Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Ben bu hafta regl oldugum icin pek aktif olamayacagım maalesef. Sadece yuruyus yapabiliyorum. Bilgilendirmek istedim.
tamam canım. :))
KV mevlute gidicem 10da demişti o yokken yaparım diye planladım bi kalktim evde hala. kalktinmi dedi yok dedim wcye kalktim geri yattım bekliyorum gidergitmez kalkıp yapıcam :)
azmini seveyim senin

Canim
100 makas
100 squat
50 iç bacak
Video karışık takıldım bide.
videonun sadece 1. hareketini yapıyorum 2. hareketi makas. diğerleri belle alakalı canım zaten :))

tamam canım. :))

azmini seveyim senin

videonun sadece 1. hareketini yapıyorum 2. hareketi makas. diğerleri belle alakalı canım zaten :))
merhaba yine bişi sorucam sizee
makas dediğiniz hareket videodaki 2.hareket mi
yoksa makas yere sırtüstü yatıp bacakları tek tek yerden kaldırıp indirmek mi

arkadaşlar farklı hareketler ararsanız facebookta ebru şallı tüm plates videoları adlı sayfa var orada kısa kısa videolülar var

Yagmurun_kizi 275 basen+275 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial 300 basen + 50 iç bacak + 35 köprü
Safir Taht 175 basen + 175 iç bacak + 40 sn plank + 350 ipsiz atlama
@rise_rainbow100 basen+300 iç bacak+2 miles leslie
C cocoo_
nazlma
TanGO 150 basen + 50 kalça + 50 iç bacak
@Hazal 100 makas + 100 squat + 50 iç bacak + video karışık
Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek

Bildirimlerinizi bekliyorum

Bildirim yapmayanlar

koca popiklerinizden memnunsunuz herhal

Arkadaslar I irva34 nickli arkadaşı kendi istedi dogrultusunda listeden sildim bilginize[/QUOTE]

ya bende hergün yapmaya çalışıyorum ama hareketlerim çok fazla küçük toplada yapıyorum bilemedim size katılsam mı

çok merak ediyorum sonuçları
Aynen. Zaten bu ölçüm ve buraya bildirim olayı olmasa ben yapmayı çoktan bırakmıştım. 2 haftadır düzenli yapıyoruz inşallah faydası olacaktır. Bakıp göreceğiz. :))
70 .... yavas yavas artiriyorum malum kac gundur yapamadim hamlamisim tutulub kaldim
Arttır arttır yaza bişiy kalmadı.
Bu arada kızın nasıl?
ya bende hergün yapmaya çalışıyorum ama hareketlerim çok fazla küçük toplada yapıyorum bilemedim size katılsam mı

Sevinirim aramızda olmana :))
100 basen
50 kalça
50 iç bacak anca bildirim yapabildim
Katinvalideni bu kez nereye gonderdin maşallah Dun iyi yapmışsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…