**:teytey::teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm...:CüvCüv: :sm_cool::sm_cool:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben biliyordum biliyordum hep içime doğuyordu boşuna takılmamışım senin hamileliğine:sm_cool: canım nasıl sevindim anlatamam Allah tamamına erdirsin inşallah yaa iki gün sonra iki katına çıkması dileğiyle :içelim:
tebrikler canım inş. sonuç bekleyen herkes böyle başlıklar açar hehe :)
:teytey::teytey:
:dance::dance:
tebriklerrrrrr..............:hooray:
inan çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :CüvCüv:
canim ben sana ne dedim hamilesin dedim degilmi hayirli olsun allah kucaginada almayi nasip etsin bende onumuzdeki ay kismetse basliyacam darisi benim ve butun isteyenlerin basina
:teytey::teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm...:CüvCüv: :sm_cool::sm_cool:
canım tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın inşallah funda hanımmı yaptı aşılamanı?
:teytey::teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm...:CüvCüv: :sm_cool::sm_cool:
hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:tebrikler canım ben zaten biliyodum hamiş olduğunu yaşasınnn allahım eline ayağına kavuştursun inşallahhh ee zor kısmı şimdi başlıyoooo keseyide kalp atışlarınıda görürüz inşallah heycn basıyo valla ayyyyyyy tekrar tebrikler tatlıımmmm:enbuyukkk:a.s.
TEBRİKLER ....:lepi:
DARISI BAŞIMIZA....
EYETKİNER SENDE PIHTILAŞMA SORUNU VAR MIYDI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?