Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Evet bu hareketi duymustum bunuda ekliyorum listeye 300 u zorlayacagim gun gectikce alisiyor insan 150de zorlanmadim hic...50 ile basladim hadi kizlar yaza cokmu cok guzel olalım:KK66:
Bugünün birincisi olarak seni görelim canım yarin:KK76::KK76:

İnşallah yaza güzel popiklerler girecegiz:KK49::KK49:

İstediğimiz herseyi rahat rahat giyebiliiz :KK53::KK53:

Günaydın kızlar. Sabah sabah gaza geldim hareketleri yaptım. 100er basen 50 iç bacak. Bi de benim eskiden yaptığım kalça kaldırma hareketi vardı. Kalçayı kaldırmak isteyenlere squat yerine öneririm squat bacak kalinlastiriyor çünkü. Bende bu hareket baya etkili olmuştu. Sırt üstü uzanıp dizleri kiriyorsunuz kalçayı yukarı kaldırıp indiriyorsunuz hareket çok kolay. Bunu da 20 adet yaptım bu sabah
kac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor mu

15.02.2016

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 75
C cranial 300
@Nurlum100
tantanis tantanis
I irva34
@rise_rainbow
C cocoo_
Selenofil Selenofil 30
@Helcin10
nazlma nazlma
Zynpnz666 Zynpnz666 150
M Mrtays
TanGO TanGO 100
flz9035 flz9035

Evet arkadaşlar Dünün birincisi yani en fazla egzersiz imiz yapan arkadaşımız C criminal Tebrikler canim:KK9::KK9::KK9:

Hadi bakalım kızlar bizde elimizden gelenin fazlasını yapalim:KK73::KK73::KK73::KK73:

Bakalim bugünün birincisi kim olacak:KK71::KK71::KK71::KK71:
Teşekkürler canim :))) yanlis etiketlemissin ama ben anladim :)))

ama canlar bu hareketi ben yaklasik 3 aydan beri yapiyorum 30lardan basladim sakin pes etmeyin zamanla zorlanmadan 300 yapacaksiniz....

kac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor mu
Canım ben o zaman 50 tane yapıyordum etkili oldu popomu kaldırdı fazla yapamıyorum tembellikten :KK70: hareketi bıraktıktan sonra da uzun sure formunu korudu

:KK53: Sen daha önce ölçmüşmüydün , ben ilk kez ölçtüm . 1 cm çok farkedilmez herhalde . Düşünmeyelim bence , yeni bir kompleks çıkarmayalım kendimize :KK61: yok yok yine de 5 fazla yapalım ne olur ne olmaz :KK70:
Ahaha kız ayni ben gibisin sende paranoya yaptirdin.:KK70:
Çok pis paranoya yaparım :KK53:
Su an ikilemdeyim :KK37:

Öncelikle hepinize Günaydın canlar :KK36:

Ölçülerini hala bekliyorum canim:KK51:

İnşallah canım hepimiz yaza fit girecegiz Kaytarmaca yok ama:KK54:

Oo hızlı açılış olmuş bugün daha fazla bekliyorum o zaman

300 mu:KK57: 1.mız sensin herhalde:KK19:

Daha da arttırarak devam:KK60:
Kızlar sizi görünce buraya yazmaktan vazgectim.:KK70:
Bu arada 60 60 yaptım hayatim kenara köşeye yaz:p

X