Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabii dogru döllenme tüpte olduğu için yumurta çatlasa bile bir işe yaramaz çünkü rahme giremez.
Rahim filminden biraz korkuyorum.
Hiç korkma en fazla on dklık bi işlem çok korkuyorsan imkanın varsa araştır bulunduğun sehirde doktor hastane falan.benide çok korkuttular titreyerek gittim resmen yok orayı kesiyor yok kanıyor sakın pedsiz gitme falan filan ama en ufak bi lekelenme bile olmadı ve hiç canım acımadı kendini kasmazsan hiç bişey olmuyor

Kizlar belirtilerinizden bahsedermisiniz? Benim ilk 3 gun akintim geldi 3.gun uyudum tum gun 4.gun bugunde sinirlerim tepemde karsima kim cikarsa biciyorum. Ilk asilamamda olmamisti bunlar

Kizlar belirtilerinizden bahsedermisiniz? Benim ilk 3 gun akintim geldi 3.gun uyudum tum gun 4.gun bugunde sinirlerim tepemde karsima kim cikarsa biciyorum. Ilk asilamamda olmamisti bunlar
Canım ilk gunler kasık bel ağrısı olmustu sonra hafif miğde bulantısı ama istifar yok gögus hassasiyeti oldu suanda kahve rengi akıntım var doktorumu aradım yarın kan vereceğim bende bu kadar insallah yardımcı olmuştur

Insallah yarin guzel haberi alirsin bizede umut olursun.yorgun hissediyorum bazen ruhen.

Canım benim çok erken baslamıssın sen ama muhtemelen ilaçlar kaynaklı malum hormonel hepsi

Umidim yok acikcasi ama insan acabami demekten alikoyamiyor kendini ama bu ay ilacsiz yaptik asilamayi sadece catlatma ignesi vuruldum.
Ümit her zaman olacak Allah tan ümit kesilmez canım ama orayada yormamak en iyisi sanırım sonranhayal kırıklıgına uğruyoruz. Yani çatlama iğnesinin etkileri olur illa oda bi hormon sonra progestan kullanıyorsan oda öyle yani olcakmı olmayacakmı diye düşünmek bile alt üst ediyor insanı yapabilsek en iyisi rahat olmakta işte kapılıyor insan anlıyorum

Haklisin evet diyorum ya inanmiyorum ama bazende kendimi dusunmekten alikoyamiyorum. Hayir progestanda kullanmiyorum. Hayirlisi olsun bakalim

BİR SORUM VAR
Kızlar suan kan tahlili verdim ya e nabızdan sonuclarımı görebilriim demi az önce girdim daha sonuçlarım çıkmamış olarak gözüküyor siz denedini mi daha önce böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…