-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.441
Oyle yapan cok burada 4.cocuktan sonra vergi odenmiyor meselaHarika biseymis bu ya bir duzine cocuk yapasi gelir insanin
Gösteriyor kuzum değeri benim 0.500 ken çift çıkmıştı sonra arttı hamilelik varmış ama düşük yaptımNegatif sayiliyor 0-5 arasi ama ya yukselecek ya da adet olacagim bilmiyorum biraz muallakta. Ama bu kadar dusuk bir degerin ucuz testlerde cikmasi cok ilginc. Normalde 20 üzeri gosteriyor cunku. Bosuna para vermeyin erken gebelik testlerine
Aaa colorfulballoons o zaman seninkide artabilir yaniGösteriyor kuzum değeri benim 0.500 ken çift çıkmıştı sonra arttı hamilelik varmış ama düşük yaptım☺
Benim kanamam basladi ama malesefAaa colorfulballoons o zaman seninkide artabilir yaniSonradan bu değerlerden artış olduğunu duymamıştım hiç baya erken fark ediş o zaman bu durum
Benim kanamam basladi ama malesefyine de rahatladim o belirsizlik gidince asilamanin tam 14.günü asilama saatimde basladi hem de kanamam ne kadarrrrr da dakikim
En kötü durum belirsizlik içinde olmak en azından netleşmiş durumun buna da şükür düzenli adet olabiliyorsun buna da şükürBenim kanamam basladi ama malesefyine de rahatladim o belirsizlik gidince asilamanin tam 14.günü asilama saatimde basladi hem de kanamam ne kadarrrrr da dakikim
Aynen öyleEn kötü durum belirsizlik içinde olmak en azından netleşmiş durumun buna da şükür düzenli adet olabiliyorsun buna da şükürmaşallah hakkaten baya dakik peki canım bu lekenle olayını doktora sordun mu hiç ben sorduğumda protesteron eksikliğinden olabilir demişti 3 gün falan leke şeklinde geliyor bnm de
Evet benimde öyle 3-4 günde bitecek olan şey 8-9 güne uzuyor leke yüzünden Evet tahlil yapıyor baktı bana hap verdiAynen öyleLeke olayini sormadim hic ama zaten doktorla goruscem ya asilama tutmadi diye sorarim bi onu da belki hormonlara bakar. Beni de cok rahatsiz ediyor gercekten bi baslarken bi de biterken lekelenme yasiyorum hep.
Cyclo progynova mi verdi yoksa? Cunku ben ocak ayinda hamile kaldigim zaman onu kullaniyodum doktor onu vermisti.Evet benimde öyle 3-4 günde bitecek olan şey 8-9 güne uzuyor leke yüzünden Evet tahlil yapıyor baktı bana hap verdi
Yok canım progesterondu adı da sanırım bir de yumurta rezervi düşmeye başladığı için olabilir lekelenme dedi. Çocuk düşünmeye başladıktan sonra böyle oldu bende önceden lekeli değildiCyclo progynova mi verdi yoksa? Cunku ben ocak ayinda hamile kaldigim zaman onu kullaniyodum doktor onu vermisti.
Hmm progestan miydi acaba. Zaten asilamadan sonra da onu veriyolar ya tutunsun diye. Cyclo progynovanin icinde hem östrojen hem progesteron var normal adet duzenini taklit ediyor. Valla bakalim artik gideyim bi doktora da sorcam.Yok canım progesterondu adı da sanırım bir de yumurta rezervi düşmeye başladığı için olabilir lekelenme dedi. Çocuk düşünmeye başladıktan sonra böyle oldu bende önceden lekeli değildi
Aynen kuzum doktor bana hamilelik yok demişti herşeyi yaptım 1 hafta sonra bi gittim yükselmişAaa colorfulballoons o zaman seninkide artabilir yaniSonradan bu değerlerden artış olduğunu duymamıştım hiç baya erken fark ediş o zaman bu durum
Asilamaninmi catlatma ignesinin mi gununde geldi adetin canim ?Benim kanamam basladi ama malesefyine de rahatladim o belirsizlik gidince asilamanin tam 14.günü asilama saatimde basladi hem de kanamam ne kadarrrrr da dakikim
Aşilama 20 temmuzdaydi benim. Tam 14.günü bugunAsilamaninmi catlatma ignesinin mi gununde geldi adetin canim ?
