-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Umarım yerleşme kanamasıdır yarın kan testi yaptırırsanız varsa kesin çıkarSuan hamilelik belirtilerine baktığım da hamileliğin ilk haftalarında kahve rengi akıntılar gorülebilir diyo kafam çok karışık kızlarinsallah hamileyimdir de o yuzden böyledir
İnsallah vardır canim ilk işim sağlık ocağına gotmek olacakUmarım yerleşme kanamasıdır yarın kan testi yaptırırsanız varsa kesin çıkar
Ben ilk çocuğa ilaç ile hamile kaldım ama ikincisine 2 farklı ilaç doz yükselterek kullandım ama hamile kalamadim. İkinci için film çekerler mi ki acaba? Yoksa direk aşılama mi yaparlar?
S Sessizsedali
İnşaallah yerleşme kanamasıdır canım amasen her ne olursa üzülmeyecegiz dimiKızlar bugün asılamamın 18. Günü ve kahve rengi akıntı geldi acaba adet mi olacağım ya çok mutsuzum suan
Canım bilmiyorum neden böyle oluyor ama umudum yokmuşta hic üzülmuyomusum gibi takmiyormusum gibi anlamadim neden böyle oluyor üzülmek istiyorum ama üzülemiyorumİnşaallah yerleşme kanamasıdır canım amasen her ne olursa üzülmeyecegiz dimi
Suan hamilelik belirtilerine baktığım da hamileliğin ilk haftalarında kahve rengi akıntılar gorülebilir diyo kafam çok karışık kızlarinsallah hamileyimdir de o yuzden böyledir
Üzülme işte daha iyi eger pozitif olursada iki kat sevinirsinCanım bilmiyorum neden böyle oluyor ama umudum yokmuşta hic üzülmuyomusum gibi takmiyormusum gibi anlamadim neden böyle oluyor üzülmek istiyorum ama üzülemiyorum
İnsallah kuzum ya değişik duygular icerisindeyim insallah bebeğim benimledirÜzülme işte daha iyi eger pozitif olursada iki kat sevinirsin
İnşaallah canımİnsallah kuzum ya değişik duygular icerisindeyim insallah bebeğim benimledir
Kendini hiç üzme sonuçta herşey olacağına varıyor ve zaten şuanda üzülecek bi durum yok. Biraz daha bekle kahverengi akıntı pembeye ordan kırmızıya dönmüyorsa yerleşme kanamasıdır.İnsallah kuzum ya değişik duygular icerisindeyim insallah bebeğim benimledir
Hağla kahverengi canım insallah dönmezzKendini hiç üzme sonuçta herşey olacağına varıyor ve zaten şuanda üzülecek bi durum yok. Biraz daha bekle kahverengi akıntı pembeye ordan kırmızıya dönmüyorsa yerleşme kanamasıdır.
O zaman hiç korkma. Allah büyük dua edicem senin için. Herkes de etsin. Kimin duası tutar bilinmez.Hağla kahverengi canım insallah dönmezz
İnşallah dualarıni kabul olur kızlarO zaman hiç korkma. Allah büyük dua edicem senin için. Herkes de etsin. Kimin duası tutar bilinmez.
TeşekkürlerSizin çocuğunuz varsa gerek görmeyebilir doktor direkt aşılama yapabilir
Ay inşallah tutmuşturSuan kahverengi akintim var canım daha tuttumu tutmadımı bilmiyorum
Anladım canım sağol. Yani bana da yapışma olma olasılığına karşı çekecekler.Valla doktoruna göre değişir herhalde o da bi tanıdıgımın bi cocugu vardı olmuyodu tüp bebek falan yaptırdı tutmadı olmuyo olmuyo diye gezerken megerse tüpleri yapısmıs doktorun biri hsg istiyorda öyle ortaya cıkıyor yani cocuktan sonrada rahimde sıkıntılar olabiliyor oyuzden isteyedebilirler. Ama şöyleyse durum zaten cekildiyse ve asılama yapılıp olmadıysa ikinci için tekrar istenmez yani zannetmiyorum
Yapısma varsa o açılır muhtemelen yumurta ile yapışıklığın alakası olmazki yumurta olup büyür de tüpten geçmez yapısık olursa ama yapısıklığı acacaklar ki geçsinAnladım canım sağol. Yani bana da yapışma olma olasılığına karşı çekecekler.
Bir de eğer tüplerde yapışma v.s. varsa yumurta oluşup büyüyor mu rahimde?
Tabii dogru döllenme tüpte olduğu için yumurta çatlasa bile bir işe yaramaz çünkü rahme giremez.Yapısma varsa o açılır muhtemelen yumurta ile yapışıklığın alakası olmazki yumurta olup büyür de tüpten geçmez yapısık olursa ama yapısıklığı acacaklar ki geçsin
İnsallah canim tek duam tutsun hepimizin ki sağlıklı bebeklerimiz olsun acılarını göstermesin Allahim bizeAy inşallah tutmuştur