• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

ayyy caniiimm iltifati kendim almis gibi sevindim cook mutlu oldum emeklerinin karsiligini alman cok güzel en önemlisi biz elimizde olana razi olmadık degistirmek guzellestirmek icin elimizden geleni yapiyoruz daim olsun inşallah aslaaa pes etmekk yoook :KK66:))
Pes etmek yok canım ;)

Merhaba kızlar, dün çok yoğundum yapamadım. Hem temizlik işlerim vardı hem de misafirlikteydim. Saçlarımı boyattım. Yüzümdeki doğum ve güneş lekeleri içinde krem kullanıyorum, fayda etmeye başladı. Birde vücut istediğim şekle girerse, Kendime format atmış olacağım.:KK70:
Uzun süredir beni göremeyenler, tanıyamayacak.:KK53:
Tanınmayacak kadar (güzel anlamda )şahane ve güzel olacağız hep beraber.:KK30:

Şimdi netten baktım da mari winsor buns & thigs için çok iyi basen eritir demişler . 18 dk lık bir video var onu mu yapıyorsun ? Şartlarım uygun olmadığından böyle videoya bakarak yapılan hareketleri yapamam ama yine de merak ettim . Etkisini hissetin mi ve bacakta kas yapar mı bu ?

bunu yapmıştım 2 sene mnce inanılmaz etkili
ilk başlarda zor gelebilir ama zevkli geliyor sonra
kas yapmıyor inceltiyor

Şimdi netten baktım da mari winsor buns & thigs için çok iyi basen eritir demişler . 18 dk lık bir video var onu mu yapıyorsun ? Şartlarım uygun olmadığından böyle videoya bakarak yapılan hareketleri yapamam ama yine de merak ettim . Etkisini hissetin mi ve bacakta kas yapar mı bu ?

Muhteşem bir program. İzlerken kolay görünüyor ama yaptığında basenindeki yanmayı çok iyi hissediyorsun. Bir çok egzersiz videosu denedim ama o 18 dk lık video kadar basende yanma hissi yaratan başka video görmedim. Callanetics yanında ek olarak yapıyorum ama tek başına yapıldığında bile etkisini göstereceğinden eminim. Telefondan açıp yapıyorum ben. İmkanın yoksa videoyu bir kez izleyip tekrar sayılarını ve hareketleri not alırsan kağıda bakarak da yapabilirsin.

perşembe günü diş teli taktıracağım
beslenme şeklim değişecek bir süre sadece sıvı şeyler tüketmek zorunda kalacağım kilo veririrm büyük ihtimal
efor sarfeden sporlar yapamayacağım büyük ihtimal ama uzanarak yapılan hareketleri yapmaya devam edeceğim

bunu yapmıştım 2 sene mnce inanılmaz etkili
ilk başlarda zor gelebilir ama zevkli geliyor sonra
kas yapmıyor inceltiyor
Cidden etkili demek , tabii böyle duyunca insan heveslenşyor ama video karşısında hareketleri pek yapamıyorum ama denemek lazım , yaz geliyor .

Muhteşem bir program. İzlerken kolay görünüyor ama yaptığında basenindeki yanmayı çok iyi hissediyorsun. Bir çok egzersiz videosu denedim ama o 18 dk lık video kadar basende yanma hissi yaratan başka video görmedim. Callanetics yanında ek olarak yapıyorum ama tek başına yapıldığında bile etkisini göstereceğinden eminim. Telefondan açıp yapıyorum ben. İmkanın yoksa videoyu bir kez izleyip tekrar sayılarını ve hareketleri not alırsan kağıda bakarak da yapabilirsin.
Videonun biraz başına biraz da ortasına baktım . Sabah kızımı okula bırakıyorum , eve gelip hemen hareketleri yapıyorum ki aradan çıksın . Çok rahat olmuyorum çünkü ufak olan hareketleri yaparken karnıma , sırtıma falan oturup engellemeye çalışıyor tabii ona göre oyun oynuyor .

Fakat aklım takıldı tabii , belki akşamları herkes uyuduktan sonra en azından 1 hafta falan yapmaya çalışırım . Sonra duruma göre karar veririm . Bacakları inceltiyor mu peki yoksa sadece basene yönelik mi ?

Videonun biraz başına biraz da ortasına baktım . Sabah kızımı okula bırakıyorum , eve gelip hemen hareketleri yapıyorum ki aradan çıksın . Çok rahat olmuyorum çünkü ufak olan hareketleri yaparken karnıma , sırtıma falan oturup engellemeye çalışıyor tabii ona göre oyun oynuyor .

Fakat aklım takıldı tabii , belki akşamları herkes uyuduktan sonra en azından 1 hafta falan yapmaya çalışırım . Sonra duruma göre karar veririm . Bacakları inceltiyor mu peki yoksa sadece basene yönelik mi ?

hareketlerde kendine doğru bacağı çekince parmak ucunu kendine doğru içe yani getir
ileri doğru yapılan hareketlerde de parmak ucunu ileri yani dışa doğru hareket ettir
tüm bacak çalışıyor öyle
pek anlatamadım ama demek istediğm point flex hareketi

hareketlerde kendine doğru bacağı çekince parmak ucunu kendine doğru içe yani getir
ileri doğru yapılan hareketlerde de parmak ucunu ileri yani dışa doğru hareket ettir
tüm bacak çalışıyor öyle
pek anlatamadım ama demek istediğm point flex hareketi
Yok yok anladım , kardio hareketlerine bakarken görmüştüm . şimdi yaptığım basen hareketinde bacak aşağıdayken parmak uçlarını ileriye doğru geriyodu , yukarıdayken kendine doğru .

Başlarsam mutlaka dikkate alıcam .

Back