- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.921
Günaydın kizlarrrrr rar
Ben geldim özledim sizleri çok şükür Evimi yerlestirdim islerimi bitirdim artık spora devam
Ölçüm günümüz her ayın 15 iKızlar bugün ölçüm gününuz degilmi:)
Günaydın kizlarrrrr rar
Ben geldim özledim sizleri çok şükür Evimi yerlestirdim islerimi bitirdim artık spora devam
evett ınsan mutlu oluyor :) yalnız 4 gundur hem sıddetlı yagmurlar yuzunden aksam spora gıdemedım zemın katta tek oldugum ıcın korkttum acıkcası gıtmeyehem de dugundu ısyerı kahvaltısıydı derken 4 gun hıcbırsey yapamadım...
canım benım derdım de o cıkıntılar..artık sınırden duvara vurdugumu bılırım o derece delırttı.morardıgını gorunce napıom ben yaa dedumbıraz toparlandı cok sukur ama hala duruyor
hıc sorma o kacamaklar sonrası eve gelınce ben de hal kalmıyor yapmak ıstedıgımde deYaaa o bir kaç günlük kaçamaklar mahvediyoo dikkat et.
Duvara vurmayi birara yapmistimm bende ama biraktimm.
Demek ki her basenli kadının başına geliyoo buu duyuyorum arada.
Teşekür ederim kizlar daha mutluyum bu evde
Ben her 15 günde zannetmistim canım
Nefs canım ev eşyali tutuyoruz buralarda diğerleri de 2 3 gün sürdü arabayla tek tek getir çok şükür bitti artık devam spora kesinlikle
hıc sorma o kacamaklar sonrası eve gelınce ben de hal kalmıyor yapmak ıstedıgımde de
bır de kas ve dız agrılarım oluyor her hareket sonrası ıkı uc gun gecmedıgı oluyor.bunun ıcın esneme hareketı yapıyor musunuz ?? neler yapılıyor acaba. esneme hareketınden bahseden oldu mu takıp edemedım
aksam bıldırım yaparım ben de spora gıdınce:) yagmurun kızından haber yok muYagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht 340 sn plank + 600 makas + 450 iç bacak + 45 dk yürüyüş + 100 sağ sol eğilme
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634
chentiq
serapozcan3343 270 iç bacak + 25 mekik +mari winsor + 70 makas + 30 dk havuzda bacak hareketi+ 30 squats
Nefs 500 ip + 60 + 60 makas
L Live_Your_Life
Y yorgunummm
güle güle otur canım hayırlı olsun mutlulukla oturursunuz inşallahTeşekür ederim kizlar daha mutluyum bu evde
Ben her 15 günde zannetmistim canım
Nefs canım ev eşyali tutuyoruz buralarda diğerleri de 2 3 gün sürdü arabayla tek tek getir çok şükür bitti artık devam spora kesinlikle
canım ben esneme yapıyorumhıc sorma o kacamaklar sonrası eve gelınce ben de hal kalmıyor yapmak ıstedıgımde de
bır de kas ve dız agrılarım oluyor her hareket sonrası ıkı uc gun gecmedıgı oluyor.bunun ıcın esneme hareketı yapıyor musunuz ?? neler yapılıyor acaba. esneme hareketınden bahseden oldu mu takıp edemedım
Öyle olmuş canımpeş peşe yazdık lenaycım