Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar programim bu...pazartesi carşamba cuma bu program.. salı persembe c.tesi 1 saat yuruyüş +kol....PAZAR rest yani dinlenme...spordan 15 dk önce turk kahvesi ya da 1 fincan yeşil çay iciyorum..
Boy:1.64
Kilo:64,9
Ama ölçülerimi alamadim daha...bu hafta herkes herseyi tam halletsin bence...karar verelim.herhafta tartılma yapıcaz mı...ya da ölçülerimizi 15 günde bir mi vericez...ögünlerimizi paylaşıcaz mı:KK50:
Programını çok beğendim. İstikrarlı şekilde devam edersen çok güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben şuan cuma zayıflama yarışmalarında 4. takımdayım. O yüzden her hafta tartılıyorum. Her hafta buraya da kilo bildirimi yapabiliriz. Fakat ölçüm için bence 15 günde bir olması biraz erken olur. Zaten kaslar bi noktadan sonra yapılan egzersize adapte oluyo, o yüzden yapılan sporun biraz değiştirilmesi gerekiyomuş. Bunun için ideal süre 4 hafta olabilir. Hem biz sıkılmamış oluruz hem kaslarımız alışmaz. Ben 3 kasım-3 aralık tarihlerini baz alıcam. Bu tarihlerde plank, Mari Winsor ve yürüyüş ağırlıklı bi programım var. 3 aralıktan sonra Mari Winsor ve Callanetics'i yapmayı düşünüyorum mesela.

Programını çok beğendim. İstikrarlı şekilde devam edersen çok güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben şuan cuma zayıflama yarışmalarında 4. takımdayım. O yüzden her hafta tartılıyorum. Her hafta buraya da kilo bildirimi yapabiliriz. Fakat ölçüm için bence 15 günde bir olması biraz erken olur. Zaten kaslar bi noktadan sonra yapılan egzersize adapte oluyo, o yüzden yapılan sporun biraz değiştirilmesi gerekiyomuş. Bunun için ideal süre 4 hafta olabilir. Hem biz sıkılmamış oluruz hem kaslarımız alışmaz. Ben 3 kasım-3 aralık tarihlerini baz alıcam. Bu tarihlerde plank, Mari Winsor ve yürüyüş ağırlıklı bi programım var. 3 aralıktan sonra Mari Winsor ve Callanetics'i yapmayı düşünüyorum mesela.
Süper duşunmuşsün...haklisın ayda 1 olcumleri alalım...tamam bizde bu hafta toparlanma dersek bile 5 kasim 5 aralik arasi yani 4 hafta sonunda olçuleri tekrar alalim:KK49:

5 Kasım Pazartesi

C cranial 14/42 callanetics
dtcf dtcf 18.000 adım-Mari Winsor-30 sn plank

Bundan alıntı yaparak kendinizi etiketleyip yaptığınız sporu yazın arkadaşlar

Tüm bacak ve bel hareketlerimi yaptim ama etiketleme olayında zayıfım galiba...
:KK17:
Normal mesaj yazıcakmış gibi "cevapla"ya tıkla. Alıntının başında ve sonundaki "QUOTE" yazılarını sil ve @ koyarak kedni adını yazmaya başla. Orda çıkıcaksın zaten. Böylece kendini etiketlemiş olursun :)

Anladım galiba canim.kizlar bugün yüruyüs günümdü...ama maalesef 30 dk dan fazla yürüyemedim.inanilmaz halsiz hissediyorum kendimi..akşama belki ekstra bir şeyler yaparim...:KK14:

Anladım galiba canim.kizlar bugün yüruyüs günümdü...ama maalesef 30 dk dan fazla yürüyemedim.inanilmaz halsiz hissediyorum kendimi..akşama belki ekstra bir şeyler yaparim...:KK14:
Sorma. Ben de 2 gündür o kadar yoğunum ki. Yemek yemeye fırsat bulamayınca kaçamak yapmamak için hiç bişey yememeyi tercih ediyorum o da beni çok yordu 2 gündür. Ama sen de aynı hissediyomuşsun. Havalar mı ağırlaştı acaba...

Sorma. Ben de 2 gündür o kadar yoğunum ki. Yemek yemeye fırsat bulamayınca kaçamak yapmamak için hiç bişey yememeyi tercih ediyorum o da beni çok yordu 2 gündür. Ama sen de aynı hissediyomuşsun. Havalar mı ağırlaştı acaba...
Sanırım yoğunluktan bir de havalardan canım ...ben de az yiyorum sanirim...

Dün yazmayı unutmuşum.

6 Kasım Salı
Mari Winsor egzersizleri yapıldı
30 sn plank yapıldı
Yürüyüş yapılmadı (10.000 adımı tamamlamadım o yüzden)

X