- 27 Ağustos 2013
- 1.234
- 2.617
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.321
Programını çok beğendim. İstikrarlı şekilde devam edersen çok güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben şuan cuma zayıflama yarışmalarında 4. takımdayım. O yüzden her hafta tartılıyorum. Her hafta buraya da kilo bildirimi yapabiliriz. Fakat ölçüm için bence 15 günde bir olması biraz erken olur. Zaten kaslar bi noktadan sonra yapılan egzersize adapte oluyo, o yüzden yapılan sporun biraz değiştirilmesi gerekiyomuş. Bunun için ideal süre 4 hafta olabilir. Hem biz sıkılmamış oluruz hem kaslarımız alışmaz. Ben 3 kasım-3 aralık tarihlerini baz alıcam. Bu tarihlerde plank, Mari Winsor ve yürüyüş ağırlıklı bi programım var. 3 aralıktan sonra Mari Winsor ve Callanetics'i yapmayı düşünüyorum mesela.Kızlar programim bu...pazartesi carşamba cuma bu program.. salı persembe c.tesi 1 saat yuruyüş +kol....PAZAR rest yani dinlenme...spordan 15 dk önce turk kahvesi ya da 1 fincan yeşil çay iciyorum..
Boy:1.64
Kilo:64,9
Ama ölçülerimi alamadim daha...bu hafta herkes herseyi tam halletsin bence...karar verelim.herhafta tartılma yapıcaz mı...ya da ölçülerimizi 15 günde bir mi vericez...ögünlerimizi paylaşıcaz mı