- 27 Temmuz 2020
- 89
- 28
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.201
Bende yaa inşallah regl olmamBen de regl olmazsam 7 sine kadar bekleyebilirim çünkü eğer olmazsa 7 sinde adet olmam gerekiyor artık negatif görmek istemiyorum öyle işte 4u ile 7 si arası yapacağım gibi
Yapma bence negatif çıkarsa boşa moralini bozarsın bekle bence canım
Son gunler hic gecmiyor ya. Ben pek umutlu degilim negatifmis gibi hissediyorum kendimi buna alistiriyorum simdiden. Daha iyi uzulmem fazlaYa sizin test gününüz gelmiş zaten ben bile heyecanlandım
Aynen bende öyle düşünüyorum kendimi öyle alıştırmışım biliyomusun böyle pozitif çıkarsa bi mucizeymiş gibi falan gelicekSon gunler hic gecmiyor ya. Ben pek umutlu degilim negatifmis gibi hissediyorum kendimi buna alistiriyorum simdiden. Daha iyi uzulmem fazla
Bende aynen öyleyimSon gunler hic gecmiyor ya. Ben pek umutlu degilim negatifmis gibi hissediyorum kendimi buna alistiriyorum simdiden. Daha iyi uzulmem fazla
Insallah goruruz. Olmazsa asilamaya devam edicekmisin?Canım umudum kendi adima yok ama umarım pozitifi görürüz ama göremezsek yeni adet yeni umutlar yeni başlangıçlar diyorum
Bende 23 ünde oldum pazartesiye yaparım test diye düşünüyorum ilk aşılamamda yapmamıştım canım test yapmadan adet oldum üzüntümde değişen hiçbir şey olmadı ama bu sefer yapmayı düşünüyorum çünkü belli oluşuna göre seyahate çıkacağım ya da çıkmayacağımCanım bende 23 unde aşılamalı oldum 4 ağustosta test yapmayı düşünüyorum
Canım benim bu ilk denemem ben olmazsa 2 kez daha denemeyi düşünüyorumInsallah goruruz. Olmazsa asilamaya devam edicekmisin?
Sende 3 ünde yapmış oluyorsun ilk sen sonra ben pozitif sonucu görürüz inşallah amiiiiinnnnBende 23 ünde oldum pazartesiye yaparım test diye düşünüyorum ilk aşılamamda yapmamıştım canım test yapmadan adet oldum üzüntümde değişen hiçbir şey olmadı ama bu sefer yapmayı düşünüyorum çünkü belli oluşuna göre seyahate çıkacağım ya da çıkmayacağım
Amiiin inşAllah çok amin hepimiz görelim Allahım bugün çok dua edelim Arefe kabul olur inşallah dualarımızSende 3 ünde yapmış oluyorsun ilk sen sonra ben pozitif sonucu görürüz inşallah amiiiiinnnn☺☺
Evet evet zaten sürekli dua ediyorum birbirimize edelim inşallah Rabbim en hayırlısını nasip etsinAmiiin inşAllah çok amin hepimiz görelim Allahım bugün çok dua edelim Arefe kabul olur inşallah dualarımız
Olmazsa canini hic sıkma bende ilk yaptirdigimda Olucak zannettim ilkte tutmasi daha zormus 2.de sans daha yuksekmis oyle yazmis buraya bayanlar bir de ara vermeden yapmak daha yuksek sansmis.Canım benim bu ilk denemem ben olmazsa 2 kez daha denemeyi düşünüyorum
Gunaydin. Ben de tam onlari arastiriyodum. Benim de gelisimi 6.haftada kalmisti kalp atisi cok yavasti ama duymustuk ve 9.haftada kendim dusurdum kurtaj olmadan. Bir suru sebep olabilirmis. Ya sperm kalitesi, ya pihtilasma, ya da dollenme sirasinda meydana gelen kromozomal bir hata. Doktorum bana boyle durumlarda yuzde 60 genetik problemlerden demisti. Tromboz paneli testi ve kromozom testi yaptirsin. Pihtilasma olabilir. Ben de yaptirdim sonucunu bekliyorum 2 ay falan suruyor cikmasi.Kızlar günaydın ben yeni açtım hesabı da nerden konu açacağımı bilmiyorum o yüzden sizesormak istedim benim ablam var hamileydi ama bugün düşük yapmış bebeği 6 haftalık olunca tam kalp atışını duyacakken düşük yapıyo sizce neden olabilir bi bilgisi olan var mıı??
Gecmis olsun bu arada ablanız icin cok uzgunum. Insallah saglikli bir evladi olur sonraki gebeliginde.Kızlar günaydın ben yeni açtım hesabı da nerden konu açacağımı bilmiyorum o yüzden sizesormak istedim benim ablam var hamileydi ama bugün düşük yapmış bebeği 6 haftalık olunca tam kalp atışını duyacakken düşük yapıyo sizce neden olabilir bi bilgisi olan var mıı??
Bilmiyorum kuzumda o kan durultucu falan kullanıyodu ama düşmüş ben yine ona söyliyeyim biGunaydin. Ben de tam onlari arastiriyodum. Benim de gelisimi 6.haftada kalmisti kalp atisi cok yavasti ama duymustuk ve 9.haftada kendim dusurdum kurtaj olmadan. Bir suru sebep olabilirmis. Ya sperm kalitesi, ya pihtilasma, ya da dollenme sirasinda meydana gelen kromozomal bir hata. Doktorum bana boyle durumlarda yuzde 60 genetik problemlerden demisti. Tromboz paneli testi ve kromozom testi yaptirsin. Pihtilasma olabilir. Ben de yaptirdim sonucunu bekliyorum 2 ay falan suruyor cikmasi.
Cok gecmis olsun canimKızlar günaydın ben yeni açtım hesabı da nerden konu açacağımı bilmiyorum o yüzden sizesormak istedim benim ablam var hamileydi ama bugün düşük yapmış bebeği 6 haftalık olunca tam kalp atışını duyacakken düşük yapıyo sizce neden olabilir bi bilgisi olan var mıı??
Korkmana gerek yok hastanede korona olanlarin tarafi ayri oluyor rahat ol.1 ay once kizkardesim dogum etti koronanin oldugu bile hissedilmiyor hastahanede.Kızlaarr gece gece ben hayallere daldım sonra içimi bi korku kapladı ya hamileysem bu korona sürecinde nasıl yaparım diye. Bir tuhaf oldum ya ne zormuş gerçekten
Benim zaten bundan pek beklentim yok önümüzdeki ay için nerdeyse hazırım canımOlmazsa canini hic sıkma bende ilk yaptirdigimda Olucak zannettim ilkte tutmasi daha zormus 2.de sans daha yuksekmis oyle yazmis buraya bayanlar bir de ara vermeden yapmak daha yuksek sansmis.
Teşekkür ederim kuzumCok gecmis olsun canim