Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Son düzenleme:
Olsun canım ben de öyle başladım...
500 atladım diyenlere :KK57::KK57::KK57::KK57: böyle bakıyordum. ...
Ben hiç atlayamamm zannedip :cry::cry::cry::cry::cry:uzuluyordum.
Ama bakkk 1500 bile atladım :p:p:p:p
Sende yaparsın :rapci::rapci::rapci::rapci:
İnşallah canim bırakmak yok devam... bende mekik çekerken 5.ncide tikanirdim simdi maşallah 100 defa yapıyorum..
Bu yil ilk defa dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla.. tika basa yedim uzun zaman sonra :KK43: :) ordan göbek sis halde bi mağaza ya girdim pantolonlar a bakiyodum öylesine. Spora başladığımdan beri yani uc aydır cok istememe rağmen bir tane bile giyim ürünü almadım. Neyse calisan kiz dediki deneyin isterseniz yok dedim kalsın. Deneyin cok güzel olur deyince eh hadi madem ver o zaman 38 40 bedeni dedim. Aa 38 40 mi dedi şaşkınlıkla.. size 36 olur deyince sevindirik oldum :) saka yapiosun herhalde yok 38 40 i ver dedim 38 beden yoktu 40 denedim o cikik görünen yanları artık göze batmayacak kadar inceldi sanırım cok güzel durdu ama almadım iyice incelip 38 almak istiyorum :) ust giyim olarak da bi gömlek denedim 34 bedene girdim ama omuz kismi dardi 36 beden tam oldu. Altla ustu eşit bedene getiren e kadar durmak yok :) açıkçasi motive oldum sizde arada bir bunu yapin :) sadece sarı renkli salaş bir yazlık ceket alip çıktım olsun o kadar 3 aydan sonra

İnşallah canim bırakmak yok devam... bende mekik çekerken 5.ncide tikanirdim simdi maşallah 100 defa yapıyorum..
Bu yil ilk defa dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla.. tika basa yedim uzun zaman sonra :KK43: :) ordan göbek sis halde bi mağaza ya girdim pantolonlar a bakiyodum öylesine. Spora başladığımdan beri yani uc aydır cok istememe rağmen bir tane bile giyim ürünü almadım. Neyse calisan kiz dediki deneyin isterseniz yok dedim kalsın. Deneyin cok güzel olur deyince eh hadi madem ver o zaman 38 40 bedeni dedim. Aa 38 40 mi dedi şaşkınlıkla.. size 36 olur deyince sevindirik oldum :) saka yapiosun herhalde yok 38 40 i ver dedim 38 beden yoktu 40 denedim o cikik görünen yanları artık göze batmayacak kadar inceldi sanırım cok güzel durdu ama almadım iyice incelip 38 almak istiyorum :) ust giyim olarak da bi gömlek denedim 34 bedene girdim ama omuz kismi dardi 36 beden tam oldu. Altla ustu eşit bedene getiren e kadar durmak yok :) açıkçasi motive oldum sizde arada bir bunu yapin :) sadece sarı renkli salaş bir yazlık ceket alip çıktım olsun o kadar 3 aydan sonra

Çok güzel canım Tebrikler...
İnşallah 36 da giyersin.
İnsan mutlu oluyor demiii.
Yaaa şu benim basenlerde ki yan cikintilar iğrenç sinir ediyor benii.
Inşallah erirler..

Kizlar yeni gelen biri daha mi oldu nr guzel. Gecmisi okuyamadim yagmurun kizindan haber var mi? Benim motive iyicene dustu ya. Toparlayin beni dövün haslayin... dun sadece 15 dk yuruyus ve 40 squat yaptim. :KK51:

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza inşallah hedefim kendime yakışır bir sekilde kendimi aynada o şekilde görmek.
umarım hep yaptıgım gibi kendimi yarı yollda bırakmam

Kizlar yeni gelen biri daha mi oldu nr guzel. Gecmisi okuyamadim yagmurun kizindan haber var mi? Benim motive iyicene dustu ya. Toparlayin beni dövün haslayin... dun sadece 15 dk yuruyus ve 40 squat yaptim. :KK51:

Yagmurun_kizi yokk maalesef canım hâlâ.
Toparlan bakk gelirse patron ne dersinn.
Olsun yapmışsın bişeyler öyle öyle devam ett.

Safir Taht Safir Taht canım valla bravo. Hiç aksatmadın sen. Ben de saldım bu ara. Dün yaptım ama bugün yine kaldı kpss den dolayı. Çok yoruldum :KK43:
Yorgunluğunu atınca yine tam hız devam edersin , moralini bozma sakın , moral çok önemli .
Benim de sıkıldığım zamanlar oluyor ama yine de az da olsa birşeyler yapmaya çalışıyorum . Eritmek istiyorsak başka çaremiz yok maalesef . Sen de bir an evvel eski motivasyonunu yakalamaya çalış . Açık renk kıyafetler inşallah diyorum başka da birşey demiyorum :dua: :süslü:

Çok güzel canım Tebrikler...
İnşallah 36 da giyersin.
İnsan mutlu oluyor demiii.
Yaaa şu benim basenlerde ki yan cikintilar iğrenç sinir ediyor benii.
Inşallah erirler..
evett ınsan mutlu oluyor :) yalnız 4 gundur hem sıddetlı yagmurlar yuzunden aksam spora gıdemedım zemın katta tek oldugum ıcın korkttum acıkcası gıtmeye :KK70: :KK70: hem de dugundu ısyerı kahvaltısıydı derken 4 gun hıcbırsey yapamadım...
canım benım derdım de o cıkıntılar..artık sınırden duvara vurdugumu bılırım o derece delırttı.morardıgını gorunce napıom ben yaa dedum :KK70: bıraz toparlandı cok sukur ama hala duruyor

X