Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani catlatma ignesi yaptigimiz gunudemi bir gun olarak sayacagiz? 20sinde catlatma ignesini olmustum ben bu durumda ne zaman test yapsam dogru sonucu gorurum? Sen ne zaman catlatma ignesini vurmustun?
Ben 19 unda sabah 9 da yaptim ignemi. 1 gun var aramizda. Dün de negatif cikti testim. Buyuk ihtimal de tutmamistir alistiriyorum kendimi yavas yavas

Yani catlatma ignesi yaptigimiz gunudemi bir gun olarak sayacagiz? 20sinde catlatma ignesini olmustum ben bu durumda ne zaman test yapsam dogru sonucu gorurum? Sen ne zaman catlatma ignesini vurmustun?
Canım aşılamanın 12. Günü yaparsan doğru sonucu görürsün öncesi çok erken oluyor , çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olsa bile erken olduğu için doğru sonuç olmaz yani çatlatma iğnesini baz alma aşılamanın 12. Gününü baz al :) sonuçta bebek tutunsada kendini hemen belli etmiyor

Evet ama 10.gunde kendini gosteriyormus testte negatif yada pozitif diye bugun tam 10.gunum doldu cunku

Acaba her gebelikte farkli mi olur? Ya da asilama ve dogal yolla hamile kalmak farkediyor mu tutunma suresinde? Mesela ben dogal yolla hamile kaldigimda yumurtlama gununden 10 gun sonra pozitifi gormustum silik. Bugun de asilamadan sonra 10.gün ve negatif. Umidi kestim o yuzden.

Sen daha önce gebelik geçirdin mi :) çocuğun var mı şu an. Şöyle aşılamadan 12. Gün sonra hem çatlatma iğnesi etkisini kaybediyordur hem de bebiş kendini belli ediyordur bence yada erken gebelik testiyle 11. Gün falan da öğrenilebilir buradan bir arkadaş 11. Gün öğrendi ya :)

Benim bi kimyasal var bi de 9.haftada düsük ilk defa mikro ciple asilama denedik spermde sikintimiz var biraz. Merak ediyorum normal hamile kalmakla asilama ile hamile kalmak arasinda fark oluyo mu diye bakalim adet olmayi bekliycem. Evet bi arkadas 11.gün idrar testinde ögrendi ve benim de yarin cikmasi gerek o halde ama cikmiycak testte Senin ilk mi asilama ?

Hmm anladım canım yani seninki mi zor yoksa hiç hamile kalamamak mı zor bilmiyorum . Ben hiç pozitif göremedim Rabbim ini 3. Hamileliğini sağlıklı olmasını nasip eder bebeğine kavuşursun. Benim ikinci aşılamam geçen ayda yapılmıştı tutmadı benim de mikro çipli, ve bizde eşimde hiç sıkıntı yok bende de ilaçla birden fazla yumurta oluşuyor,ilaçsız bir tane oluşuyor istenen düzeyde ama tutmuyor nasip devreye giriyor herhalde

Hayırlısı olsun inşAllah erken gebelik testin var mı elinde sabredemiyorsan yarın yap istersen ama bence cumartesi günü yap inşallah görürsün pozitif
Erken gebelik testi nasil bir sey bugun 5 kutu aldim ama tek gebelik testi vardi. Aradaki fark ne ki ? Insallah ama pek umidim yok acikcasi alistik surekli negatif gormeye cift cizgi gorsek bile ignenin etkisi der inanmayiz taaki gobegim beliresiye kadar

Iki turlusu de zor be. Bazen hersey yolunda olsa bile nasip olmuyor iste zamani var sanirim. Cipli dedik kesin olur bu sefer dedik ama bakalim. Bazen bizim elimizde olmayan seyler devreye giriyor. Insallah en hayirli zamanda saglikla kavusuruz yavrularimiza.

10-11 günlükken sonucu gösteriyor daha hassas oluyor yani erken gebelikler. Diğerleri erken olduğunda göstermeyebiliyor ama gösteredebilir :)

Aynen pozitif görüp kaybetmekte zor Rabbimin imtihanı amin amin inşAllah ikinci de daha kolay tutuyor diyorlar ama neler neler diyorlar ben beler neler denedim süt buharı diye bir şey duydunuz mu bilmiyorum onu dahi yaptım lakin olmayın olmuyor Rabbim büyük bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Canım bence sen yarın sabah ilk idrarınla yap test

Süt buharini duydum denemedim iltihap icin sanirim. sogan kurunu yapmistim ben. Polip var dediler diye ama yokmus meger. Ya da sogan kuruyle gitti bilmiyorum. Beklemedeyiz

Resim atamiyorum neden bilmiyorum ama atilabilse atacagim bendekinin resmini
Canım erken gebelik testlerinde yazıyor zaten erken gebelik testi diye bangır bangır her yerinde seninki muhtemelen kaset test ama sen yarın sabah ilk idrarınla bir yap bakalım bayram hediyesi olur belki sana inşAllah da öyle olur varsa silik de olsa ikinci çizgi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…