Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün arefe cok dua edelim 1000ihlas okumaya gayret edin inşaallah.birde suan vakfe vakti kabe tv yi internet üzerinden açıp dinleyebilirsiniz inşaallah dualar geri cevrilmezmiş sizle de paylasmak istedim hemen girip yazayım dedim. Baya yazısmıssınız okuyamadım sonra bakacagım inşaallah bugünü güzel değerlendirmek istiyorum

Evet canım ben sabah namazından sonra başladım ihlas suresine oruç niyetlendim Rabbim kabul eylesin inşAllah dualarımızı , dualarım hepimiz için adınızı bilmiyorum ama Rabbim biliyordur buradaki herkes için ediyorum

Canım teşekkür ederim mesajın için Kabe tv hiç aklıma gelmemişti çok huzur verici Allah razı olsun

ben aşılama yaptirdim o ay olmadi ama sonraki ay doğal yolla hamile kaldim ,dr o verdiğimiz klomen ve çatlama iğnesinin etkisi bi kaç ay devam ediyor olabiliyor boyle dedi :) ilki olunca kızımdan sonra yanlislikla bi tane daha hamile kaldim ama o dustu ondan 2 sene sonra yine kaza ile hamile kaldim oglum oldu 2020 mart annesiyim ,Allah sizlere de nasip etsin ins ,yani ilki bi olunca sonrası kolay oluyor ,ceket atsan oluyor hatta biraz moral olayın sizlere

Oooyyy maşallah :)) evet bir arkadaşım da öyle şöyleydi ilki iki seneye yakın olmadı sonra oldu ikinciye kazayla hamile kaldım dedi. Çok çok afedersin kaza nasıl oluyor acaba

Canım benim testin aynısı çıkmış inşallah hayırlısıyla yükselme devam eder en kısa zamanda kan ver mutlaka sonraki yorumları yeni okuyacağım vermişte olabilirsin ama olsun
Verdim canım aynen okurken detaylı olarak görürsün amin Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşaallah

Ben dün asilama günü dahil 10.gün test yaptim negatif cikti yani etkisi yoktu. Asilamadan da 36 saat once yapilmisti catlatma ignesi. Yani 11-12 gün diyelim.
Yani catlatma ignesi yaptigimiz gunudemi bir gun olarak sayacagiz? 20sinde catlatma ignesini olmustum ben bu durumda ne zaman test yapsam dogru sonucu gorurum? Sen ne zaman catlatma ignesini vurmustun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…