• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar Pazartesi itibariyle bende katılmak istiyorum. Telefonuma indirdiğim basen ve karın egzersizleri var bi dönem yaptım ve basenim 4cm inceldi . Birde eliptik bisikletim var ona da başlayacağım birbirimize destek oluruz
Harikasın valla. Hep beraber yarın müthiş bi başlangıç yapıyoruz...:KK76:

Canım kaslaşma hemen olmaz önce yağlar erir.inan bana squat acayip inceltmişti bacaklarımı arkadaşlarim cok şasırmisti.ama ben 1 gün ara vererek 20×3 ile başlamıştım.4 haftada bir 25×3 ve en son 30× 3 de birakmiştım.profesyoneller onu omuzlarında ağirlıkla yapıyorlar.kaslaşıp kalinlaşmaları normal..bence 1 ay dene:KK49:
Hey maşallah. Ben 1 gün durup 1 gün 30 taneyi zor yapıyodum :KK48:

Hoşbuldumm :)

Hemen bi liste yapalım diyorumm:)

Eskilerindenim ben buranın, çabucak uyum sağlarımm:)
Evet bi arkadaş "beni de listeye alır mısınız?" Yazınca bende de bi ampul yandı :) madem aşinasın buralara listeyi sen yapabilir misin? Pazartesi itibariyle de basenlerle savaşımız resmi olarak başlar :)

15414153452672056313210.jpg

Kızlar programim bu...pazartesi carşamba cuma bu program.. salı persembe c.tesi 1 saat yuruyüş +kol....PAZAR rest yani dinlenme...spordan 15 dk önce turk kahvesi ya da 1 fincan yeşil çay iciyorum..
Boy:1.64
Kilo:64,9
Ama ölçülerimi alamadim daha...bu hafta herkes herseyi tam halletsin bence...karar verelim.herhafta tartılma yapıcaz mı...ya da ölçülerimizi 15 günde bir mi vericez...ögünlerimizi paylaşıcaz mı:KK50:

BEL:76
GÖBEK:88
KALÇA:103
İÇ BACAK:63
Kizlar serit metre ile zorla olctüm.yumusak mezure alinca tekrar ölcerim:KK31:

Back