dedim yanyanaydik zaten oda affet diyip yalvardı 3.şahıs yok dedi ne olur affet dedi bende dedimki annen affetmez dedim affetirim dddi daha sonra ben gidim sen 15 dakka sonra gel dedim gittim aradan 10 dk sonra hakkını helal eyle ben seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti daha sonra 9 gün geçti bu olaydan majlat atıyordu bugünde ailemi sildim diyor yanına gelcm diyor neyapim sizce namusunu bırakmam diyor
Nisanlimla ayakabi mevzusu olmuştu buraya paylastim nisanlimin annesi ayakabi almıştı bana daha sonra nisanlinin teyzesi ortalığı karıştırmıştır herkes sordu neler oldu diye daha sonra bende yazmak istedim buraya o akşam gel yuzugu al demjstim daha sonra geldiler teyzesi kaynanan kayın babam ve annanesi nisanlim vardı kayinbabam beni çağırdı gel otur dedi hayirdir nisan atmak istemisin dedi bende döndüm teyzesine dedim ben ile ablamin yaptığı muhabbeti neden kalkıp başka yerlere çekip aramızı bozuyorsun olayı sakin bana çekme dedi dedim bakk uyuyor takliti yaptın madem ablamla ben konusmussak ablanin dediği su nisanlin bana msj atti ayakkabı numarani sordu bu ayakkabıyı kaynanan mi yoksa ferdimi aldı dedi ? Konuşma bu senin çok zoruna gttiyse açar gözünü uyku numarası yapmazsin konuşursun dedim baktım babam kayibbabam annem ve kendisinin annesi orda yaşı 23 daha ayaklarını üst üste atarak sen olayi bana cekemessin diyor bi baktım kayınbabam orda bana dediki saat dun gece 3 de kim aradı seni ben şok oldum çünkü bu mevzu ap ayrı kızlar Letgooyu biliyorsnz annemin telefonunda elbiseyi satım 100liraya adamla anlaşmayı yapıp numarani verdim adama adamda densizin biri çıktı ki zaten hepimiz alışveriş yapariz internetten saat 3 de aradı ve nisanlin gordu bende ona açıklamayı yaptım dedim hayatim sabah senin telefonunda adamı arar elbiseyi alyosan al abi almiuorsan oyalama neyse sabah olmuştu ve aramistim adama sert tepki verdim neyse konuya dönelim baktım kayın babam saat 3de kim aramış seni diyor ben orda sok oldum daha sonra kim söyledi böyle bir şeyi dedim teyzesi ben söyledim dedi ve ayakları ust üste senin amacın nedir dedim siz benim namusuma laf atamasiniz dedim tabi babamda orda çıldırdı ben adamın attığı mesaja ismine kadar gosterdim ki aradığı saat belli nisanlin pisirik konuşmuyor bende namusuma laf atılınca elimi kaldırıp konuşsana dedim baktım kayimbabam dedi sen erkeksin sen kadib sin sanki helal olsun ogluma böyle el kol hareketi yapiyosun dedi bende teyzesini gosterdim ayakları ust üste bu durumdan iyidir dedim kimse benim namusuma laf söyleyemez bunu kimse kabullenmez amaç farklı dedim nisanlin gikini çıkarmadı ki biz şuana kadar kiz tarafı olarak kendimiz çok değer verdik daha sonra annem dayanamadı sinir krizi geçirdi ağzı yamuldukızımın üstüne yeter gttiniz dedi çünkü bu olaylar tek değil biz hepsine sustukk annem dayanamadı daha sonra ben özetle anlatyrm çok şey oldu annemi hastane kaldırdık o akşam ağlamaktan bittm resmen nisanlimda ağladı neyse sabah oldu herşey bitti dedim yanyanaydik zaten oda affet diyip yalvardı 3.şahıs yok dedi ne olur affet dedi bende dedimki annen affetmez dedim affetirim dddi daha sonra ben gidim sen 15 dakka sonra gel dedim gittim aradan 10 dk sonra hakkını helal eyle ben seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti daha sonra 9 gün geçti bu olaydan majlat atıyordu bugünde ailemi sildim diyor yanına gelcm diyor neyapim sizce namusunu bırakmam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?