- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.041
50 basen 50 iç bacak 50 kalça videodaki hareketlerden yaptım biraz ama çok yoruldum ben yeni başladığım için mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her seferinde 100 e kadar sayıp , kağıda çizik atıyorum .600e kadar saymak zor geldi bana onun yerine sure tutsan daha kolay olmaz mı
Sadece basen hareketi yaparak basenden kurtulmaya çalışmak , her yöne etki edecek spor hareketleri artı diyetle komple erimeye çalışmaktan daha az meşakkatli gibi . Tabii toparlamak kolay ama yağı eritmek söz konusu olunca nasil olur bilemem . Ben hep toplu çalıştımKomple kilolu olanlar daha şanslı aslında diyet+sporla her tarafları eriyor asıl bizim gibi bölgesel olanların işi zor zayiflayinca diğer bölgelerim ciroza dönüyor basenlerde yine çok az değişiklik oluyor
Bence yapabilecegi kadar iş belirleyip , Yardıma gelen kişiye yaptırmalısın . Yanlış anlama ama beraber yapmayı doğru bulmuyorum . Memnun değilsen değiştir bence de ve beğenmediğin yerleri tekrar yapmasını uygun dille istemelisin . Bu bir alışveriş nihayetinde . Karşılıklı olarak memnun kalmalısınız ki devamı gelsin .Evet. Karakterde pek değişmiyor ama. Aynı yardımcıyı anneme yollamıştım. Normalde 17.00'e kadar çalışılıyor tam gün için gelen yardımcılar, 14.00 de tüm işim bitti deyip tam ücret istemiş. Annem de tamam deyip yollamış. Üzerine bir sürü erzak vermiş. Sonra garibim benim gibi, şurası eksik olmuş, burayı yarım yapmış deyip durdu. İki sefer annem bir şeyler almaya bakkala gitmiş, yok fırça istemiş, yok deterjan beğenmemiş. Kahvaltı ve öğle molalarını bayağı uzun tutup sohbet etmiş. 3 saat eksik çalışması haksızlık değil mi? Annemin kızıyım işte bende. Değişemiyoruz ki. Yani başkası hatta 18.00 kadar çalıştırıp, ütü, iğneden ipliğe herşeyi yaptırıyorken, azıcık merhamet gösterene de böyle mi yapması lazım. Bende bayağı dertliymişim ayol..
Eşim diyor ki niye kafanı yoruyorsun, başkasını çağırdın oldu bitti. Birde patron konumunda olan sensin. Çağırmak zorunda değilsin diyerekten noktayı koydu, haklı olaraktan. Komşu ve aynı zamanda iş arkadaşımda "paramla kendimi yoruyorum hep" der.
Asıl sıkıntı bu muameleyle sürekli karşılaştığım için, sorunu kendimde görmem.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Kesinlikle düzenli yaptıkça daha az yoruyor o nedenle belli süre aralıklarla arttırıyoruz sayıları . Sakın bırakma yaptıkça vücut alışıyor . Bende 30 la başlamıştım o bile yoruyordu50 basen 50 iç bacak 50 kalça videodaki hareketlerden yaptım biraz ama çok yoruldum ben yeni başladığım için mi acaba
Kardio hareketleri mi bunlar ? TamCallanetics e başladım ben de. 6. saatimi yaptım bugün. Çok etkili şimdiden hissediyorum.
şu call i denedim denedim olmadı yaCallanetics e başladım ben de. 6. saatimi yaptım bugün. Çok etkili şimdiden hissediyorum.
Güzel bir diyet ve kardiyo yaparak tümünden kurtulabilirsin bence bizim işimiz daha zor diyet fazla ise yaramıyorSadece basen hareketi yaparak basenden kurtulmaya çalışmak , her yöne etki edecek spor hareketleri artı diyetle komple erimeye çalışmaktan daha az meşakkatli gibi . Tabii toparlamak kolay ama yağı eritmek söz konusu olunca nasil olur bilemem . Ben hep toplu çalıştım
Ben ilk başladığımda 30 u zor yapıyordum 300 nasıl yapabiliyorlar diye sasiriyordumKesinlikle düzenli yaptıkça daha az yoruyor o nedenle belli süre aralıklarla arttırıyoruz sayıları . Sakın bırakma yaptıkça vücut alışıyor . Bende 30 la başlamıştım o bile yoruyordu
Callanetics de hangi hareketleri yapıyorsunuzCallanetics e başladım ben de. 6. saatimi yaptım bugün. Çok etkili şimdiden hissediyorum.
50 basen 50 iç bacak 50 kalça videodaki hareketlerden yaptım biraz ama çok yoruldum ben yeni başladığım için mi acaba
Ahh ah işte yapabilsem keşkeGüzel bir diyet ve kardiyo yaparak tümünden kurtulabilirsin bence bizim işimiz daha zor diyet fazla ise yaramıyor
O hareketleri yaşında kalkamadım yerinden ben tsşlandım galibaAAa yapamadın mi?
Yeni başladığın için değil başka sebeplerdendir.
Şaka bir yana yeni başladığın için ben ilk zamanlar 50 yapacam diye bir yerlerimi yırtıyordum. 300 yapan arkadaşlar nasıl yapıyor diye hayret ediyordum. Ama yaptıkça alışiyorsun yavas yavaş yaptığın sayıyı hergün arttır. Ayağın bırak acısın acısın ki yağlar gitsin.
Yaşlandım diyecektimO hareketleri yaşında kalkamadım yerinden ben tsşlandım galiba
ilk zamanlar bende senin gibiydim ama şimdi alıştı vucüt hemencecik yapıyorum.Yaşlandım diyecektim