- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.421
Maşallah çok güzel incelmişsinizBen iki haftada 3.5 cm incelmisim basenden.Gobektende 6 cm.Jillian michaels ripped in 30 yapiyorum.Hizli incelmek isteyenlerin bilgisine
Tartilmadim ama inceldigime gore vermisimdir :) hareket diil aslinda.Fittnes programi,devam ediyorum 1 ay suruyor,2 haftam kaldiMaşallah çok güzel incelmişsiniz. Peki kilo kaybı oldu mu ? Hareketlere devam ediyor musunuz , bıraktınız mi ?
Jillian ı ben de yaptım bir süre. Yanında ek şeyler de yaptım ama sizin kadar etkili olmadı bende. Sonra callaneticsi buldum. Daha az efor ile 2 ayda 4 cm basenlerden erittim.Ben iki haftada 3.5 cm incelmisim basenden.Gobektende 6 cm.Jillian michaels ripped in 30 yapiyorum.Hizli incelmek isteyenlerin bilgisine
SIKI diyetle yapmis oldugum icin hizli sonuc vermis olabilir.Daha oncede 5 ay farkli programlarini yapmistim cunku,sadece ripped bacaklardan cok inceltti.Ek biseye gerek yok aslinda jilliani duzenli yapmak yeterli.Bazen dayanilmicak gibi oluyorda :) sonuclari guzel.Jillian ı ben de yaptım bir süre. Yanında ek şeyler de yaptım ama sizin kadar etkili olmadı bende. Sonra callaneticsi buldum. Daha az efor ile 2 ayda 4 cm basenlerden erittim.
selam canlarim 400 basen 500 ic bacak 120 köprü 100 bel tibet 9 tekrarYagmurun_kizi 700makas 100iç bacak + 100 köprü + videodaki hareketler+ mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN callanetcs + mari winsor buns & thigh + 100 makas + 100 iç bacak + 50 köprü.
Nüçünmari winsor gün aşırı yapmaya karar verdim
Hangi egzersizi yapacan söylede belki bizde yaparıkcallanetcs + mari winsor buns & thigh + 100 makas + 100 iç bacak + 50 köprü.
Bugün yaptığım egzersizlerde düzenleme yapıcam. Artık yarın farklı bişey denicem bakalım. Çok sıkıldım bu basenlerden
Bugün basenle ilgili bütün videoları izledim. Topladım birleştirdim. 60 tane egzersiz oldu. Callanetics mari winsor ebru şallıdan aldım egzersizleri. Tekrar sayılarını yaparken karar vericemNüçün
Hangi egzersizi yapacan söylede belki bizde yaparık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?