canım merhabalar ilk kutlayanın ben olayım allahım tamamına erdirsin darısı cümle tedavi görenlere ve tabikide içindede bana sen hatırladığım kadarıyla gen art tamı yaptırdın birde pgt mi oldu sana bilgilendirirsen çok sevinirim
hayırlı olsunn..cnm sorun neydii....
tebrikler hayırlısı olsun insallah, kacıncı denemen cnm.
:teytey::teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm...:CüvCüv: :sm_cool::sm_cool:
canım hayırlı olsunnnnnnnnnn allah kavuştursunnn....
bişi sorcammmm
aklıma takılan bişi var; şimdi ben menogon iğnesiyle tedavi görüyorum sonra çatlatma iğnesi yapılacak bu arada hamile kalırsam ya da kaldıysam doktor muayenesinde anlayabilirmi bunu :S yani muayene de hemen belli olurmu yoksa sadece kan tahlilindemi çıkar söleyin lütfen kendimi hamile gibi hissediyorumm :s
arkadaşım hayırlı olsun kaç gündür sonucunu bekliyordum çünki ben egede ve erol tavmergende tedavi oldum olmadı smynrada tlf la konuştum çok ilgililer ama kararsızım daha gerçi yılbaşından sonra anca denerim inş hiç bir sorunla karşılaşmaz ve bebişini kucağına alırsın kaçıncı denemebndi
aşılama mı olmuştu canım senin tüp bebekmi? ilaçmı? senin gibi hamişleri öğrenince umut oluyo bize yaaa
:teytey::teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm...:CüvCüv: :sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?