- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.361
Tesekkurler canim..ama benim yolum sizinki gibi kısa değil..sizin kilolar benden az...Yaaaa seni tebrik ederim. Harika gidiyosun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim..ama benim yolum sizinki gibi kısa değil..sizin kilolar benden az...Yaaaa seni tebrik ederim. Harika gidiyosun...
Tibet nasıl simdi araştırıcamnasıl ki...Kızlar tibete de başlayalım mı beraber
Canımm tibetin konusu var forumda mutlaka bak mucizeler yaratıyormuş beraber başlayalım üstelik çok kısa sürüyoTibet nasıl simdi araştırıcamnasıl ki...
İnşallah. Ben de buna inanıyorum. Hele haftaiçi gelsin, herkes işlerine gitsin ben yine yaparım sporumu inşallah :)Katıliyorum evden uzaklaşınca düzen kaçıyor ama sen kararlısın canim.bence hersey yolunda gidicek
Ama şöyle düşün. Ben mesela 10 kilodan fazla verdim o arada basenim yavaş yavaş küçüldü. Ama sonra doğal sınırlarına ulaştı doğal olarak artık çaba gerekiyo. Yani ben 2 aşamada anca istediğim fiziğe kavuşucam ama sen şimdiden başladığında ikisini aynı anda yürütmüş olucaksın ve bence bu daha avantajlıTesekkurler canim..ama benim yolum sizinki gibi kısa değil..sizin kilolar benden az...
Ne diyim bilemedim gecmiş olsun canım...umarım sıkıntılı konu kapanmistırçok uğrayamasakta burda olman motive ediyor benitam gaz devam pes etmek istemiyorumCuma giremedim galiba ben buraya. Cumartesi günü de engellenmişim. Bi konuyla ilgili bi sıkıntı vardı, muhtemelen o yüzden. Anca dönebildim. Iki gündür ben de spor yapamadım ama zaten haftasonları benim muaf günlerim. Yarından itibaren tam gaz devam ediyoruuuuz
Aynen öyle. Burdayız, birlikteyiz Dün gece çok sık uyandım. Hatta bi ara kötü kötü rüyalar görünce uyku tutmadı. O yüzden öğlen uyandım. Uyku düzenim bozulunca tadım da olmuyo benim. Kahvaltı edemedim, bi kahve içtim sadece yaptığım şey iyi değil ama ne bileyim içim almıyo. Birazdan Mari ve plank yapıp, evde yarım saat adımsayarla birlikte yürüyüo duşa giricem. Evde yürümek biraz komik oluyo ama Ankara bana soğuk geldi :) Sonra da arkadaşlarımla buluşcam. İnşallah günün geri kalanı hepimiz için güzel olurNe diyim bilemedim gecmiş olsun canım...umarım sıkıntılı konu kapanmistırçok uğrayamasakta burda olman motive ediyor benitam gaz devam pes etmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bi an evvel iyileşir yavrun. Hep öyle oluyo inan bana. Ben de sana benzer şeyler yaşıyorum. Diyet ve spora her başladığımda ilk 2 hafta enfes eksiler görüyorum, sonraki 2 hafta duruyo. Ondan sonra düzene giriyo. Sen vücudunu öğrenmişsin. Hiç moralini bozma.Ben de gelemedim bir turlü kizlar.benim ufaklık hastaydı...soguk alginligı.bugün tartildim moralim cok bozuldu.10 gunü aştı sporumu ve diyetimi aksatmiyorum.arkadaslarım bile incelmeye başladiğimi söylediler.gözle görünmeye başladı.ama tartıda 64.9 olan kilom 65 cıktı.cıldırıcam.vücudum benimle inatlasıyor sanirımilk 10 kilomu verirken de böyleydi 3 hafta gitmedi gitmedi.sonra herhafta min.900 gr gitmisti.umarım öyle olur.sinirlerim bozuldu.1 saate kalmaz bugünkı sporuma başlıycam moralim bozuk bir şekilde