- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Canım test yapsan çıkar aslında seninkiKızlar bugün asılamamın 18. Günü ve kahve rengi akıntı geldi acaba adet mi olacağım ya çok mutsuzum suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım test yapsan çıkar aslında seninkiKızlar bugün asılamamın 18. Günü ve kahve rengi akıntı geldi acaba adet mi olacağım ya çok mutsuzum suan
Canim idrar testim negatif çıktı doktor idrar testi diye birsey demedi tekrar kan testi istedi sonucu soylersin bana dediCanım test yapsan çıkar aslında seninki
Amin yaa hayirli ve uslu edepli evlat olsunlar.İnsallah canim tek duam tutsun hepimizin ki sağlıklı bebeklerimiz olsun acılarını göstermesin Allahim bize
Aminn canim inşallahAmin yaa hayirli ve uslu edepli evlat olsunlar.
Bu güzel haber doktor da öyle düşündüyse inş. seninledir canım yarın bizi gelişmelerden haberdar et mutlakaKızlar doktorumu aradım yerlesme kanaması olabilir dedi miktarını gününü sordu yarin veya bugün beta hcg yaptır dedi birsey varsa çikar dedi haberiniz olsun insallah bebeğim benimledir
Anladım canım inşallah bebeğin seninledirCanim idrar testim negatif çıktı doktor idrar testi diye birsey demedi tekrar kan testi istedi sonucu soylersin bana dedi
İnsallah güzel haberlerle dönerim size canımBu güzel haber doktor da öyle düşündüyse inş. seninledir canım yarın bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka
İnslalah canım Allahim güldürsün yüzümüzüAnladım canım inşallah bebeğin seninledir
Canımm inşallah öyledir Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah bekleyişin bebeğinle taçlansın.Kızlar doktorumu aradım yerlesme kanaması olabilir dedi miktarını gününü sordu yarin veya bugün beta hcg yaptır dedi birsey varsa çikar dedi haberiniz olsun insallah bebeğim benimledir
Canım progestani 30 gun boyunca kullanacaktım hağla kullaniyorum bugün 18. Günüm inslalah hamileyimdir de size de umut olurumCanomm inşallah öyledir Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah bekleyişin bebeğinden taçlansın.
Ama her sonuca hazır olman açısından söylüyorum lütfen şakın beni yanlış anlama progesteron ilacını kullanmayı bıraktıysan ertesi gün kahverengi akıntı geliyor adet öncesi bende öyle olmuştu o yüzden diyorum. Ama inşallah inşallah senin öyle değildir inşallah pozitiftir ilk olumlu sonucu senden alırız
Mrb canim benim ilk asilamam da hap kullandim ama 2.de hap kullanmadim direk igne vurduk ve asilama yapildi.Aşılama yapılan bütün arkadaşlara soruyorum. Önce ilaç kullandınız sonra mı aşılama yapıldı yoksa direk aşılama mi? Bir de film çektirmeden aşılama olan var mı aranizda.?
Kuzum 16. Gunumde test yaptım negatif çıktı 14 gun sonra etkisi geciyor diye biliyorum yarın kan testi vereceğim işte kahve rengi akıntım oluyor doktor kan vermemi istediKızlar bu çatlatma ignesinin etkisi ne zaman geçer, biliyor musunuz? ben 7. 8. Günlerde test yaptım silik çizgi çıktı 9, 10. Gün idrar testleri tek çizgi çıktı ben de umudu kestim.
İnşallah canım hayırlı haberini alalım yarınKuzum 16. Gunumde test yaptım negatif çıktı 14 gun sonra etkisi geciyor diye biliyorum yarın kan testi vereceğim işte kahve rengi akıntım oluyor doktor kan vermemi istedi
İnslalah canımİnşallah canım hayırlı haberini alalım yarın
Aşılamadan önce bir şey kullandınız mi? Yoksa ilk denemeniz direk aşılama ile mi oldu?Mrb canim benim ilk asilamam da hap kullandim ama 2.de hap kullanmadim direk igne vurduk ve asilama yapildi.
Ohh çok sevindim haydi hayırlısı o zaman inşallah güzel haberlerini alalımCanım progestani 30 gun boyunca kullanacaktım hağla kullaniyorum bugün 18. Günüm inslalah hamileyimdir de size de umut olurum
Yarın haber vereceğim canım insallah olumlu bir haber verebilirimOhh çok sevindim haydi hayırlısı o zaman inşallah güzel haberlerini alalım
1. Asilamamda clomid kullandim 5 gun sonra igne oldum ve ertesi gun asilama islemi gerceklesti.2.asilamamda doktor hap kullanmayalim direk igneyi vurup asilama yapalim dedi ve oyle yaptik 4 gun oldu asilama yapilali. Bekliyoruz bakalim . Doktor senin bunyene gore tedavi sekli belirliyorAşılamadan önce bir şey kullandınız mi? Yoksa ilk denemeniz direk aşılama ile mi oldu?
Vucutta 12 gun kaldigi soyleniyor.Kızlar bu çatlatma ignesinin etkisi ne zaman geçer, biliyor musunuz? ben 7. 8. Günlerde test yaptım silik çizgi çıktı 9, 10. Gün idrar testleri tek çizgi çıktı ben de umudu kestim.