Canım benim hayırlısı olsun inşaallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız ezan okunuyor bak ezanlar yüzü suyu hurmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada hepimize de inşaallahAşilama 20 temmuzdaydi benim. Tam 14.günü bugun
Benden iki gun ondesin insallah guzel haberini duyariz bende catlatma ignemi 20sinde asilamami 22sinde olmustum. Hayirlisi olur insallah hakkindaAşilama 20 temmuzdaydi benim. Tam 14.günü bugun
Canım benim hayırlısı olsun inşaallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız ezan okunuyor bak ezanlar yüzü suyu hurmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada hepimize de inşaallah
Allah kabul etsin dualarınızı insallah tesekkur ederim. Doktoruma yazdım kanamam artti dun gece beta hcg 3,85 cikti diye. Crinone jele devam et dedi bitince yine beta hcg testi yaptir dedi. Simdi bi tane daha idrar testi yaptım yine aynı sekilde hemen 2.cizgi cikti silik. Herhalde hala dusmedi değer. Bile bile de beta hcg yaptirasi gelmiyo insanin ama doktorun da bi bildigi var heralde.Benden iki gun ondesin insallah guzel haberini duyariz bende catlatma ignemi 20sinde asilamami 22sinde olmustum. Hayirlisi olur insallah hakkinda
Ignenin etkisi kalmamis belli yerlesme kanamasi olabilir mi peki ? Neden artarmis ki deger sordun mu ? Insallah yerlesme kanamasidir bu.Allah kabul etsin dualarınızı insallah tesekkur ederim. Doktoruma yazdım kanamam artti dun gece beta hcg 3,85 cikti diye. Crinone jele devam et dedi bitince yine beta hcg testi yaptir dedi. Simdi bi tane daha idrar testi yaptım yine aynı sekilde hemen 2.cizgi cikti silik. Herhalde hala dusmedi değer. Bile bile de beta hcg yaptirasi gelmiyo insanin ama doktorun da bi bildigi var heralde.
Büyük ihtimal kimyasal gebelik oluştu cunku 15 gune igne etkisi kalmaz. Yerlesme kanamasi olsaydi da testte cizgi koyulasirdi ama ayni duruyor o yuzden sormadim doktora daIgnenin etkisi kalmamis belli yerlesme kanamasi olabilir mi peki ? Neden artarmis ki deger sordun mu ? Insallah yerlesme kanamasidir bu.
Olsun canım sen dedigini yap yinede nolur nolmaz sonra dan kanda pozitife dönen çok okudum burda nasip kısmet belli olmazAllah kabul etsin dualarınızı insallah tesekkur ederim. Doktoruma yazdım kanamam artti dun gece beta hcg 3,85 cikti diye. Crinone jele devam et dedi bitince yine beta hcg testi yaptir dedi. Simdi bi tane daha idrar testi yaptım yine aynı sekilde hemen 2.cizgi cikti silik. Herhalde hala dusmedi değer. Bile bile de beta hcg yaptirasi gelmiyo insanin ama doktorun da bi bildigi var heralde.
Aaaa ben yine şok. Ne yalan söyleyeyim sevindim ve ümitlendim vardır bir bildiği bendede sen yine de dikkat et kendine ağır falan kaldırma. Jel kullanmayı bırakmış mıydın geç döllenmeden falan şüpheleniyordur belkiAllah kabul etsin dualarınızı insallah tesekkur ederim. Doktoruma yazdım kanamam artti dun gece beta hcg 3,85 cikti diye. Crinone jele devam et dedi bitince yine beta hcg testi yaptir dedi. Simdi bi tane daha idrar testi yaptım yine aynı sekilde hemen 2.cizgi cikti silik. Herhalde hala dusmedi değer. Bile bile de beta hcg yaptirasi gelmiyo insanin ama doktorun da bi bildigi var heralde.