Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar doktorumu aradım yerlesme kanaması olabilir dedi miktarını gününü sordu yarin veya bugün beta hcg yaptır dedi birsey varsa çikar dedi haberiniz olsun insallah bebeğim benimledir
Bu güzel haber doktor da öyle düşündüyse inş. seninledir canım yarın bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka

Kızlar doktorumu aradım yerlesme kanaması olabilir dedi miktarını gününü sordu yarin veya bugün beta hcg yaptır dedi birsey varsa çikar dedi haberiniz olsun insallah bebeğim benimledir
Canımm inşallah öyledir Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah bekleyişin bebeğinle taçlansın.
Ama her sonuca hazır olman açısından söylüyorum lütfen şakın beni yanlış anlama progesteron ilacını kullanmayı bıraktıysan ertesi gün kahverengi akıntı geliyor adet öncesi bende öyle olmuştu o yüzden diyorum. Ama inşallah inşallah senin öyle değildir inşallah pozitiftir ilk olumlu sonucu senden alırız

Canım progestani 30 gun boyunca kullanacaktım hağla kullaniyorum bugün 18. Günüm inslalah hamileyimdir de size de umut olurum

Kızlar bu çatlatma ignesinin etkisi ne zaman geçer, biliyor musunuz? ben 7. 8. Günlerde test yaptım silik çizgi çıktı 9, 10. Gün idrar testleri tek çizgi çıktı ben de umudu kestim.

Kızlar bu çatlatma ignesinin etkisi ne zaman geçer, biliyor musunuz? ben 7. 8. Günlerde test yaptım silik çizgi çıktı 9, 10. Gün idrar testleri tek çizgi çıktı ben de umudu kestim.
Kuzum 16. Gunumde test yaptım negatif çıktı 14 gun sonra etkisi geciyor diye biliyorum yarın kan testi vereceğim işte kahve rengi akıntım oluyor doktor kan vermemi istedi

Aşılamadan önce bir şey kullandınız mi? Yoksa ilk denemeniz direk aşılama ile mi oldu?
1. Asilamamda clomid kullandim 5 gun sonra igne oldum ve ertesi gun asilama islemi gerceklesti.2.asilamamda doktor hap kullanmayalim direk igneyi vurup asilama yapalim dedi ve oyle yaptik 4 gun oldu asilama yapilali. Bekliyoruz bakalim . Doktor senin bunyene gore tedavi sekli belirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…