Arkadaşlar ben mahfoldum başlığını yazan kisim

Valla cnm ben onceki konunuda okumustum senin nisanlindan hicbir sey olmaz nisanliyken bunlari yasadiysaniz evliyken olabilecekleri sen dusun olan sana ve ailene olucak cunku nisanlin yine ailesine yenilicek gidende sadece senin en guzel zamanlarinda husran ve uzuntu olucak

Kızlar gelin iki laflayalım bari konu sahibi gene yok
Bizde burda kendimizi paralıyoz ayoll
B Began arkadaşım baştan desene konu sahibi yok oluyo diye valla msjin çok hoşuma gitti

Kızlar gelin iki laflayalım bari konu sahibi gene yok
Bizde burda kendimizi paralıyoz ayoll
B Began arkadaşım baştan desene konu sahibi yok oluyo diye valla msjin çok hoşuma gitti
eski konularına bakayım dedim yorum yapmadan. baktım ki hiç cevap yok. yazıp gitmiş hep konu sahibi. e biz niye yoralım kendimizi, değil mi? :)

Seviye yerlerde bir muhabbet
Ne kadar çirkin işler bunlar
Bu saatten sonra dikiş tutmaz
Bu adamdan da koca olmaz

Sana namusum diyen herif namusuna dil uzatılırken ses etmemiş niyeyse. Gerçekten çok gereksiz bir aile...

Orda neden konusmadi ? O zaman namusu yok muydu ? Namusumu birakmam " boşanma sebebi bir cümle. Lafa bak. Çok itici.

"Ailemi sildim " diyen kimseye güvenilmez. Silmek bu kadar kolay mi ?

Ayrıca asla silmez. Evlendikten sonra ben affettim sen de affetmek zorundasın diye yıllarını zehir eder.

Bu kadar yipranmissiniz , yazık edersiniz kendinize.

Bir önceki konunda da yorum alıp hiçbirini yapmamıştın. Şuan devam etmemelisin desek ne değişicek aileni bukadar hiçe sayıp devam et ozaman mutluluklar

Bu iş çok pis başlamış. Kaç bence. Bu tür şeyler evlenince bitmiyor daha da artıyor:/

guzelim nisanlin adam olsaydi..ne teyzeyi ne anneyi ne babayi konustururdu..karsina onlari gecirtip laf soyletmezdi.adam olsaydi ortada bi sorun varsa kenndi gelip sadece seninle cozerdi..anneni babani uzmezdi...bir erkek anasinin eteginin altina saklaniyorsa o erkekten kocalik bekleme karilik bekle...

Nişanlınızın pasifliğine takıldım ben orada konuşamayan adam nasıl olacakta aileyi silecekmiş. Bak sen! Hiç inandırıcı değil teyzeyi bırakıp dönüp nişanlına söz verseydin birazda keşke zorla konuştursaydın bakalım ne dicekti. Orda olasım geldi. biraz araştır şu teyzenin özelini bakalım ne kırıkları çıkacak utanmadan sana laf etmiş. Böylelerinin altından iyi şey çıkmaz. Namusa laf edenin namusundan şüphe ederim.

Bu konuda tavsiyeye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.. Pısırık bir nişanlı, garip bir aile..
Namusumu bırakmam diyeceğine 10 gün sonra, en başta adam olaydıda namusuna laf geldiğinde ağzını açabileydi..
Ailemi sildim diyen adamdan da hayır gelmez.. 1) Hem öncelikle aile silinmez. Bu imkansız dil ne kadar dese de et kemikten ayrılmaz. 2) Herhangi bir olay için ailesini silen hanımının gözünün yaşına bile bakmaz. Bunu da unutmayın lütfen.

Annenin babanin yanında bu kadar aşağılanmanın değil de hala nişanli derdindesin. Garip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…