- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.241
Düzenli yazılırsa katılmaya çalışırım , başla türlü dikil tutturamıyorumAnladım. Adres ne acaba? Ufak tefek de olsa spor yapıp buradan yazmaya devam mı edilse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli yazılırsa katılmaya çalışırım , başla türlü dikil tutturamıyorumAnladım. Adres ne acaba? Ufak tefek de olsa spor yapıp buradan yazmaya devam mı edilse.
Evet aynen. Topik kurucumuz güzel motive ediyordu.Düzenli yazılırsa katılmaya çalışırım , başla türlü dikil tutturamıyorum
Ben acalim demistim ya 5 ay once falan. Siz buradan devam edelim demistiniz kizlarla... bana hepsi uyar. Yeterki baslayalim. Eskilerden kim var..chentiq merhaba canim yeni topik acip baslayalim bence de yeter oturdugumuz
canim topik acalim da aktif oldugu görülünce katilim olur bence Safir Taht cigim da bize katilir. Hadi ac bir topik toplasalim :)Ben acalim demistim ya 5 ay once falan. Siz buradan devam edelim demistiniz kizlarla... bana hepsi uyar. Yeterki baslayalim. Eskilerden kim var..
Canim aktif olarak acip basinda oldugum halihazirda konularim var.. ilk mesaj duzenlemek falan zor gelir banacanim topik acalim da aktif oldugu görülünce katilim olur bence Safir Taht cigim da bize katilir. Hadi ac bir topik toplasalim :)
o zaman ben aciyorum :)Canim aktif olarak acip basinda oldugum halihazirda konularim var.. ilk mesaj duzenlemek falan zor gelir bana
Arkandayimo zaman ben aciyorum :)
canim topik acalim da aktif oldugu görülünce katilim olur bence Safir Taht cigim da bize katilir. Hadi ac bir topik toplasalim :)
öncelikle herkese merhaba
benim gibi basen problemi olan arkadaşlar bu beladan birlikte kurtulmaya ne dersiniz
Hayallerimizi gerçekleştirmek bizim elimizde.. Yaza hayalimiz de ki vücutla girmemız için egzersizlerimizi yapalım...
1. Makas hareketi
2.basene çalışırken iç bacağa çalışmazsak iç kısım sarkabilir onun için de 1 sandalyenin en ucunda oturacağız pilates çemberi pilates topu veya hiçbiri yoksa bir yastığı dizlerimizin arasına alıp en az 100 defa sıkıp bırakalım..
3.köprü hareketimiz.
4-Fire Hyrants
5-Dankey kick
Mari winsor Buns & Tings plates egzersiz videosunun tamamı..
Arkadaşlar isteyen bu videodaki egzersizleri de yapabilir!!!!
Basen için biraz basit egzersizler
3 gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar listeden silinecektir!!!.
katılacak olan arkadaşlar bacak, kalça ve basen bölgelerini ölçüp bildirim yapsınlar bakalım kim ne kadar sürede ne kadar incelmiş.
Arkadaslar ölçümleri yaparken basen, kalça ve üst bacağin en geniş oldugu yerden ölçelim
Koca popişLerden kurtulmaya başlıyoruz
ayda 1 ölçüler yenilenecektir
İşte tablomuz
[/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
Nick Başlama tarihi Eski Basen cm Yesi Basen cm Eski kalça cm Yeni Kalça cm Eski Üst Bacak Cm Yeni üst Bacak Cm Yagmurun_kizi 15.02.2016 106 100 104 101 60 56 C cranial . 101 101 102 102 59 59 Safir Taht 15.02.2016 98 93 100 94 58 54 @rise_rainbow 15.02.2016 98 95 99 97 60 57 @TanGO 15.02.2016 103.5 103 102 102 55 55 @Ni5AN 17.03.2016 104 102 94 93 57 56 @rose7634 . 100 100 97 97 60 60 chentiq 03.05.2016 50 49 100 103 55 56 @serapozcan3343 03.05.2016 106 . 109 . 64 . @NEFSSEMS 04.05.2016 104 . 98 . 59 . @guzoie 15.02.2016 . 94 105 97 59 57 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Doğumdan sonra kendinizi toparlayınca başlayın bence . Bir çok hareketi hamileliğinizden ötürü kolay yapabileceğinizi sanmıyorum , zorlanmayın . Bizler bebeksiz halimizle ilk zamanlar yaparken inanılmaz yoruluyorduk .Superr hemen baslamaliyim fakat ben hamileyim doguma uc hafta var bir sikinti olurmu bu hareketler kizima zarar vermez umarim
Peki bi etkisi oldumu ne kadar srede eridi basenlerinizDoğumdan sonra kendinizi toparlayınca başlayın bence . Bir çok hareketi hamileliğinizden ötürü kolay yapabileceğinizi sanmıyorum , zorlanmayın . Bizler bebeksiz halimizle ilk zamanlar yaparken inanılmaz yoruluyorduk .
İlk bir hafta zaten bacaklarımız sürekli ağrıdı , özellikle sabahları . Çalışmayan kaslar , çalışmaya başlayınca böyle oldu normaldi yani . Sonrasında zamanla alışıyor vücut , 1 ay içinde küçülmeler başlıyor . Diyetle beraber olursa kilo kaybıda olur sadece bu hareketler sıkılaştırır . Kilo aynı ama çıkıntılar azalıyor , vücut daha derli toplu güzel görünüyor . Tabii kalıcı olması için devam etmek gerekiyor .Peki bi etkisi oldumu ne kadar srede eridi basenleriniz
Çok tesekkur ederim dogumdan sonra baslayacagim galiba su an sancilarim var zaten hareket etmekte zorlaniyorumİlk bir hafta zaten bacaklarımız sürekli ağrıdı , özellikle sabahları . Çalışmayan kaslar , çalışmaya başlayınca böyle oldu normaldi yani . Sonrasında zamanla alışıyor vücut , 1 ay içinde küçülmeler başlıyor . Diyetle beraber olursa kilo kaybıda olur sadece bu hareketler sıkılaştırır . Kilo aynı ama çıkıntılar azalıyor , vücut daha derli toplu güzel görünüyor . Tabii kalıcı olması için devam etmek gerekiyor .
Hayırlı doğumlar şimdiden , sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi .Çok tesekkur ederim dogumdan sonra baslayacagim galiba su an sancilarim var zaten hareket etmekte zorlaniyorum
Selamlar. Basenler için egzersizleriniz devam ediyor mu?Hayırlı doğumlar şimdiden , sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi .
Doğumdan sonra biraz toparlanınca başlamanız daha sağlıklı olur bence de , istikrarlı devam ederseniz mutlaka faydasını görürsünüz .