• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yaz tabiki canım ben belki burada bulamam ama bulup denemek isteyen arkadaşlar olabilir. :KK66:

Dert etme hep beraber kurtulacaz basenlerden:KK71::KK71:

1. kesinlikle hibisküs çayı öneririm
2. 5 küçük parça taze zencefil, 1 çay kaşığı tarçın, yarım kadar limon, varsa gerçek bal 1 tatlı kaşığı bunları bardağa ekleyin üzerine kaynar su dökün 10 dk demlensin için
sabah uyanınca limonlu su için
4. bir cevizin içini uyumadan önce bir su bardağı suya katın sabaha kadar öyşe kalsın sabah o suyuda cevizi de tüketin
. 1er çay kaşığı toz zencefil zerdeçal tarçın ı 3 yemek kaşığı yoğurda katın uyumadan iki saat önce yiyin üzerine bol su için
5. 1 çay kaşığı kuru biber yarım limon 3 yemek kaşığı yoğurt karıştırın uyumadan önce yiyin yine üzerine bol su için
6. bir şişe maden suyu yarım limon suyu bir poşet yeşil çayı 3 su bardağı kaynar suda demlyin gün içinde onu tüketin

2. 5 küçük parça taze zencefil, 1 çay kaşığı tarçın, yarım kadar limon, varsa gerçek bal 1 tatlı kaşığı bunları bardağa ekleyin üzerine kaynar su dökün 10 dk demlensin için
4. bir cevizin içini uyumadan önce bir su bardağı suya katın sabaha kadar öyşe kalsın sabah o suyuda cevizi de tüketin
. 1er çay kaşığı toz zencefil zerdeçal tarçın ı 3 yemek kaşığı yoğurda katın uyumadan iki saat önce yiyin üzerine bol su için
5. 1 çay kaşığı kuru biber yarım limon 3 yemek kaşığı yoğurt karıştırın uyumadan önce yiyin yine üzerine bol su için
6. bir şişe maden suyu yarım limon suyu bir poşet yeşil çayı 3 su bardağı kaynar suda demlyin gün içinde onu tüketin
hangisi size uygunsa yapabilirsiniz tabi herhangi bir alerjiniz yada hastalığınız varsa ona göre tüketin
ayrıca nerede fazlalığınızz varsa kekik biberiye portakal limon greyfurt lahana yağı sürebilirsiniz masaj yaparak incelmeye katkısı var

Yok canım gonderemedim bugün :KK70:
Belli belli:KK53::KK53:
hangisi size uygunsa yapabilirsiniz tabi herhangi bir alerjiniz yada hastalığınız varsa ona göre tüketin
ayrıca nerede fazlalığınızz varsa kekik biberiye portakal limon greyfurt lahana yağı sürebilirsiniz masaj yaparak incelmeye katkısı var

Çok güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkür canım.
Burda aktar yokki olsa yapardım. Memlekete gittiğimde alırım artık.

Bunlardan hangisini yapıyorsun

Belli belli:KK53::KK53:

Çok güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkür canım.
Burda aktar yokki olsa yapardım. Memlekete gittiğimde alırım artık.

Bunlardan hangisini yapıyorsun
ceviz kürünü
hibisküsü yapıyorum şimdilik
15 er gün dönüşümlü olarak dğerlerini yapacağım
birde ben lavanta çayı içiyorum saç ve cilt için

ceviz kürünü
hibisküsü yapıyorum şimdilik
15 er gün dönüşümlü olarak dğerlerini yapacağım
birde ben lavanta çayı içiyorum saç ve cilt için
İnşallah faydası olur.
Bakalım 2 haftadır yapıyorum her gün düzenli olarak inşallah 1 cm olsa incelme olmuştur. Çok merak ediyorum aslında ama ayin 15 ni bekliyorumo_O

4 numaranın ne gibi faydası , etkileri var acaba ? Ilk fırsatta hibisküs çayını alıp başlayayım ben . Poşet çay olur mu ? Iştaha etkisi olur mu ki ?

Ben kahvaltı ve aksam yemeğinden yarım saat kadar önce 2 kaşık yoğurt , yarım limon ve sade sodayı karıştırıp içiyorum . Güya iştah kapatıyormuş bende o anlamda etkisi olmadı ama bağırsakları iyi çalıştırıyor . Yeşil çaylı kürü forumda daha önce bir arkadaş söyledi yemeklerden 2 saat sonra diye , başlayacaktım ama kaldı öyle . Bunu mu içsem iştah kapatıyor mu ? Zamanı önemli mi ?

Ne çok soru sordurdu bu kilolar o_O

İnşallah faydası olur.
Bakalım 2 haftadır yapıyorum her gün düzenli olarak inşallah 1 cm olsa incelme olmuştur. Çok merak ediyorum aslında ama ayin 15 ni bekliyorumo_O
Inan bende cok merak ediyorum , tartıda değişiklik yok , tabii boğazda kısıtlama yapamayınca normal benim durum . Sporla biraz toparlandigini umut ediyorum . Umarım sonuclar guzel olurda , şevkimiz artar .

Inan bende cok merak ediyorum , tartıda değişiklik yok , tabii boğazda kısıtlama yapamayınca normal benim durum . Sporla biraz toparlandigini umut ediyorum . Umarım sonuclar guzel olurda , şevkimiz artar .
Valla boğazda kısıtlama bende de yok. Tamam çok fazla yemiyorum ama diyet yemeği gibi de yemiyorum :))

İnşallah canım sonuçlar güzel olur da umudumuz kırılmaz.

Kız beni başka forumda bulmuş ya :KK70:
Ben 2 gündür Jillian level 1 yapmaya başladım, sayılır mı burdaki egzersizlere? :)
Seni gidi kaçak seni
Böyle yakalarım işte seni:KK70::KK70:

O dediğin hakkında hiçbir bilgim yokki canım eğer basen ve kalça icin ise sayılır tabikide hatta işe yararsa.biz bile yapabiliriz:KK73::KK73:

Seni gidi kaçak seni
Böyle yakalarım işte seni:KK70::KK70:

O dediğin hakkında hiçbir bilgim yokki canım eğer basen ve kalça icin ise sayılır tabikide hatta işe yararsa.biz bile yapabiliriz:KK73::KK73:
Yani sadece bacak, basen degil tüm vücudu calıstıran bi sey, baya da yorucu.
Jillian Michaels diye aratıp bi bakın isterseniz ;)

Günaydın hanımlar. .

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 300 basen+300 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 500 ipsiz atlama + 50 sn plank
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO
Selenofil Selenofil
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek morordek