Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ilk çocuğa ilaç ile hamile kaldım ama ikincisine 2 farklı ilaç doz yükselterek kullandım ama hamile kalamadim. İkinci için film çekerler mi ki acaba? Yoksa direk aşılama mi yaparlar?
S Sessizsedali

Valla doktoruna göre değişir herhalde o da bi tanıdıgımın bi cocugu vardı olmuyodu tüp bebek falan yaptırdı tutmadı olmuyo olmuyo diye gezerken megerse tüpleri yapısmıs doktorun biri hsg istiyorda öyle ortaya cıkıyor yani cocuktan sonrada rahimde sıkıntılar olabiliyor oyuzden isteyedebilirler. Ama şöyleyse durum zaten cekildiyse ve asılama yapılıp olmadıysa ikinci için tekrar istenmez yani zannetmiyorum

Suan hamilelik belirtilerine baktığım da hamileliğin ilk haftalarında kahve rengi akıntılar gorülebilir diyo kafam çok karışık kızlar insallah hamileyimdir de o yuzden böyledir

Canım benim hamileliğimde de olmuştu yerleşme kanamasıdır inşaallah diyelim dedi doktor ama düşük riskinden progestan kullandım ama nasibi yokmuş benimki düştü belki seninde yerleşme kanamasıdır zaten progesteron içeren bi ilaçta kullanıyorsundur hamileysen tutunur inşaallah ama değilsende üzülme moralini yüksek tut ki bir dahaki denemende etkilenmesin

Anladım canım sağol. Yani bana da yapışma olma olasılığına karşı çekecekler.
Bir de eğer tüplerde yapışma v.s. varsa yumurta oluşup büyüyor mu rahimde?

Anladım canım sağol. Yani bana da yapışma olma olasılığına karşı çekecekler.
Bir de eğer tüplerde yapışma v.s. varsa yumurta oluşup büyüyor mu rahimde?
Yapısma varsa o açılır muhtemelen yumurta ile yapışıklığın alakası olmazki yumurta olup büyür de tüpten geçmez yapısık olursa ama yapısıklığı acacaklar ki geçsin

Yapısma varsa o açılır muhtemelen yumurta ile yapışıklığın alakası olmazki yumurta olup büyür de tüpten geçmez yapısık olursa ama yapısıklığı acacaklar ki geçsin
Tabii dogru döllenme tüpte olduğu için yumurta çatlasa bile bir işe yaramaz çünkü rahme giremez.
Rahim filminden biraz korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…