- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Geçmiş olsun . Zorlamadan yapman cok önemli , inşallah hep beraber kurtulacağız .kalça 99
basen 97
bacak 59
ama ama amaaaa modumuzu düşürmüyoruz incelmeye devam
yalnız şöyle bir durum var 2,5 ay önce ayağım kırıldı 1,5 ay sürekli oturdum bu fazlalığın büyük sebebide bu ve bu yüzden bazı hareketleri de yapamıyorum
biraz kısıtlıyım kısaca
canim arkadas olculerini yazmis kac tane yaptigini degil :))günaydın hanımlar
Yagmurun_kizi 300 basen+300 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 400 ipsiz atlama + 44 sn plank
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek
sdktm Kalça 97 + basen 99 +bacak 59
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
canim benim ölçülerim daha fazla ben napiyimkalça 99
basen 97
bacak 59
yalnız şöyle bir durum var 2,5 ay önce ayağım kırıldı 1,5 ay sürekli oturdum bu fazlalığın büyük sebebide bu ve bu yüzden bazı hareketleri de yapamıyorum
biraz kısıtlıyım kısaca
canim benim ölçülerim daha fazla ben napiyim( genel olarak olculerinde güzel degisiklik yapansporlar hareketler neler
canim arkadas olculerini yazmis kac tane yaptigini degil :))
6 aylık hiç uyumayan bir bebiş ev işi okuldan gelen bir çocuk işten gelen uyuz bir koca olunca aksamlari yorgunluk çöküyor üstüme maruz gör bacımetiketleyin demiştim ama bunları söylemen de hiç fena olmadı
hadi bakalım go go go ben hemen yapayım :)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine cok fazla zorlama o zaman sakatlık olmasınkalça 99
basen 97
bacak 59
biraz kısıtlıyım kısaca
Aynen canımGeçmiş olsun . Zorlamadan yapman cok önemli , inşallah hep beraber kurtulacağız .
Benim kiler senden de fazla ben ne yapam ay ölem bencanim benim ölçülerim daha fazla ben napiyim( genel olarak olculerinde güzel degisiklik yapansporlar hareketler neler
Bana çok mu gülmüştüngülebilirsiniz bana
Bana çok mu gülmüştün
Herhalde bacim sevgili kulum tabiAllah ın sevgili kulusun sen maşallah bir daha gülmek yok
Ama çok sempatik yazmıştın yaaa
sorun değil espri oldu gibi :)Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine cok fazla zorlama o zaman sakatlık olmasın
Benim basenler falan senden daha fazla canımcım ama inşallah yaza kadar olmasada kışa kadar basen masen kalmayacak
ben sporumu yaptımYagmurun_kizi 300 basen+300 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 400 ipsiz atlama + 44 sn plank
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek
sdktm Kalça 97 + basen 99 +bacak 59
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
Yaz tabiki canım ben belki burada bulamam ama bulup denemek isteyen arkadaşlar olabilir.sorun değil espri oldu gibi :)
benim boyum prk uzun değil hatta üstüne gövdem uzun bacağım kısa çok kötü bir görüntü,
teşekkür ederim dilkat etmeye çalışıyorum
isterseniz size çeşitli kürler de yazabilirim bu konuların piri oldum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?