- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.001
Evet. Karakterde pek değişmiyor ama. Aynı yardımcıyı anneme yollamıştım. Normalde 17.00'e kadar çalışılıyor tam gün için gelen yardımcılar, 14.00 de tüm işim bitti deyip tam ücret istemiş. Annem de tamam deyip yollamış. Üzerine bir sürü erzak vermiş. Sonra garibim benim gibi, şurası eksik olmuş, burayı yarım yapmış deyip durdu. İki sefer annem bir şeyler almaya bakkala gitmiş, yok fırça istemiş, yok deterjan beğenmemiş. Kahvaltı ve öğle molalarını bayağı uzun tutup sohbet etmiş. 3 saat eksik çalışması haksızlık değil mi? Annemin kızıyım işte bende. Değişemiyoruz ki. Yani başkası hatta 18.00 kadar çalıştırıp, ütü, iğneden ipliğe herşeyi yaptırıyorken, azıcık merhamet gösterene de böyle mi yapması lazım. Bende bayağı dertliymişim ayol..En iyisi fazla yüz göz olmamak zaten. Yoksa dediğin gibi yüz göz olup savsakliyorlar hemen.
Eşim diyor ki niye kafanı yoruyorsun, başkasını çağırdın oldu bitti. Birde patron konumunda olan sensin. Çağırmak zorunda değilsin diyerekten noktayı koydu, haklı olaraktan. Komşu ve aynı zamanda iş arkadaşımda "paramla kendimi yoruyorum hep" der.
Asıl sıkıntı bu muameleyle sürekli karşılaştığım için, sorunu kendimde görmem.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: