Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar Pazartesi itibariyle bende katılmak istiyorum. Telefonuma indirdiğim basen ve karın egzersizleri var bi dönem yaptım ve basenim 4cm inceldi . Birde eliptik bisikletim var ona da başlayacağım birbirimize destek oluruz
Harikasın valla. Hep beraber yarın müthiş bi başlangıç yapıyoruz...:KK76:

Canım kaslaşma hemen olmaz önce yağlar erir.inan bana squat acayip inceltmişti bacaklarımı arkadaşlarim cok şasırmisti.ama ben 1 gün ara vererek 20×3 ile başlamıştım.4 haftada bir 25×3 ve en son 30× 3 de birakmiştım.profesyoneller onu omuzlarında ağirlıkla yapıyorlar.kaslaşıp kalinlaşmaları normal..bence 1 ay dene:KK49:
Hey maşallah. Ben 1 gün durup 1 gün 30 taneyi zor yapıyodum :KK48:

Hoşbuldumm :)

Hemen bi liste yapalım diyorumm:)

Eskilerindenim ben buranın, çabucak uyum sağlarımm:)
Evet bi arkadaş "beni de listeye alır mısınız?" Yazınca bende de bi ampul yandı :) madem aşinasın buralara listeyi sen yapabilir misin? Pazartesi itibariyle de basenlerle savaşımız resmi olarak başlar :)

15414153452672056313210.jpg

Kızlar programim bu...pazartesi carşamba cuma bu program.. salı persembe c.tesi 1 saat yuruyüş +kol....PAZAR rest yani dinlenme...spordan 15 dk önce turk kahvesi ya da 1 fincan yeşil çay iciyorum..
Boy:1.64
Kilo:64,9
Ama ölçülerimi alamadim daha...bu hafta herkes herseyi tam halletsin bence...karar verelim.herhafta tartılma yapıcaz mı...ya da ölçülerimizi 15 günde bir mi vericez...ögünlerimizi paylaşıcaz mı:KK50:

BEL:76
GÖBEK:88
KALÇA:103
İÇ BACAK:63
Kizlar serit metre ile zorla olctüm.yumusak mezure alinca tekrar ölcerim:KK31:

X