- 27 Temmuz 2020
- 89
- 28
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.221
İnşallah hepimizinGecmis olsun bu arada ablanız icin cok uzgunum. Insallah saglikli bir evladi olur sonraki gebeliginde.
Aah çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelik nasip etsin inşAllah en tez zamanda.baya da vakit geçmiş üzülmüştürİnşallah hepimizin
Benim zaten bundan pek beklentim yok önümüzdeki ay için nerdeyse hazırım canım
[/QUOTE
Bende de oyle olmustu
Evet canım ben sabah namazından sonra başladım ihlas suresine oruç niyetlendim Rabbim kabul eylesin inşAllah dualarımızı , dualarım hepimiz için adınızı bilmiyorum ama Rabbim biliyordur buradaki herkes için ediyorumKızlar bugün arefe cok dua edelim 1000ihlas okumaya gayret edin inşaallah.birde suan vakfe vakti kabe tv yi internet üzerinden açıp dinleyebilirsiniz inşaallah dualar geri cevrilmezmiş sizle de paylasmak istedim hemen girip yazayım dedim. Baya yazısmıssınız okuyamadım sonra bakacagım inşaallah bugünü güzel değerlendirmek istiyorum
Kızlar bugün arefe cok dua edelim 1000ihlas okumaya gayret edin inşaallah.birde suan vakfe vakti kabe tv yi internet üzerinden açıp dinleyebilirsiniz inşaallah dualar geri cevrilmezmiş sizle de paylasmak istedim hemen girip yazayım dedim. Baya yazısmıssınız okuyamadım sonra bakacagım inşaallah bugünü güzel değerlendirmek istiyorum
Kızlar bugün arefe cok dua edelim 1000ihlas okumaya gayret edin inşaallah.birde suan vakfe vakti kabe tv yi internet üzerinden açıp dinleyebilirsiniz inşaallah dualar geri cevrilmezmiş sizle de paylasmak istedim hemen girip yazayım dedim. Baya yazısmıssınız okuyamadım sonra bakacagım inşaallah bugünü güzel değerlendirmek istiyorum
Canım teşekkür ederim mesajın için Kabe tv hiç aklıma gelmemişti çok huzur verici Allah razı olsunEvet canım ben sabah namazından sonra başladım ihlas suresine oruç niyetlendim Rabbim kabul eylesin inşAllah dualarımızı , dualarım hepimiz için adınızı bilmiyorum ama Rabbim biliyordur buradaki herkes için ediyorum
Ne demek canım Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versn bizlere ve affetsn günahlarımı zı inşaallahCanım teşekkür ederim mesajın için Kabe tv hiç aklıma gelmemişti çok huzur verici Allah razı olsun
Aynen kuzum ya Allah kimseye yaşatmasınAah çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelik nasip etsin inşAllah en tez zamanda.baya da vakit geçmiş üzülmüştürgebe kalsak da doğuma kadar garantimiz yok yani
Oooyyy maşallah :)) evet bir arkadaşım da öyle şöyleydi ilki iki seneye yakın olmadı sonra oldu ikinciye kazayla hamile kaldım dedi. Çok çok afedersin kaza nasıl oluyor acababen aşılama yaptirdim o ay olmadi ama sonraki ay doğal yolla hamile kaldim ,dr o verdiğimiz klomen ve çatlama iğnesinin etkisi bi kaç ay devam ediyor olabiliyor boyle dedi :) ilki olunca kızımdan sonra yanlislikla bi tane daha hamile kaldim ama o dustu ondan 2 sene sonra yine kaza ile hamile kaldim oglum oldu 2020 mart annesiyim ,Allah sizlere de nasip etsin ins ,yani ilki bi olunca sonrası kolay oluyor ,ceket atsan oluyor hattabiraz moral olayın sizlere
Sıkma canını desekte insan ister istemez üzülüyor. Duaya ve çabalamaya devam canm. Kafanı dağıtavak birşeyler bul biryerele git iyi gelirBugün aşılama sonrası 16.gündü kanda negatif çıktı maalesef. Nasip değilmiş.
Canım benim testin aynısı çıkmış inşallah hayırlısıyla yükselme devam eder en kısa zamanda kan ver mutlaka sonraki yorumları yeni okuyacağım vermişte olabilirsin ama olsunEki Görüntüle 2668686
Kızlar telefonda elimdeki gibi cıkmadı ama dikkatli bakarsanız görünüyor sankiEki Görüntüle 2668688
En guzeli sart degil 1de 2de yada digerlerinde tutacagi olsunda farketmez bir yada iki ay gec olmusBenim zaten bundan pek beklentim yok önümüzdeki ay için nerdeyse hazırım canım
Verdim canım aynen okurken detaylı olarak görürsünCanım benim testin aynısı çıkmış inşallah hayırlısıyla yükselme devam eder en kısa zamanda kan ver mutlaka sonraki yorumları yeni okuyacağım vermişte olabilirsin ama olsun
Evet sağlıklı hayırlı olsun Rabbim hayırlı vakti ne zamansa o zaman versin diye dua ediyorum hepEn guzeli sart degil 1de 2de yada digerlerinde tutacagi olsunda farketmez bir yada iki ay gec olmus
Ben dün asilama günü dahil 10.gün test yaptim negatif cikti yani etkisi yoktu. Asilamadan da 36 saat once yapilmisti catlatma ignesi. Yani 11-12 gün diyelim.Arkadaslar catlatma ignesinin etkisi tam olarak ne zaman geciyor?
Yani catlatma ignesi yaptigimiz gunudemi bir gun olarak sayacagiz? 20sinde catlatma ignesini olmustum ben bu durumda ne zaman test yapsam dogru sonucu gorurum? Sen ne zaman catlatma ignesini vurmustun?Ben dün asilama günü dahil 10.gün test yaptim negatif cikti yani etkisi yoktu. Asilamadan da 36 saat once yapilmisti catlatma ignesi. Yani 11-12 gün diyelim.