- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.001
Evet. Karakterde pek değişmiyor ama. Aynı yardımcıyı anneme yollamıştım. Normalde 17.00'e kadar çalışılıyor tam gün için gelen yardımcılar, 14.00 de tüm işim bitti deyip tam ücret istemiş. Annem de tamam deyip yollamış. Üzerine bir sürü erzak vermiş. Sonra garibim benim gibi, şurası eksik olmuş, burayı yarım yapmış deyip durdu. İki sefer annem bir şeyler almaya bakkala gitmiş, yok fırça istemiş, yok deterjan beğenmemiş. Kahvaltı ve öğle molalarını bayağı uzun tutup sohbet etmiş. 3 saat eksik çalışması haksızlık değil mi? Annemin kızıyım işte bende. Değişemiyoruz ki. Yani başkası hatta 18.00 kadar çalıştırıp, ütü, iğneden ipliğe herşeyi yaptırıyorken, azıcık merhamet gösterene de böyle mi yapması lazım. Bende bayağı dertliymişim ayol..En iyisi fazla yüz göz olmamak zaten. Yoksa dediğin gibi yüz göz olup savsakliyorlar hemen.
Yağlarımız kasa dönüşüyordur. Yavaş yavaş gidecek istenmeyen yağcıklar.Aynaya baktığımda değişiklik gormedigim için ölçme ihtiyacı duymuyorum sanırım
Hoşbulduk canım 153 cm canım boyuma göre fazla birazAramıza hoşgeldin senin ölçüler iyi bence
KısayımHoşbulduk canım 153 cm canım boyuma göre fazla biraz
O zaman baştan tavrıni koyacaksin canım benim. Mübarek kadın hayrına geliyor gibi davranıyormus maşallah :))Evet. Karakterde pek değişmiyor ama. Aynı yardımcıyı anneme yollamıştım. Normalde 17.00'e kadar çalışılıyor tam gün için gelen yardımcılar, 14.00 de tüm işim bitti deyip tam ücret istemiş. Annem de tamam deyip yollamış. Üzerine bir sürü erzak vermiş. Sonra garibim benim gibi, şurası eksik olmuş, burayı yarım yapmış deyip durdu. İki sefer annem bir şeyler almaya bakkala gitmiş, yok fırça istemiş, yok deterjan beğenmemiş. Kahvaltı ve öğle molalarını bayağı uzun tutup sohbet etmiş. 3 saat eksik çalışması haksızlık değil mi? Annemin kızıyım işte bende. Değişemiyoruz ki. Yani başkası hatta 18.00 kadar çalıştırıp, ütü, iğneden ipliğe herşeyi yaptırıyorken, azıcık merhamet gösterene de böyle mi yapması lazım. Bende bayağı dertliymişim ayol..
Eşim diyor ki niye kafanı yoruyorsun, başkasını çağırdın oldu bitti. Birde patron konumunda olan sensin. Çağırmak zorunda değilsin diyerekten noktayı koydu, haklı olaraktan. Komşu ve aynı zamanda iş arkadaşımda "paramla kendimi yoruyorum hep" der.
Asıl sıkıntı bu muameleyle sürekli karşılaştığım için, sorunu kendimde görmem.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Şu lanet olasılara sevimlik eki verme lütfen yağçık değil onlarYağlarımız kasa dönüşüyordur. Yavaş yavaş gidecek istenmeyen yağcıklar.
Elbet olur bir faydası.İpsiz olunca kolay bir süre sonra zorlamıyor , tabii ne kadar faydası oluyor bilemiyorum .
Inşallah yaptıklarımız sonuçsuz kalmaz .Elbet olur bir faydası.
Kızlar aynaya bakınca basenlerim , bacaklarım biraz toparlamış gibi geldi bana . Bugün giydiğim kot sanki eskiye nazaran daha iyi durdu üzerimde . 15 inde ölçüye ne kadar yansır bu bilemiyorum , heyecanla bekliyorum . Kilo veremedim maalesef ama görsel olarak değişiklik var gibi .
İnşallah canım.Inşallah yaptıklarımız sonuçsuz kalmaz .
Teşekkür ederim , hepimiz emeklerimizin karşılığınıSevindim canım senin adına
Valla ben de bir degisiklik yok gibi.
15 danın kuyruğu kopacak zaten bakalım ayın 1. Kim olacak
Teşekkür ederim , hepimiz emeklerimizin karşılığını
kalıcı olarak alırız inşallah . Bakalım sonuçlar nasıl olacak az kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?