Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bunu ben de merak ediyorum. Sanirim fakulte hastanesinde falan cikartiliyo biz bi kere tam alacakken dogal yoldan hamile kaldim tabi dustu ama bi daha da rapor icin ugrasmadik. Ozelde yaptirdik.
Yok arkadaşlar özelde çıkartılabiliyor bizim daha tam 2 yıl bile olmadı evleneli doktoruma artık yoruldum beklemek istemiyorum çatlatma yapmakta istemiyorum direk aşılamaya geçsek olur mu dedim. O da açıkladı devlet rapor veriyor raporla ilaçların maddiyatının bir kısmını karşılıyor ve raporla 2 kere mi ne ilaç alınıyormuş sanırım ama şimdi rapor çıkartıp bu ay kullanacağın ilacı alırsan eczaneden rapor hakkını boşuna harcamış oluruz bence devletin ilk sefer için verdiği tüm kutuları alalım kullanalım inşAllah hemen tutar gerek kalmazsa diğer kutuları satarsın eczaneye geri verirsin falan dedi hatta bağışlayan hastalarım oldu dedi. Dedim yeter ki tutsun hiç sorun değil elimde kalan ilaçları veririm. 6-7 kutu gonalf 2 kutu çatlatma iğnesi aldım rapor çıkararak. 2. Ay aşılamamda eğer inşAllah tutarsa kalan paketleri vereceğim ücretsiz . Ama tutmazsa elimdeki ilaçlar bitene kadar devam denemeye. Eğer tek aylık ilaç alsam rapor hakkını tam kullanamamış oluyormuşuz yani. Benim bir arkadaşın doktoru bu şekilde düşünmediği ve bilmediği için arkadaşıma rapor hakkını çldürmeyelim şimdilik ilaç al demiş bir ay için 2binlerde sadece ilaçlara ödedi. Bizim bin falan tuttu ilaçların hepsi kişiden kişiyede değişiyormuş sanırım ne kadarını devletin ödeyeceği. Yani özelde çıkartılıyor ve ilk defa çıkaracaksanız tüm hakkınızı alın ilk seferde tutarsa ilaçları bu forumdan satanlarıda gördüm o şekilde yaparsınız olmadı. Ama ben yeterki tutsun hediye edicem

Siz nerede ikamet ediyorsunuz hangi hastanede çıkarttınız? Öyleyse bize hangi özelin bu raporu çıkarttığını araştırmak gerekiyor umarım tutar aşılamanız tekrarına gerek kalmaz

Öncelikle hayırlı bayramlar. Biraz sancım var çok giremiyorum ama bildiklerime cevap vermeye çalışıyorum bazılarını da görmüyorum kızlar kusura bakmayın canım ben özelde yaptırdım asılamayç tutarını hastaneye ödüyorsun önceki sayfalarda da yazmıstım özelde de oluyo gayet rahat doktorun labaratuvarı arıyo danısmanı arıyor onlar seni yönlendiriyor fakulteye falan gitmene gerek yok yani sadece eczaneye gittiğinde rapor sisteme düşmemiş olabiliyor bi onbeş yirmi dk bekleyebilirsin okadar bana hemsire normalde 3000e yakın tutuyo bu ilaçlar demişti raporla 675 tuttu eczacımız da biraz indirm yaptı sagolsun 600e aldık ama tanıdık eczacı varsa ordan temin etmeye gayret edin cok önemli ilaçlar ve bozuk ilaçta satabiliyolarmıs belki farkında olmadan bilemiyorum ama güvendiğiniz yerden alın derim tavsiyem

Nasıl sancıların var canım kan tahlili veriyor musun yükselme nasıl

Anladım canım teşekkür ederim Senin sonucun pozitif sanırım değil mi?

Nasıl sancıların var canım kan tahlili veriyor musun yükselme nasıl
Çok abartı degıl ama adet sancısı gibi sancım oluyor canım ara ara bi bakıyosun bişey yok bi bakıyosun yokluyor. Normalmiş hatta doktorum biraz kanamada olabilir dedi. Yarın yaptırıcam bir sonraki tahlili canım

2 güne bir yapılıyor diye duymuştum da :) benim de inanılmaz ağrılarım oluyor bazısı adet sancısı gibi bazısı daha önce yaşamadığım şekilde bir de bugün yumurtlama ağrısı var. 5-6 ağusts adet tarihimde inşAllah olmaz bebiş vardır onun belirtileridir

Ben kimsayal gebelik yasadıgımda da ozamanki doktorum bigün yaptırıp bigün bekletiyordu ama bu iki gün aradan sonra istedi hepsi farklı işte vardr bi bildiği dedim.birde daha erken ya oyuzden biraz daha gecsin istemiş olabilir şuan son adet tarihime göre daha 3bucuk haftalık çünkü sonradan artacak olabilir. İnşaallah hayırlısıyla vardur canım

Canım bende 2 kere yaptırdım aşılama negatif sonuçlandı ama hastene bi bayanla karşılaşmıstım 1. Ci aşılamada hamile kalmış nasip meselesi stres yapmamaya çalış rabbim hayırlısını versin inşallah

Kızlar günaydin. Bu sabah da test yaptım. Gozlerim mi yanlis goruyor kafayi mi yedim yoksa test mi hatali bilmiyorum ama 2 dk sonra o kadar silik pembe bir cizgi cikti ki varsa eger suan deger 6-7 falandir o kadar bugun 12.gun asilamadan sonra. Size foto atsam da gorunmez. O yuzden yarin yine yapicam bakalim koyulascak mi insallah vardir da koyulasir rabbim aci halimize

Ya inşalllahhhh vardır canım hiç mi gözükmüyor fotoda

Kızlar benim yok sanırım bugün 12. Günüm 0.808 çıkmış bu da yok demek herhalde hiç böyle çıkıpta yükselen oldu mu

Kızlar benim yok sanırım bugün 12. Günüm 0.808 çıkmış bu da yok demek herhalde hiç böyle çıkıpta yükselen oldu mu
Asilamadan sonra da döllenme ihtimali varmis bilerek 14.gün yapin diyor doktorlar. Ben de gece gec saatte kan testi yaptircam eşim işten gec cikiyor illa birlikte gidelim dedi. Adet olmazsan tekrarla bence testi. Yukselebilir de.

Asilamadan sonra da döllenme ihtimali varmis bilerek 14.gün yapin diyor doktorlar. Ben de gece gec saatte kan testi yaptircam eşim işten gec cikiyor illa birlikte gidelim dedi. Adet olmazsan tekrarla bence testi. Yukselebilir de.
Daha öncedende benim böyle olmuştu 0.300 çıkmıştı sonra çıkmadı hiç kullandığım vitaminlerin etkisindende olabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…