Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

canım ben esneme yapıyorum
images
basen için
iç bacak için
images
Bunları da yapıyorum canim ama bende pek ise yaramıyor ayaklarım cok ağrıdigi icin iyice dinlenene kadar egzersiz yapamıyorum tek eksi yönü benim için budur spor yapmanın.. bi kac gun geçmiyor ağrılar..

Telden yapamadım bi türlü kopyalama yapayım diyorum etiketli kisinin profiline gidiyor direkt. o yüzden yazdım kusura bakmayin bide belli kişiler yazıyor saniyordum

Bende telden yapıyorum.
Anlatayım sana canım...
Belli kişiler yazmıyor sende yazabilirsin.
En son ben yazmışım yaa Cevapla ya bas sonra en başta kii Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi nin başından sola doğru sill.
En aşağıya gell sonda kii [ QUOTE] sil.
Senin adın kalıyor karşısina yazz. Cevaplaya tıkla bu kadar dene istersen.

Bende telden yapıyorum.
Anlatayım sana canım...
Belli kişiler yazmıyor sende yazabilirsin.
En son ben yazmışım yaa Cevapla ya bas sonra en başta kii Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi nin başından sola doğru sill.
En aşağıya gell sonda kii [ QUOTE] sil.
Senin adın kalıyor karşısina yazz. Cevaplaya tıkla bu kadar dene istersen.
Ayy yazdigini okuyup yapmaya çalıştım da sanırım bi yeri yanlış yaptım yazdıklarım kırmızı renk olmus linke dönüşmüş :) denerim yine

Ayy yazdigini okuyup yapmaya çalıştım da sanırım bi yeri yanlış yaptım yazdıklarım kırmızı renk olmus linke dönüşmüş :) denerim yine

:KK9::KK9::KK9:

Yapmışsın canım bravoo.
Sadece kendi adının ordaki parantezi silmissin o yüzden kırmızı.
Ben de ilk denemelerimde öyle oluyordu.
Bi daha kii tam olur.
Bu da gayet iyii. :KK66: :KK66: :KK66:

Not ; Birde en son bildirim yapandan al canım.
En son ben yapmıştım onu almaliydin..

:KK9::KK9::KK9:

Yapmışsın canım bravoo.
Sadece kendi adının ordaki parantezi silmissin o yüzden kırmızı.
Ben de ilk denemelerimde öyle oluyordu.
Bi daha kii tam olur.
Bu da gayet iyii. :KK66: :KK66: :KK66:

Not ; Birde en son bildirim yapandan al canım.
En son ben yapmıştım onu almaliydin..
Gözümden kaçmış yaa pcden yarın duzeltirim hemen.. şimdiden iyi geceler..

C cranial
Safir Taht Safir Taht 360 sn plank + 600 makas + 500 iç bacak + 40 dk yürüyüş
TanGO TanGO :anneadayı:
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 rose7634 700 basen+700 iç bacak+mary helen inner -outer thigh+310 sn plank+30 dk befit kesıha dance
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343
Nefs Nefs 1000 tane ip + 100 makas +10 Sguat
L Live_Your_Life 15 dk bisiklet 5 dk ekliptik bisiklet 50 kürek30 squat 100 karna cekis ve mekik340 agirlikla sağ sol ic bacak ayakta ileri geri hareketleri.Mari winsor ve diğer iki videodaki hareketler toplam 300Kol agirlik ve hareketleri 50 Sopa çevirme 100

Umarim. Ya cocuklar bir yandan ev bir yandan. Bas edemiyorum....
canım seni çok iyi anlıyorum gece yatağa girmeden yatakta bile bizim yaptığımız makası yada ne bilim akşam tv karşısında dizi izlerken bile yapabilirsin yalnızca kendin için yarım saat ayır canım yeter işim olduğunda sabahları veya akşam sakinken tv izlediğimde cep telefonumdan videoları açıp yapmaya çalışıyorum

canım seni çok iyi anlıyorum gece yatağa girmeden yatakta bile bizim yaptığımız makası yada ne bilim akşam tv karşısında dizi izlerken bile yapabilirsin yalnızca kendin için yarım saat ayır canım yeter işim olduğunda sabahları veya akşam sakinken tv izlediğimde cep telefonumdan videoları açıp yapmaya çalışıyorum
Bizim evde tv sadece kiz cizgi film izlerken acilir. Ben tv izlemiyorum. Kendime ayırdığım bir ufak dilim yok hayatimda. Surekli bir sey yapiyorum. Buraya bile baglanirken bir elimde tel bir yandan baska is yapiyorum mesela. Daral geldi her seyden... :KK51:

Bizim evde tv sadece kiz cizgi film izlerken acilir. Ben tv izlemiyorum. Kendime ayırdığım bir ufak dilim yok hayatimda. Surekli bir sey yapiyorum. Buraya bile baglanirken bir elimde tel bir yandan baska is yapiyorum mesela. Daral geldi her seyden... :KK51:
Aynen evi temizle temizle bitmiyor ramazan gelmeden heryeri temizleyim diyorum bir yer toplanıyor diğer yer batıyor aman Allah daha büyük dert vermesin

X