Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet evet normal ağızdan dilin altından doğru anladın 😊 aşağıda ki ateş ölçerle dil altından ben öyle olctum gecen ay ve bire bir uyuyor adet olacağım gün birden atesim 36.1 e düştü ve öğlen adet oldum 😂
Ayy insallah bid aolmazsin adet hicbirimiz tabi hamis olduğumuz surece

Ben dayanamadım bakmak adına şimdi ölçtüm 🙈🙈🙈

Eklentiler

• 20200713_174229.jpg
    20200713_174229.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 89
Yok kızlar onu oylesine attımda 😂kesinlikle yataktan kalkmadan adet gününe kadar aynı saatte ölçülmesi gerekiyormuş yoksa yanlış sonuc verir diyorlar sabahtan başlayalım bakalım

%15 %20 arasındaymış olasılıkları ama insallah olur ya valla benden sonra evlenenler hamile kaldı 40 yaşında görümcem hamile kaldı doğurdu ben hağla hamile kalcam ama nasibimiz buymuş bizede bu düşmüs ne yapalım 🙁
Vakti vardır sakın üzülme Allah en hayrlı vakitte nasip edecektir bak bende 17 aydr istiyorum ama olmadı demek ki henuz degilmis en hayrlı vakitte sağlıkla gelsin yavrularımız :dua::KK200:

Canim velii ateş düşer ama hamilesindir biz öyle uğraşalim diye piskolojini etkileyecekse yapma canim
Ateş düşerse adet oluyorsun kuzum 36.4 e kadar umut var demektir ama bir sabah uyanıyorsun 36.6 dan 36.1 e kadar birden düşmüş zaten o gün adet oluyorsun

X