- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.281
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Özelde aşılama yaptırmayı düşünüyorum ancak ilaçları devlet ödüyormuş rapor çıkartılırsa. Benim durumumda olanlara rapor çıkıyormuş 3 senelik evliliğim doldu. Bu raporu illa devlette mi çıkartmalıyız özeldeki gittiğimiz doktor çıkartamaz mı?? Aranızda bu şekilde yaptıran oldu mu? Herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Yok arkadaşlar özelde çıkartılabiliyor bizim daha tam 2 yıl bile olmadı evleneli doktoruma artık yoruldum beklemek istemiyorum çatlatma yapmakta istemiyorum direk aşılamaya geçsek olur mu dedim. O da açıkladı devlet rapor veriyor raporla ilaçların maddiyatının bir kısmını karşılıyor ve raporla 2 kere mi ne ilaç alınıyormuş sanırım ama şimdi rapor çıkartıp bu ay kullanacağın ilacı alırsan eczaneden rapor hakkını boşuna harcamış oluruz bence devletin ilk sefer için verdiği tüm kutuları alalım kullanalım inşAllah hemen tutar gerek kalmazsa diğer kutuları satarsın eczaneye geri verirsin falan dedi hatta bağışlayan hastalarım oldu dedi. Dedim yeter ki tutsun hiç sorun değil elimde kalan ilaçları veririm. 6-7 kutu gonalf 2 kutu çatlatma iğnesi aldım rapor çıkararak. 2. Ay aşılamamda eğer inşAllah tutarsa kalan paketleri vereceğim ücretsiz . Ama tutmazsa elimdeki ilaçlar bitene kadar devam denemeye. Eğer tek aylık ilaç alsam rapor hakkını tam kullanamamış oluyormuşuz yani. Benim bir arkadaşın doktoru bu şekilde düşünmediği ve bilmediği için arkadaşıma rapor hakkını çldürmeyelim şimdilik ilaç al demiş bir ay için 2binlerde sadece ilaçlara ödedi. Bizim bin falan tuttu ilaçların hepsi kişiden kişiyede değişiyormuş sanırım ne kadarını devletin ödeyeceği. Yani özelde çıkartılıyor ve ilk defa çıkaracaksanız tüm hakkınızı alın ilk seferde tutarsa ilaçları bu forumdan satanlarıda gördüm o şekilde yaparsınız olmadı. Ama ben yeterki tutsun hediye edicemBunu ben de merak ediyorum. Sanirim fakulte hastanesinde falan cikartiliyo biz bi kere tam alacakken dogal yoldan hamile kaldim tabi dustu ama bi daha da rapor icin ugrasmadik. Ozelde yaptirdik.